Bildirim
Yeni Mitsubishi Lancer Sahipleri Buraya (235. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: lancer2013at
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-ilk-sahibinden-kazasiz-hatasiz-otomatik-2013-lancer-kopekbaligi-215675795/detay/
aracım satılıktır
Çok güzel araç umarım hızlı satarsınız üniversiteye geçince bu araba banada nasip olur inşallah :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler gerçekten çok güzel bir araç ama işte durumlar gereği satmak zorunda kaldım. .. inşAllah nasip olur sanada :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lancer2013at -- 8 Haziran 2015; 16:37:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan araba benzinde kaç kuruş yakıyor bilgi verir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: hsinan93
Şehir içi sakin kullanım 5,5lt/100km. Trafik ve ışıkların sık olduğu bir yerde yaşıyorsanız veya çok seri kullanıyorsanız durum değişebilir. Araç 1.6 MT.
quote:
Orijinalden alıntı: bilgi@sayar
quote:
Şehir içi sakin kullanım 5,5lt/100km. Trafik ve ışıkların sık olduğu bir yerde yaşıyorsanız veya çok seri kullanıyorsanız durum değişebilir. Araç 1.6 MT.
Ben sakin kullanımda trafiğin az olduğu 10 km lik mesafede 7 lt nin altına düşüremiyorum neden acaba aracı yeni aldık
ilk 3 km de (otomatik jikle olabilir) yakıt tüketimi yüksek-motor ısınınca düşüyor. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bilgi@sayar
quote:
Ben sakin kullanımda trafiğin az olduğu 10 km lik mesafede 7 lt nin altına düşüremiyorum neden acaba aracı yeni aldık
Arabaya alışma olayı ve bakım durumu da yakıtı etkileyebilir. -
Lpg önerir misiniz peki yoksa benzinde kullanılabilir mi yılda 15.000 km falan yaparız ancak
Araç 1.6 otomatik vites şehir içi 9-10 litre arası yakyor -
quote:
Orijinalden alıntı: lancer2013at
Araç 1.6 otomatik vites şehir içi 9-10 litre arası yakyor
Otomatiğin yakıtı biraz fazlaymış
arkadaşlar merhaba, 2014 model aracımı bayiden dün teslim aldım trafiğe çıkmamış cillop gibi. arabayı almadan önce de böyle bir forumun olduğunu gördüm kararımda olumlu etkiniz oldu maaşallah 2008den beri çalışan canavar gibi grup :) tüm sayfaları okumadım tabi :D arkadaşlar küçük bi soru sorcam lastik basıncı aracın kitabında 36 psi yazıyor fakat bayiyi aradım 32 psi yeter diyor. eski aracımda da 32 kullanıyordum ben acaba bu konudaki görüşleriniz nelerdir? -
Aracı çalıştırmadan önce kontağı kaç saniye açık tutuyorsunuz warning yazısı gidene kadar beklemek gerekiyor mu
Bütün uyarı işaretlerinin sonmesini bekliyorum.
Lastik basıncı için aracda çok yük yoksa muhteşem dubleks yollarımız için 32 kullanıyoruz yüklüyse arttırabilirsiniz. Ama yüksüz 36 da binmek demek habire zıplamak manasına gelir.
32ye ayarladım dediğiniz gibi muhteşem yollarımızda sarsıntı hissetmeden gidebiliyorum. teşekkürler. aracı çalıştırırken arkadaşın dediği gibi tüm ışıkların sönmesini bekliyorum sonra da ilk 5 km falan ani hareketler yapmıyorum. ısınması gerektiğini düşünüyorum. araç ile ilgili şunu kesinlikle yapma veya şunu yapmazsan olmaz diyebileceğiniz birşey var mıdır acaba? şimdilik çok memnunum Allah utandırmasın. inesim gelmiyor araçtan :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lncr9124 -- 15 Haziran 2015; 13:24:40 > -
Burada çok fazla online oluyoruz mi tsubishi clubturkey sitesinde sorularına daha ilgili bulabilirsiniz. Aracın düz vitesse rampalarda yarım debraj yapmamaya dikkat etmelisiniz. Baskı balatadan başka sıkıntı yasamadim 6 senedir :). Hayırlı olsun yakışıklı resimlerinde beklioz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adres63 -- 18 Haziran 2015; 18:55:17 >
Beyler merhaba,
Ben de lancer almaya niyetliyim de 2008 09 model olanların gerçek piyasası nedir?
Malum sahibindende alakasız fiyatlar var. -
Arkadaşlar grup çok sakin kimse paylaşımda bulunmuyor şu güzel araç hakkında konuşalım biraz hareketlendirelim buraları biraz :)
iki msj yukarıda yazdım forumun hareketsız olma sebebını -
yıllar içinde birçok arabam oldu ama ilk defa amortisör değiştirttim ve birkaç gün önce kullanılmayan arka sol emniyet kemeri bozuldu ve sanayide ustanın gayretleri ile içi açılıp çalışır hale getirildi(artık biraz nazlı çalışsa da)...bu ilkleri bana yaşatan lancera teşekkürler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X