Bildirim
Yeni Monitör aldım ekran bulanık
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: myth.
Evet, beyler LG model yeni monitör aldım LCD ekrandaki yazılar eskisi gibi kaliteli değil hafif bulanık gibi nasıl ayarlayabilirim.
çözünürlük ayarlarınız nedir ? kaç inç aldınız.ekran kartınız nedir ?_____________________________ https://www.instagram.com/ramazandeveli/
05070207807 -
quote:
Orijinalden alıntı: ramazandeveli
quote:
Evet, beyler LG model yeni monitör aldım LCD ekrandaki yazılar eskisi gibi kaliteli değil hafif bulanık gibi nasıl ayarlayabilirim.
çözünürlük ayarlarınız nedir ? kaç inç aldınız.ekran kartınız nedir ?
Ekran kartı AMD Radeon HD 6570 2 GB
19 inç
1360 x 768_____________________________ -
1440*900 yaparsaniz duzelebilir. kullandigim bir monitorde oyleydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
19 inç
1360 x 768
ekran kartınız o mönitöre çok bile gelir..sıkıntı olmaz...mönitörünüzün max ayarı olan değer 1360*768 olduğuna eminmisiniz.yoksa ekaran kartının izin verdiği max değermi ?_____________________________ https://www.instagram.com/ramazandeveli/
05070207807
-
Çözünürlük ayarını önerilen değere getirin. _____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
19 inç
1360 x 768
ekran kartınız o mönitöre çok bile gelir..sıkıntı olmaz...mönitörünüzün max ayarı olan değer 1360*768 olduğuna eminmisiniz.yoksa ekaran kartının izin verdiği max değermi ?
Max değerde önerilen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OBAMA ONII CHAN -- 13 Temmuz 2013; 15:22:55 >_____________________________
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı