Şimdi Ara

Yeni meta bruiser bot lane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç oyundur rastlıyorum.Adc pantheon,renekton veya support pantheon felan.Sizce verim alınabilir mi bu yeni metadan.Görüşleri merak ediyorum.

• Aslında supp GP sevdiğim bir tercih. Bu arada her hero olmaz ama bazı herolarla earlyde avantajlı olunabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda guardsman bob adc gp oynuyor.İzlemek isteyenler Link
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kundubekli

Şu anda guardsman bob adc gp oynuyor.İzlemek isteyenler Link

biz oynasak gelen geçen troll der
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Orijinalden alıntı: Kundubekli

Şu anda guardsman bob adc gp oynuyor.İzlemek isteyenler Link

biz oynasak gelen geçen troll der

Adc darius gördüm ama adam çok iyi oynuyordu gerçekten support leona ile.

• 2 bruiser bot lane earylede dokunanı yakıyor gpde adc için güzel bir tercih çünkü farmı çok kolay üstüne sustain var cleanse etkisi var
  • kha akali veya darius iyi olur sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adcleri o kadar nerflediler ki artık millet yerine bruiser alacak kadar ileri gdiyolar diyosun yani? :(
  • Jayce deneyin derim

Trinity bt ie lw ga bot size kalmis..

• quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Adcleri o kadar nerflediler ki artık millet yerine bruiser alacak kadar ileri gdiyolar diyosun yani? :(

Aynısını ben de düşündüm.Riot nerdeyse her patch 1-2 adc'yi nerfledi.Adc nerflemeseler adc itemlerini nerfliyorlar.
  • Nooblara karşı #1 bot lane dir kendisi. Onun dışında ADC'ye göre değişir hangi bruiserın gidip gidemeyeceği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Adcleri o kadar nerflediler ki artık millet yerine bruiser alacak kadar ileri gdiyolar diyosun yani? :(

Bende katılıyorum hatta geçen lee sin ile ad olduk aklımda yenildik geçiyordu fakat.Leonayla iyi bir billeşim yaptık karşı takım farm yapamadı iyi tf attık 5vs1 atıyor leona hpsi inmiyordu ^^Bir adc kullansam bu kadar vuramam
  • meh deneme onlar, bana çok olası gelmiyor, range her zaman şart,solo lane'de de kasması bilmiyorum, season 1 de ashe mid olaymış ama bakarız
  • Her trolle meta demeyin yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet pantheon support iyi iş yapar earlyde ama karşı takım annie veya morgana alırsa etkisiz kalır late game de. o yüzden pantheon gibi ad hasar verenler yerine ap hasar verecek karakterler tercih edersen daha iyi olur.

Öneriler. Annie,Morgana,Lux,Anvia,Brand,Fiddle,Orianna,Ahri,Poppy.Lvl6dan sonra popy tam bir killer oluyor, supporta ulti bas adcyi kule altında kes istersen :D,Zyra ve elisete denenebilir. Her biri pantheondan daha fazla iş yapacaktır late game de.
  • Adc olarak ise range olmayan karakter alınmaz. Adamın Caitlyn yada lucian yada jinx aldığını düşünün farm yaptırmaz size. O yüzden ille değişik meta deneyeceğim diyorsanız size bir öneride adc olarak en uzun range e sahip 2 karakterleri almanız. Annie ve Cassiopea.

Çok zevkli oluyor adc annie ve cassio. Keza fiddleda öyle ama w hiç bir zaman basmayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Briareus25

Evet pantheon support iyi iş yapar earlyde ama karşı takım annie veya morgana alırsa etkisiz kalır late game de. o yüzden pantheon gibi ad hasar verenler yerine ap hasar verecek karakterler tercih edersen daha iyi olur.

Öneriler. Annie,Morgana,Lux,Anvia,Brand,Fiddle,Orianna,Ahri,Poppy.Lvl6dan sonra popy tam bir killer oluyor, supporta ulti bas adcyi kule altında kes istersen :D,Zyra ve elisete denenebilir. Her biri pantheondan daha fazla iş yapacaktır late game de.

Pro troller carry u

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu tarihine bakın ulan
  • Rammus ADC düşünüyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

kha akali veya darius iyi olur sanki

Ha ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.