Şimdi Ara

Yeni monitör için fikir yürütmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Maalesef bundan 3 hafta önce monitörümün sol tarafında baştan aşağıya bir çizgi belirmesi sonucu monitörüm arıza yaptı.Monitörü Eksen den almıştım.Yapılan yönelendirlemelerle Mersa'ya yolladım.Bugün sonuçlandı ve ürünün para iadesine karar verildi.

Saadete gelelim ben 23" -27 " monitör alacağım tekrar.Yapılan para iadesi tam 1237 tl bana para kalacak o kesin

Ama ben maximum 900 tl limit belirledim.Ürünü peşin yada taksitle alabilirim.Sadece şunu sormak istiyorum.Sizce ben gibi 28 " lcd yi 1 yıl kullanmış ve memnun kalmış biri olarak yine 28 " e yakın bir ürün alsam yoksa 23 " alıp sonra ileride daha büyük bir 3D monitöre mi yönelsem ?

Ekran kartım VTX HD5850 uzunca bir süre kullanacağım.Görünen öyle.Ayrıca 24" -27 " arasında olan bir monitörü duvara asma şansımda var.

Şuana kadar en beğendim ürün LG M2762D.24 " olarakta Samsun B2430H ve buna benzer bir çok monitör var.

Lcd tv pek düşünmüyorum.Zaten Tv kartım var çok fazla tv izleymiyorum (Malum iş yoğunluğu ).Lg M2762D üstünde baya inceledim alabilirim.

Sizlerinde önerilerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 14 Mayıs 2010; 22:22:46 >

• Sağolun arkadaşlar.Ben LG M2762D aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.