ürünün kendi resimlerini koyabilirmisiniz sizn elinizdeki ürünün resmini çekep buraya koyarsanız güzel olur bende almak istiyorum ürününü aldğınız linki koyabilirmisiniz birde toplam maliyeti ne kadar özellikle kolunuza takılıykenki resmini çekerseniz sevinirim birde kordunun resmi olursa güzel olur resimler sadece fikir versin yeter telefon kamerası ilede olur birde tahmini pil süresi nekadar ve pili değiştirilebilirmi su geçiriyormu bilginiz varmı
Birz arışık oldu sorular ve istekler
Arkadasım fotograflarını saat kolumdayken çektim ama üşeniyorumtelefondan pc ye aktarmaya Kordonları kalın siyah gri karısımı bir renk Saat kolumdayken bileklik gibi duruyor ışık sürekli yanmıyor sadece yandaki tuşuna basınca kırmızı Led ısıgı saat olarak gorunuyor bu yuzden pili uzun surucek tahminimce cok güzel bir Şekli var alalı 2 gün oldu bircok kisi sordu ve cok begendi ürünü alabilcegin linkide pmden yolluyorum .
yani gündüzdede saati görmek için o kenardaki tuşa basmak zorundayız demi peki saate bakma istediğimizde o tuşa basacak bir konumda değilsek ne olacak
Fonksiyon tuşlarına basmadan led ısık yanmıyacaktır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme