Şimdi Ara

Yeni metada Evelynn'e hangi eşya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evelynn'e şu anda hangi jungle eşyası daha uygun olur sizce? saldırı hızı mı, ad mi, ap mi, yoksa can mı?

• bence su an evelynn oynanmaz çünkü jungle dönemiyor rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyDarkness QQ

bence su an evelynn oynanmaz çünkü jungle dönemiyor rahat.

hocam mor jungle eşyasını tamamladığında herkes jungle dönüyor şu anda akali ve katarinayla bile jungle döndüm bu metada, evelynnle hayli hayli dönüyorum.
  • Warwick vsrken evelynn le takilmam 5. Sezonda :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni metada evelynn yok oynama bence.
  • sanki oynanır mı oynanmaz mı diye sorduk, gereksiz sürüsü ya. ya soruya cevap verin ya da girmeyin başlığa.
  • ap veya hp veren alınır anca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: e1

ap veya hp veren alınır anca

hp denedim, hiçbir işe yaramadı. ne zırh veya ap veriyor, ne de yüzdeli can var eski can eşyası gibi. yeterli damage da sağlamıyor evelynn'e çok gereksiz oluyor. 4 jungle eşyasından en çöp olanı bu olmuş hatta bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 1 Aralık 2014; 18:36:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

hocam mor jungle eşyasını tamamladığında herkes jungle dönüyor şu anda akali ve katarinayla bile jungle döndüm bu metada, evelynnle hayli hayli dönüyorum.

Dostum sıkıntı da orada zaten mor eşya klasik jungle dönme eşyası, fark yaratmak istiyorsan diğer eşyaları ustalıkla kullanmak gerekiyor, onlara da her hero gitmiyor.

Bana kalırsa düşük eloda beyaz jungle eşyasının yüzüne bakan yoktur mesela...

• quote:

Orijinalden alıntı: osensei

quote:

quote:

Dostum sıkıntı da orada zaten mor eşya klasik jungle dönme eşyası, fark yaratmak istiyorsan diğer eşyaları ustalıkla kullanmak gerekiyor, onlara da her hero gitmiyor.

Bana kalırsa düşük eloda beyaz jungle eşyasının yüzüne bakan yoktur mesela...

gold elodayım henüz görmedim onu kasan hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e1

ap veya hp veren alınır anca

hp denedim, hiçbir işe yaramadı. ne zırh veya ap veriyor, ne de yüzdeli can var eski can eşyası gibi. yeterli damage da sağlamıyor evelynn'e çok gereksiz oluyor. 4 jungle eşyasından en çöp olanı bu olmuş hatta bence.

mesela kırmızı eşya tam warwick için yapılmış bir eşya
  • hocam ad gitmek en mantıklısı bu yüzden armor pent veren item daha iyi durur diye düşünüyorum. daha evelynn denemedim.
  • Peki saldırı hızı vereni deneyen oldumu e skili ile uyumlu belkide evelynn bu sezon bu şekilde oynanmalı , gecen sezon diamond evelyne botrk alıyordu botrk ve yeni feral itemi ile güzel kombin olur mu ne dersiniz?

• Arpen gereksiz olur +15 ad girmek daha mantikli. Zaten ormani q ve aa ile temizliyorsun. Q da magic damage oldugundan arpen gereksiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • run:

red : ad
    quintessence: ap
    blue: ap
    yellow: armor

item full ap itemleri
  • Hibrit kabiliyet ad rün girip ap jung itemi gerisi full tank çık

• Eski metada Pırıltı + Tin taşı ile sabaha kadar orman dönebiliyordum.

Şimdi ne yaparsam yapayım eski hızına erişemedim. Bu yama sustaini olmayan heroları derinden vurdu ormanda.

Bana kalırsa def ağırlıklı kabiliyet girip can emmeye odaklı 2 rün gerisi def girin. AP kasıcaksanız şayet. Yoksa diğer konumda assasain heroya ad ya da tank kasılmasını pek makul bulmuyorum.
  • Kırmızı saldırı hızı veren orman eşyasını tamamlayıp deneyin birde. Eski haritadaki feral gibi stack yapıyor evelynn için ad+tank çıksan bile her normal vuruşta +150 büyü hasarı.
     Yeni metada Evelynn'e hangi eşya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bie -- 1 Aralık 2014; 22:24:21 >
  • AD Arpen CDR jungle itemi alınır onu soruyorsan. Mor enchant yerine başka şeyler de düşünebilirsin Evelynn pek farm yapan bir jungle değildi zaten. Canın ve manan olduğu müddetçe gank atmalısın boş zamanlarında kurt ve ifrit kesersin o kadar. Hardpull istemek lazım yeni jungle da hiç aklıma bile gelmedi Eve ama 3 levelde full hp gank atabilirse ve asist kill çıkartırsa sıkıntı yaşamaz, Eve'nin en zor anları 3 olana dek ve oyun sonunda düşmesi onun haricinde ormanların kraliçesi resmen
  • Olmuyor beyler zorlamayın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.