Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi ASX Sahipleri Buraya.... (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.636
Cevap
39
Favori
181.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zivrisinek, 20-22 krş derken arkadaşlara nasıl kullandığını da söylemen lazım. Ben ne sakin ne agresif kullanıyorum, fazla trafikle işim olmaz 16-17 kr lpg. benzinde sakin kullanımda 5.5 - 6 lt yakardım.
  • arkadaşlar bayilerden fiyat alan varsa lütfen yazalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: henien

zivrisinek, 20-22 krş derken arkadaşlara nasıl kullandığını da söylemen lazım. Ben ne sakin ne agresif kullanıyorum, fazla trafikle işim olmaz 16-17 kr lpg. benzinde sakin kullanımda 5.5 - 6 lt yakardım.

Benim kullanımımla 25 kr yakıyor ortalama:) Ama genel olarak çok zorlamazsan 3000-4000 devir arası kullanırsan çok rahat 20-22 kr değeri yakalıyorsun; ayağının altında yumurta varmış gibi kullanırsan 18 kr.civarı yakar onu daha deneyemedim ama:) Şöyle özetleyim Ankara-Tarsus arası klima açık 4 tane izbandud gibi adamla 110-120 km ortalama hızla 1 hafta öncesi yolculuk yaptım ve ortalama 20 kr. yaktı, hemen ertesi gün Ankara-Adapazarı arası ortalama 160-190 km hızla sürdüm ve aynı adamlar arabadaydı ve klime açıktı ortalama 30 kr. yaktı.
  • alıcam büyük ihtimal bu sene içinde, kesinlikle lpg ile kullanmıycam merak ettiğim husus sakin kullanımda 90ı geçmeyerek kullanırım genelde arabayı en düşük kaç litre yakarım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayseir bayinin hali içler acısı, ne araç var ne bilgi var nede geri dönüş! Arabayı satmamak için elinden geleni yapıyorlar, 2011 model bir test aracı var, kirden cam görünmüyor, satarken bu kadar ilgisizler aldıktan sonra başıma birşey gelmesi halinde vay halime diyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvnt38

Kayseir bayinin hali içler acısı, ne araç var ne bilgi var nede geri dönüş! Arabayı satmamak için elinden geleni yapıyorlar, 2011 model bir test aracı var, kirden cam görünmüyor, satarken bu kadar ilgisizler aldıktan sonra başıma birşey gelmesi halinde vay halime diyorum!

Yine siz şanslıymışsınız. Ben aracımı aldığımda ne araç vardı ne de test aracı :) Ama adamlar bir hafta içinde getirdiler. Aracı test etme işini pratikte yapamıyorsun ama donanım haber sayesinde teorik bir test yapmış oluyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Blade

alıcam büyük ihtimal bu sene içinde, kesinlikle lpg ile kullanmıycam merak ettiğim husus sakin kullanımda 90ı geçmeyerek kullanırım genelde arabayı en düşük kaç litre yakarım ?

ASX ile düz bir yolda 90 ile giderseniz 5 lt yakar. 5. viteste 1500 devirin altına inmeden yapacağınız hız 60 civarı. Sanırım en az yaktığı aralık bu. Belki yol hava şartları düzgün olunca 4 lt civarı yaktırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvnt38

Kayseir bayinin hali içler acısı, ne araç var ne bilgi var nede geri dönüş! Arabayı satmamak için elinden geleni yapıyorlar, 2011 model bir test aracı var, kirden cam görünmüyor, satarken bu kadar ilgisizler aldıktan sonra başıma birşey gelmesi halinde vay halime diyorum!

Hemşeriymişiz sizinle:) ASX güzel araçtır emin olun satın alırsanız çok memnun kalırsınız, ben Ankara'da Şeref Oto ile 8 yıldır görüşüyorum ve kendilerinden çok memnunum o yüzden Mitsubishi olsun çamurdan olsun diyorum inşallah sizde servis-bakım için iyi bir çözüm bulursunuz
  • Adapazarı bayii 55400 son fiyat diyo ne dersiniz arkadaşlar

• Orijinalden alıntı: çağırmaz

Adapazarı bayii 55400 son fiyat diyo ne dersiniz arkadaşlar
    [/
    Bide intense sorsan sana zahmet, 2 tane alıcaz dersen fıyat duser belkı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt38 -- 17 Temmuz 2013; 1:31:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr79

quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Blade

alıcam büyük ihtimal bu sene içinde, kesinlikle lpg ile kullanmıycam merak ettiğim husus sakin kullanımda 90ı geçmeyerek kullanırım genelde arabayı en düşük kaç litre yakarım ?

ASX ile düz bir yolda 90 ile giderseniz 5 lt yakar. 5. viteste 1500 devirin altına inmeden yapacağınız hız 60 civarı. Sanırım en az yaktığı aralık bu. Belki yol hava şartları düzgün olunca 4 lt civarı yaktırabilirsiniz.

Genelde 21-22 devirde kullanırım iyimiş bu değerler, benzinlide kullanılabilir o zaman

• Ankaradan intense için 62.000 tl fiyat aldım (İstanbuldan 61.000 tl ye bırakanda vardı) tabi Ercan beyin (Zivrizinek) referansı ile ama istediğim renk yokmuş bakalım yarın karara bağlayacağız. Bu arada Ankara bayii kredi içinde İş bankasından 0.80 oran aldı!

Değiştirme: Araca bugün yarın % 3 lük zam gelecekmiş, İş Bankasıda faiz oranlarını 83'e çıkarmış, bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt38 -- 18 Temmuz 2013; 12:22:28 >
  • lvnt38 L kullanıcısına yanıt
    Balıkesir invite için 55000 dedi, park sensörü hediyeli, takas için daha uygun teklif verdiği için ora ile anlaştım. Ayrıca zam olayını bende duydum, invite 60 civarı olacak dediler ama ben biraz abartılı buldum açıkçası bu kadar zammı
  • 2011 model ASX'ime BRC plug drive 2013 takdırdım 4-5 gün oldu dikkat ederseniz MY 11 den farklı bir kit özellikle euro 5 motorlara daha uyumlu ve 300 TL daha pahalı bir kit ölçüm yapmadım. Ancak klima açık 8-9 litre yakıyor bu da 4-5 litre benzine denk gelir(şehiriçi dur kalk istanbul trafiği). Bu segmentte olan kia hyundai motorları GDİ motor sadece sıvı sistem LPG taktırılabilir bu sıvı sistemlerin fiyatı 5-6,5 bin tl arası vialle BRC prins dolayısı ile zaten benzinlide diğerlerinden 100 km de 2 - 3 litre daha az yakıyor birde LPG taktırmak isterseniz daha hesaplı kit taktırılabiliyor çünkü motor atmosferik diğer artıları saymıyorum bile bu segmentte alınabilecek mantıklı tek seçenek ASX dir. Düşünmeden paranız varsa hemen alın dolar euro nun durumu belli yüksek belki daha da yükselebilir bilemiyoruz. Ertelemeyin alın gitsin.
  • ben bugün teslim aldım, 55000 tl, inci beyazı, park sensörü hediyeli, ilk izlenimlerim gayet iyi, ses yalıtımı 2012 kasaya göre daha iyi geldi bana. Bayii Balıkesir'den adapazarı'na getirdi arabayı, 320 km 100 tl benzinle gelmişler, depoda azda olsa kalmıştı biraz, kaçla geldiler nasıl geldiler bilmiyorum. Tüketim değerlerini test ettikçe paylaşacağım.
  • Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
  • henien H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, sağolun.
  • hayırlı olsun. 2011 modele göre farklarını paylaşırsanız sevinirim. bende 2011 lancerımı asx le değiştirmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağırmaz

ben bugün teslim aldım, 55000 tl, inci beyazı, park sensörü hediyeli, ilk izlenimlerim gayet iyi, ses yalıtımı 2012 kasaya göre daha iyi geldi bana. Bayii Balıkesir'den adapazarı'na getirdi arabayı, 320 km 100 tl benzinle gelmişler, depoda azda olsa kalmıştı biraz, kaçla geldiler nasıl geldiler bilmiyorum. Tüketim değerlerini test ettikçe paylaşacağım.

Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Sanırım bayi aracı getirirken basarak gelmiş vicdansızlar. Benzin parası onlara ait değil mi? :)
  • Ben ASX'i benzinde kullanıyor olsam muhtemelen 35 kr altında yakmazdı onun için 100 TL 320 km fazlasıyla iyi göründü gözüme:)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.