Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi Lancer Sahipleri Buraya (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.962
Cevap
40
Favori
519.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: han01

bu 1.6 motor yerine dizel bir motor getirselerdi daha iyi olurdu bence..

quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

1.6 motorun a/t şanzıman seçeneğide yok.

Gelir zamanla, TEMSA satilsa da kurtulsak!
  • quote:

Orijinalden alıntı: logan-fe

quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

quote:

Orijinalden alıntı: logan-fe

quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

Anladim hocam,bilgileriniz icin cook tesekkurederim :)

tercihimi 1.5 INVITE MT den yapicagim.muhtemelen 39bin TL ye maal olucak bana.

Almadan önce beni ara 0532-405-80-94 sana yardımcı olucam dostum.

hangi konuda acaba hocam?

Fiyat,Servis,Merak ettiğin diğer her şey.Bu aracı ben satıyorum :)

Tamam dostum ariycam seni

• 1.5 alacaksanız, bence 2. el bir araç almanız daha mantıklı, piyasada 2010 5.000 km- 10000 km aralığında araçlar var sıfır gibi bence iyi araştırın ben şahsen bu tip 2. Eller olduğu sürece sıfır araç almam...
  • Lancer 1.5 aracım var ziebart tan 1 sene önce cam filmi yaptırmıştım film çizildi özellikle tam uç kısımlar, götürdüm zibarta 6 ay önce arabadandır toz kaçmıştır ondan çizilmiştir dediler tabi ben önce servise götürüp açtırdığım için öyle bişi olmadığını söyledim ve cam filmlerini değiştirttim.

Şimdi bir 6 ay daha geçti aynı şekilde yine çizildi filmler, şimdi diyorum acaba hakkaten arabadan mı?

Cam filmi olup bu sorunla karşılaşan varmı ?
  • Araç ile ilgili yorumlarınızı DH ve buradan okudum, aklıma şunlar takıldı..

Servis paspaslar yırtılırsa ücretsiz veriyor mu? Bildiğin kumaş "Colt" yazan paspasa 150TL çeken servis mi söylüyor bunu?

İkincisi Xenon ile ilgili.. Gerek yok demişsiniz.. Halojen farlar 1500lümen ışık yayarken Mercekli Xenon'lar 2500-3000 lümen ışık ile aydınlatıyor yolu ve fabrika çıkışı mercekli olduğundan göz falan almıyor. Bence bu sınıfta en çok Lancer'a yakışırdı mercekli far.. Sonuçta bu aracı alanlar öndeki o haşin bakışa aşık oluyorlar.. Arka farların karartılmasıyla beraber, önlerde mercek olsa, iyi bir bütünlük olurdu..

Onun dışında güç olarak bence en az gücü zaten bu kadar olmalıydı Lancer'ın.. Sonuçta bu sınıftaki japonlar hep gücüyle anılıyor.. 1.5 güçsüz demiyorum.. Ama B sınıfı bile bu kadar kuvvetli olan bir markaya LAncer'da daha güçlü alternatifler yakışır.. :)

Virajlı yollar ile alakalı da yazdıklarınızı hayranlıkla okudum, buluşmalarda da LAncer'cı arkadaşlardan rica edicem.. Çünkü ben agresif kullanırken arkadaki yolcular Aygaz LPG reklamındaki Alfa Romeo sahibi gibi oluyor :D

• Ben de sunu eklemek istiyorum: Zaten Dunyada dizel yakit fiyati benzinden ucuz olan birkac ulkeden biri oldugu halde, Dunya uzerinde belki oran olarak en cok dizel araba satilan ulke oldugu halde TR'ye ne Colt'un ne de Lancer'in ne de yeni gelen ASX'in bir tane bile dizel opsiyonu gelmemesi ne kadar mantikli?

Ayrica Turbolu versiyonlar da yok! Colt'a da, Lancer'a da cok yakisirdi.

Ey TEMSA, duy sesimizi. Birsey diyorsak bosuna degil, senin iyiligin icin!
  • Turbolu versiyonlar,Lancer GTS gibi mi hocam
  • Eğer ralliart versiyonu gelseydi hem düşük hacim motor hem çok yüksek performans sokakta göreceğimiz araçlar bayağı değişecekti ama ne yapalım burası böyle bir yer..Bizim istediğimiz hiç bir şey olmaz hep birilerinin istediği olur. Her şeyi anlarım tamam evo'ya güç yetmeyebilir ama bu da alınamayacak bir makina değildi eğer gelseydi

Yeni Mitsubishi Lancer Sahipleri Buraya
  • 235 beygir..Şu ülkemizde olsa kimbilir kaç tane performanslı motoru da var diye bizi kandıran markanın araçlarını silecekti

Yeni Mitsubishi Lancer Sahipleri Buraya
  • Cok tatli ya

Ben 230 beygir falan istemiyorum sadece su on tamponu istiyorum o kadar

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

235 beygir..Şu ülkemizde olsa kimbilir kaç tane performanslı motoru da var diye bizi kandıran markanın araçlarını silecekti

Yok abi ben sana soyleyeyim yine alan olmazdi. Millet Golf'e 60 bin TL, Alfa Romeo'nun 2 kapili aracina (mito denir kendisine ve lancerin yarisi kadardir boyut olarak) 45 bin TL, en ucuz Audi A3'e 50 bin TL veriyor, bu adamlar mi alacak bu arabayi? Bu adamlar alacaksa hic satilmasin daha iyi. TEMSA'ya hak verdim simdi

Bizim millet keriz, gerisi hikaye.

BMW'ye Mercedes'e 80 bin TL veren adama birsey demem ama bunlar hakediyor kusura bakmasinlar.

Yolda gorunce en cok da bunlari tokatlamak istiyorum

• arabadan benzini çekip yakıcam kendimi belki o zaman getirirler, daha başka nasıl sesimizi duyurabiliriz ki..Valla bunlardan birine binmeden, sürmeden ölmek istemiyorum Elalem boş Polo'ya 40000küsür para veriyor daha ne diyeyim hangi arabadan anlayan milletten bahsediyoruz ya Bir araştırma yapsınlar komşusunun aldığı arabaya özenip de aynısını araştırmadan etmeden alan araç sahipleri sayısı hakkında. Bakalım ne kadar çıkacak. 316i 116hp 70000lira çoluk çocuğun elinde heryerde bmw
    quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Cok tatli ya

Ben 230 beygir falan istemiyorum sadece su on tamponu istiyorum o kadar

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

235 beygir..Şu ülkemizde olsa kimbilir kaç tane performanslı motoru da var diye bizi kandıran markanın araçlarını silecekti

Yok abi ben sana soyleyeyim yine alan olmazdi. Millet Golf'e 60 bin TL, Alfa Romeo'nun 2 kapili aracina (mito denir kendisine ve lancerin yarisi kadardir boyut olarak) 45 bin TL, en ucuz Audi A3'e 50 bin TL veriyor, bu adamlar mi alacak bu arabayi? Bu adamlar alacaksa hic satilmasin daha iyi. TEMSA'ya hak verdim simdi

Bizim millet keriz, gerisi hikaye.

BMW'ye Mercedes'e 80 bin TL veren adama birsey demem ama bunlar hakediyor kusura bakmasinlar.

Yolda gorunce en cok da bunlari tokatlamak istiyorum

• Arkadaşlar 20bin bakımı için ne kadar ödeme yaptınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adres63

Arkadaşlar 20bin bakımı için ne kadar ödeme yaptınız.

6 ay kadar önce 290 liraya yaptırmıştım. standart kontrollör, yağ-hava polen filtresi ve yağ. 6 ay da taksit yapılmıştı.
    bu aralar bir kaç kampanya vardı daha düşük fiyata da çıkaibilir. ama şunu da belirteyim özellikle işçilikten alıncak ücretlerde yapılacak iskonto oranları servisler arasında değişiklik gösterebiliyor. bu biraz da sizin servisinizle olan ikili ilişkilerinize bağlı.
  • Daha once paylasildi mi bilmiyorum.

2009 Lancer sportback Euro NCAP carpisma testi videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=ANV6hSGw3Bo
  • Sinirküpü hayırlı olsun imzandaki resimden gördüğüm kadarıyla aracı kırmızıya boyatmışın :)Bilgi için teşekkürler ayrıca.
  • quote:

Sinirküpü hayırlı olsun imzandaki resimden gördüğüm kadarıyla aracı kırmızıya boyatmışın :)Bilgi için teşekkürler ayrıca.

saol kardeş. yok boyatmak yerine direkt kırmızıyı aldık. ama önce catalyst kardeşim bizim siyah aracı aldı. böylece ikimiz de 1.8 keyfini sürer olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinir kupu

quote:

Sinirküpü hayırlı olsun imzandaki resimden gördüğüm kadarıyla aracı kırmızıya boyatmışın :)Bilgi için teşekkürler ayrıca.

saol kardeş. yok boyatmak yerine direkt kırmızıyı aldık. ama önce catalyst kardeşim bizim siyah aracı aldı. böylece ikimiz de 1.8 keyfini sürer olduk.

Bir an once LPG taktirsak da gercekten keyfini sursek yani. Incirler olgunlasmaya basladi
  • lpg takiliyormu Mitsubishi lancerlara .performansi nasil oluyor.
  • Evet takiliyor garanti kapsami bozulmadan ve performans dususu vs. olmayacagini garanti eden direk temsa'nin getirip yetkili servislerde uyguladigi vialle LPI sistemi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalyst -- 10 Ekim 2010; 12:39:12 >
  • lancer 1.5 2009 aldım ve hondadan sonra arac biraz yuksek geldi bana bu yuzden AMORTİSÖR ve YAY hatta COİLOVER arıyorum nette ama bulamadım yay var fakat amortisör yok sadece yay saglıklı olmaz gibi geldi bana amortisör veya coilover icin yardımcı olacaklara simdiden tesekkurler resimlerde alcak lancer lar var nasıl yapmıslarsa ben bulamadım bi turlu amortisör
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.