Şimdi Ara

Yeni Moda LED li saat ler Hangisi daha iyi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
6.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni Moda LED li saat ler Hangisi daha iyi ?

(En Son Oy Tarihi: 7.9.2012)
Giriş
  • İlgi cekici hepside .2.SAatin siparisini verdim gelince yorum yapıcam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysterious27 -- 25 Mayıs 2010; 18:57:31 >
  • Cihaz yarın elimde .
  • Hocam bu saatleri nerden ne kadara bulabiliriz ?
  • 2. saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytrex

Hocam bu saatleri nerden ne kadara bulabiliriz ?

SAhibinden.com dan aldım ben arkadasım oraya bakabilirsin Led saat diye.
  • Beyler saatim bugün geldi gercekten cok ama cok şık bir saat İNANILMAZ BİR GÖRÜNTÜSÜ VAR. ŞIKLIĞINA İNANAMAYACAKSINIZ.SAAT GÖSTERGESİNİN YAN TARAFINDA BULUNAN TUŞ SAYESİNDE, BU ŞIK BİLEKLİK EŞİ OLMAYAN BİR SAATE DÖNÜŞMEKTE TUŞA BASILDIKTAN 5 SN. SONRA TEKRAR ESKİ BİLEKLİK GÖRÜNÜMÜNE DÖNMEKTE, BÖYLECE GÜÇ TASARRUFU SAĞLAMAKTA .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysterious27 -- 28 Mayıs 2010; 0:02:46 >
  • saat kac ?

bu saatten arkaDASIM ALdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

saat kac ?

bu saatten arkaDASIM ALdi

9:21
    ...
  • İşeyerindeki arkadaslar cok begendi siparişler almaya basladım şimdiden 2 kşi daha istiyor
  • Üstüne saat tanımam..(bu fiyata)

• Peki arkadaşım ben tekrar sorayım. Benim bilekler ince sence ince bileği olan birine yakışırmı bu ? Çok mu kaba durur ?
  • Daha güzel durur ince bileğe niye dersen çunki saat kare ve büyük cam olduğu için Tam Tiky tarzı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysterious27 -- 28 Mayıs 2010; 20:29:14 >
  • 7. Saat çok ilgimi çekti saatin kaç olduğunu nasıl anlayacağı mı anlamadım ama neyse... Kelepçeyi andırıyor birazda
  • ürünün kendi resimlerini koyabilirmisiniz sizn elinizdeki ürünün resmini çekep buraya koyarsanız güzel olur bende almak istiyorum ürününü aldğınız linki koyabilirmisiniz birde toplam maliyeti ne kadar özellikle kolunuza takılıykenki resmini çekerseniz sevinirim birde kordunun resmi olursa güzel olur resimler sadece fikir versin yeter telefon kamerası ilede olur birde tahmini pil süresi nekadar ve pili değiştirilebilirmi su geçiriyormu bilginiz varmı

Birz arışık oldu sorular ve istekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmix -- 29 Mayıs 2010; 11:14:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoy

ürünün kendi resimlerini koyabilirmisiniz sizn elinizdeki ürünün resmini çekep buraya koyarsanız güzel olur bende almak istiyorum ürününü aldğınız linki koyabilirmisiniz birde toplam maliyeti ne kadar özellikle kolunuza takılıykenki resmini çekerseniz sevinirim birde kordunun resmi olursa güzel olur resimler sadece fikir versin yeter telefon kamerası ilede olur birde tahmini pil süresi nekadar ve pili değiştirilebilirmi su geçiriyormu bilginiz varmı

Birz arışık oldu sorular ve istekler

Arkadasım fotograflarını saat kolumdayken çektim ama üşeniyorumtelefondan pc ye aktarmaya Kordonları kalın siyah gri karısımı bir renk Saat kolumdayken bileklik gibi duruyor ışık sürekli yanmıyor sadece yandaki tuşuna basınca kırmızı Led ısıgı saat olarak gorunuyor bu yuzden pili uzun surucek tahminimce cok güzel bir Şekli var alalı 2 gün oldu bircok kisi sordu ve cok begendi ürünü alabilcegin linkide pmden yolluyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysterious27 -- 30 Mayıs 2010; 0:40:13 >

• saat alacaksanız adres bu napıcanız ledi medi

seç beğen al

http://www.tagheuer.com/

yinede hayırlı olsun sipariş vermişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 30 Mayıs 2010; 0:46:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.