Şimdi Ara

Yeni mmo oyun veya sunucu yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ben mmorg tarzı bir oyuna başlamak istiyorum fakat yeni açılmış olsunki herkezle birlikte kasalım ve geri kalmayayım. Bir oyunun yeni suncusuda olabilir fark etmez. Eğer bilen birileri varsa yeni bir oyun veya sunucu hakkında bana bilgi verirseniz sevnirim

Ender satış yaparım ve fazla/kullanılmayan ürünleri satmaktayım. Tok satıcı olduğum bilinerek teklif verilmesini rica ederim.
  • Cabal 2
    Echo of soul
    Bu ikisini tavsiye ederim.

Neverwinter da oynayabilirsin. Buradan sana her konuda cevap verip hizli sekilde lvl ve item kasmani saglayabilirim.
    Hergun oynarsan, 2 haftada max lvl olan 70 yaparsin ve pvp set i almis olursun. Tabii benim yonlendirmeleri takip ederek.

Onun disinda, Tera ve Dragon prophet i onerebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tavsiyelerinizi çin çok teşekkürler ama ben pvp olmayan bi oyun arıyorum yani mesela cabal2 çakması yani gerçeği değil. O tarz değilde gerçek yapım oyun arıyorum. o tarz var mı yeni çıkan ve tavsiye edebiliceğin?

Ender satış yaparım ve fazla/kullanılmayan ürünleri satmaktayım. Tok satıcı olduğum bilinerek teklif verilmesini rica ederim.
  • Pvp siz mmorpg cok sikici olur.
    King of wushu var, cok yakin bir zamanda cikacak.

Gta tarzi oyunlari seviyorsan, Triad Wars var, simdi closed beta da oyun. Cok yakin bir zamanda acilacak.

Asagida paylasirim video sunu. Mobilde zor oluyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmudhudavendi -- 8 Temmuz 2015; 3:32:32 >

• skyforge açılacak onun haricinde yeni mmorpg bilmiyorum.Yeni oyuna gerek yok bence alttan gelen oyuncu sayısı yüksek olması yeterli senin için.
  • Önerileriniz için çok teşekkürler. yeni açılmasını istememin sebebi herkes ile aynı anda gelişmeye başlamak ve ben para yatırıp çoğu insanın önüne geçmem ve günde 15saat civarında oynayacağım için oynadığım oynuda ilk 10a oynamak istemem. Yardımlarınız için gerçekten teşekkürler :)

• Gunde 15 saat oynayacaksan Para yatirmadan pek cok oyunda basarili olabilirsin.

Sistemin saglamsa, Tera yi oneririm.

Tera oyununuda düşünüyordumda 1010 gibi bi tarihte açılmış oyun. Senelerde oynamış adamlar. Ben şimdi 0 dan başlasam onlara yetişmem imkansız her türlü item oarlak veya skill olarak lvl olarak geri kalacam :S Skyforge oyununu indiriyorum yarın açılcakmış oyun. Sararsa onu oynamayı düşünüyorum.

• Neverwinter, diye bir oyun var. Ben de ona başladığımda açılışından 1 yıl geçmişti. Pvp ye girdiğimde tek atıyordu eski oyuncular. Hepsinde Epic, Lengendary itemler felan.
    Sabrettim, oynamaya devam ettim. Şimdi PVP bittiğinde, benim party kaybetse bile rahat ilk 2 benim karakterim. :D
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.