Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi ASX Sahipleri Buraya.... (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.636
Cevap
39
Favori
181.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çağırmaz

quote:

Orijinalden alıntı: dr79

quote:

Orijinalden alıntı: zivrisinek

LPG ile kullandığımdan dolayı AS&G her bindiğimde iptal ediyorum,vites uyarısına aldığımdan beri uymuyorum ve zaten çok yüksek devirlerde kullanıyorum ben. Vites uyarısına uyulması durumunda muhtemelen 5.5 lt felan yakıyodur ama hiç denemedim:)

Ercan bey, klima açıkken aracı durdurduğumda AS&G devreye girip motor stop ediyor. Sizin araçlarda da durum böyle mi? Ben bu yüzden devre dışı bırakıyorum.

Yani motor stop edince klima da mı kapanıyor diyosunuz, benimkinde klima açıkken motor stop ediyor fakat klima çalışmaya devam ediyor.

yani çalışıyor da performansı giderek düşüyor sanki. tam da emin değilim. yarın bi deneme yapayım. genelde klima açıkken as&g yi kapattığım için tam hatırlamıyorum.

• Motor durur ancak klima çalışmaya devam eder,zaten klima motorun çalışmasına ihtiyaç duyduğunda otomatikman AS&G devreden çıkıyor bu düşünülmüş bişey. Ben AS&G LPG'den dolayı devre dışı bırakıyorum yoksa kullanırdım herhalde
  • 300km oldu ilk 200kmde 8lt yakıyordu sımdı 7e düştü dahada düşecek sanırım, sizde de durum bu şekildemi oldu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor durduğu zaman klima ışığı yanmasına rağmen sadece havalandırma modunda çalışıyor. Ama ben bu asg zımbırtısından korktum. İkide bir kullanılması parça değişimi ihtiyacını hızlandıracağından ve değişecek parçanın ekstra maliyetinin sağlayacağı tasarrufu kat kat çıkaracağını düşünüyorum. Bu sadece bir öngörü, aksi ispatlanabilir :) Zaten lpg olduğundan 1 dk.nın altındaki ışıklarda ve duraklamalarda devreye almıyorum.
  • Benim araba 1400 km oldu, benzin ışığı ilk yandığında depoyu 260 tl ye doldurmuştum, tekrar yandığında 770 km yapmışım yani 33 kuruş civarı yakmış, şehiriçi şehirdışı karışık ama şehirdışı biraz daha fazla kullandım. yol bilgisayarı minimum 5.6 görmüştüm. uzun süre sonra sonra manuele geçince şehiriçinde biraz fazla yaktırdım galiba. Şehir dışı güzergah genelde adapazarını bilenler için serdivan-geyve-serdivan şeklinde oldu.Klima genelde hep açık.
  • Aracıma LPG taktıralı 2000 km oldu 4 defa 31 - 33 litre arası LPG aldım 450 - 480 Km şehiriçi yaptım. Dur kalk olayı çok yoktu. 2500 devri hiç geçmedim. 170 - 200 krs ortalama yaktım. Bence önemli hep aynı marka ve aynı istasyondan almaya çalışın ben arada farklı bir markadan gaz aldım. 30 km az ve 1 litre fazla lpg aldı. Şimdi aynı marka ve aynı istasyondan alıyorum.
  • 1100 km oldu, yakıt ortalaması 8lt ile başladı sırasıyla 7 ve 6 ya düştü bence çok iyi bi değer. uzun yoldada 5.5 yapıyor ama 5e kadar düşücek daha motor açılacak.

Alıcak olanlara kesinlikle tavsiye ederim aklınızda soru işareti kalmasın. Sürüş de gayet konforlu.
  • 40.000 tl civarı temiz bir tane bulabilir miyiz?
  • 40 binlaraya bulman çok zor 42 veya 43 ten itiraben blanilirsin, şöyle bir şey vat misal 80 bin yapmış 100bin yapmış buna takılma bu motorun ömrü 500bin km e kadar gider hatta 1 milyon. arkadaşımın kamyoneti,vardı 500 bin km yaptı sattı galeriye aldı yenisini..

• sadece bunu buldum koca şehirde..

www.arabam.com
    İLK SAHİBİNDEN GARANTİSİ DEVAM EDEN 16.000,00 KM DE ASX - Pasif İlan - 4453508 | arabam.com
    http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/4453508

46.000 TL
    2011
    16000 km
    MITSUBISHI ASX 1.6 MIVEC Invite

• İlla Bursa'dan almayacaksanız benim aracımı inceleyin hoşunuza giderse rakamda anlaşırız

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-ilk-sahibinden-lpg-plus-profesyonel-ses-sistemi-plusizolasyon-130211045/detay/
  • teşekkürler ama km yükse artı bursa içi arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Blade

40 binlaraya bulman çok zor 42 veya 43 ten itiraben blanilirsin, şöyle bir şey vat misal 80 bin yapmış 100bin yapmış buna takılma bu motorun ömrü 500bin km e kadar gider hatta 1 milyon. arkadaşımın kamyoneti,vardı 500 bin km yaptı sattı galeriye aldı yenisini..

Bendeki araç öyle işte ama ne yazıkki biz toplum olarak hala 100.000 km. aracın motorunu bitik olarak görüyoruz, benim aracımın motoru saat gibi ama bunu kimseye anlatamayacağım için uğraşmıyorum artık kime nasipse gelip alacak binecek:) İlanıma bakarsanız yaptırdığım izolasyon ve profesyonel ses sistemi bile bu araca aşık olmaya yeter ama eminim insanlarda fazlasıyla şüphe uyandırıyordur aracımın artıları, bu arada kesin bişey var diyor bile olabilirler 2. el araç almayı düşünüp bana izolasyonu nerde nasıl yaptırabilirim diye mesaj atan insanlara gel ben aracımı satıyorum en azından bak incele hoşuna giderse anlaşalım diyorum ilk verilen cevap km.'si yüksek ben daha temiz bir araç bakıyorum oluyor Ben araç alırken dayımada aldık ondaki araç 125.000 km.'de ve hiç LPG taktırmadı, geçenlerde o aracıda sürdüm bendeki araçta ondaki araçta saat gibi çalışıyor, LPG olduğundan dolayı benim aracımın torku biraz daha yüksek sadece;) Şimdi bunu yazdım aracın LPG'de torku nasıl yüksek olabilir cahil cahil konuşma yazanlar çıkacaktır

• zivrisinek
    yeni araban ne olacak acaba?
  • 2008-2010 yılları arasında Instyle Outlander geldi ülkemize benimde çok dikkatimi çekiyordu yıllardır, inşallah nasip olursa 2.0 dizel 7 kişiilik bir outlander almayı düşünüyorum
  • Arkadaşlar, intense -2013 de navigasyon opsiyonel bir paket olarak mı var? Özelliklere baktığımda mp3 çalmasından geri görüş kamerasından vs. bahsedilmiş ama navigasyondan bahsedilmemiş. Eğer ayrı paketse fiyatı konusunda bilginiz var mı?
  • Invite donanımlı almak istiyorum. İstanbulda guzel indirim yapan yer var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: ViTeSKoLu

Invite donanımlı almak istiyorum. İstanbulda guzel indirim yapan yer var mıdır?

bütün bayiilerden fiyat alın değişkenlik gösterecektir. En son yıldızlar'dan fiyat alın derim.
  • yıldızlarda invite 54000tl sıfır 2013 beyaz var ikinci elde instens modelleride 49 dan başlıyor malesef sıfırı 61000tl iken

bende beyaz instense arıyorm sıfır fiyatı şu an için ikinci ele göre çok çok iyi 40-50bindeki arabaya 2011 hemde 50000 istiyorlar nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunctionTest -- 23 Ağustos 2013; 9:05:29 >
  • Arkadaşlar Ankarada iyi bir brc lpg ustası aranıyor.. önerebileceğiniz en iyi yer neresi acaba? Çok yolculuk yaptığım için ben de lpg takmaya karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eякαn -- 21 Ağustos 2013; 21:35:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.