Şimdi Ara

Yeni Mondeo veya cmax alınır mı gerçekten?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, hali hazırda bir aracımız yok. Önümüzdeki yıl içinde Allah nasip ederse bir arac almayı düşünüyoruz. Ford serüvenimiz scorpio 'ya kadar dayanıyor. Hatta daha da eski diyelim. Bir önceki mondeo açık söyliyim kada olarak pek hoşuma gitmemişti. Ancak bu tabiri caizse tam bir yılan. Tasarım fln mükemmel. Olağanüstü. Dynamic led olayı ise başlı başına bir fark hissi veriyor. Her ne kadar şuanda durumu elvermese Dr ara ara baba ile bakıyoruz ve aramızda ki espri 8 far özellikli mondeo ne zaman alınacak diye :)

    80 bin civarında bu parayı vermeye değer mi? Babam ara ara 2005 model e serisi mercedes 'de olabilir diyor. Bu fiyata alınabilecek en iyi araç mondeo ' mudur? Bagaj hacmin 420 lt olması sorun değil. Passat fln 440 Vs diyenler var.Babam bu duruma ne var yani bi tencere yeri kadar yer.O kadar dert değil diyor.
    Ara ara Galaxy, C-Max'da bakalım diyor... Sizin tavsiyelernz nelerdir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ecoboost mondeo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Havrix

    Ecoboost mondeo

    Hocam, benzin olmayacak. Alınmışken dizel alınacak. Birde manuel olması şart

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 modele kadar mercedes e serisi de 80 bin civarı alınabilir. Honda accord dizel düşünürseniz 2.2 lt 140 hp 340 nm tork ile en güçlü dizeldir. Üstelik 50 bin lira civarı. Ve sınıfının en sorunsuz arabası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Havrix

    2007 modele kadar mercedes e serisi de 80 bin civarı alınabilir. Honda accord dizel düşünürseniz 2.2 lt 140 hp 340 nm tork ile en güçlü dizeldir. Üstelik 50 bin lira civarı. Ve sınıfının en sorunsuz arabası.

    Hocam. Açıkçası honda, hyundai,mazda, seat, Renault gibi markalara pek bakmıyoruz. Evet, 2007 model felan e serisi de kafamızı kurcalıyor. Ancak eski olması düşündürüyor. Ben yeni diye mondeo diyorum. Tabi şekli, tasarımı felan harika duruyor. Ama bi yandan mercedes... Allah nasip ederse önümüzdeki yıl almayı düşünüyoruz. Tabi o zamana kadar fiyatlar durumlar ne olur bilemeyiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.