Şimdi Ara

Yeni masaüstü pc topladım sipariş geçildi . Lütfen içeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O sistemi vurursa işlemci vurur ki o da bütçe limitinden dolayı biraz mecburi olmuş. i5 koymaya kalkınca 400TL fırlıyor fiyat. O yüzden değiştirin falan diyemeyiz. Ha, maddi olarak imkan varsa değiştirilmesi iyi olur i5 ile.SSD olarak da Crucial kullanıyorum 5 aydır, gayet memnunum. Belki performans olarak Samsung Evo/Pro ayarında değil ama yetiyor, HDD yavaşlığını çekmekten iyidir. Belki bir 50-100TL daha harcayıp 240-256GB bir SSD alınabilir. Sistem iyi duruyor, şu haliyle de iyi. Belki çok abanmaya gelmez ama güzel sonuçta.
  • Yok sıkıntı yaşamazsınız YouTube a g4560 1050ti yaz birçok oyunun testleri var oradan fikir edinebilirsin.. biz f/p peşindeyiz dolayısıyla g4560 dan i5 e arada 600 lira fark varken senin hissedeceğin yüzde 20 oluyor, odeyecegin fiyat yuzde 300. O yüzden zekice değil. 3 yıl sonra ikinci el bir i5 yada i7 alır geçersin o mantıklı zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SSD olarak alternatifi adata su800 dur 750 Evo icin. Onlara bakabilirsin. Aynı performansı sunar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cankal

quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

Kızmak kimsenin haddine değil , tavsiye ve yol gösterme olarak değerlendirirsen daha güzel olur, şimdi son bir tavsiye o kasayı sana silah zoruyla mı aldırdılar :)

Yok hocam o kasayı burda bir arkadaşımda gördüm sitede görünce yapıştırdım . Hocam çom uğraştım iptal işi falan filan ondan belki dikkat etmedim olmadı gelsin geri açmaadan postaliyayım yemin ediyorum kendi başına iş yaparsan böyle sürünürüm işte diğer parçalar hakında yorum yapmamışsın hocam birde ortak kasa belirliyelim bir zahmet uygun olsun

Kasa dışında diğer parçalar güzel, kasayı en az 550w - 600w al ki problem çıkmasın, biraz para çıkacak ama hem ilerisi için de uygun olur, kasa kendi zevkine kalmış, ucuz istersen en azından xigmatek, aerocool gibi markalardan al , işini görür

http://www.akakce.com/kasa/en-ucuz-aerocool-gt-advance-600w-ae-gta-600-fiyati,5309888.html

http://www.akakce.com/kasa/en-ucuz-aerocool-advance-devil-red-750w-ae-v3xar750-fiyati,3317919.html

http://www.akakce.com/kasa/en-ucuz-xigmatek-ares-1701-600w-fiyati,7053578.html

• Bu sefer olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Bu sefer olmuş.

Vay ALLAH razı ol hocam

• Hocam g4560a 1060 takın demişsiniz yukarda ama

https://youtu.be/KFsrSCVgbCQ

Şu videoyu buldum hunharca darboğaz yiyor 1050ti performansı sunuyor kart %65i zor geçiyor.

Forumda i3e rx 580 önerenler, pentiuma rx 480 takanlar, yine pentiuma 1060 570 480 önerenlerle dolu bunları gördükçe sistem toplayacagim yakin zamanda enayi olacakmis gibi hissediyorum. Bu darbogaz olayini bir turlu cozemedim.

• Aldığın yer en az 10 gunden once gondermez degıstırmek istediklerini rahat rahat degıstırebilirsin

Edit: sabah siparis gectim sistem

Ryzen 1500x
    ASUS B350 Plus
    1 TB wd blue
    Corsair carbide 100r
    Kingston 2x8 2400 ram
    Ekran kartı almadım kafam karısık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snlthlk -- 27 Nisan 2017; 21:25:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangalsucuk

Hocam g4560a 1060 takın demişsiniz yukarda ama

https://youtu.be/KFsrSCVgbCQ

Şu videoyu buldum hunharca darboğaz yiyor 1050ti performansı sunuyor kart %65i zor geçiyor.

Forumda i3e rx 580 önerenler, pentiuma rx 480 takanlar, yine pentiuma 1060 570 480 önerenlerle dolu bunları gördükçe sistem toplayacagim yakin zamanda enayi olacakmis gibi hissediyorum. Bu darbogaz olayini bir turlu cozemedim.

Sen 1080le karıştırıyorsun sanırım. 1060la gta 5 şehir içi ve battlefield dışında pek darboğaz yapacağını zannetmiyorum. O darboğazda max %15lik olur ki 1 sene içinde i5 6000 serisi işlemcilerin fiyatları düşer alır yürürsünüz o sistemle.

Edit:
    Videolara biraz baktım. Gtx1060 6gb versiyonunda darboğaz bayağı var ama gtx 1060 3gb versiyonunda az bir darboğaz oluşuyor. Ama günümüz oyunları için 4gb ekran kartları mantıklı olacağından 1050 ti daha mantıklı gibi ama ben az darboğaz yerim ya da 2k monitörüm var diyenler için g4560 halen iyi bir seçim. 2kda çok güzel dengelenirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yargıdağıtanadam -- 27 Nisan 2017; 22:12:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Snlthlk

Aldığın yer en az 10 gunden once gondermez degıstırmek istediklerini rahat rahat degıstırebilirsin

Ryzen 1500x
    ASUS B350 Plus
    1 TB wd blue
    Corsair carbide 100r
    Kingston 2x8 2400 ram

Daha öncede alışverişlerim oldu laptop aldım aynı gün kargo oldu neden böyle dediniz anlamadım

• quote:

quote:

Aldığın yer en az 10 gunden once gondermez degıstırmek istediklerini rahat rahat degıstırebilirsin

Ryzen 1500x
    ASUS B350 Plus
    1 TB wd blue
    Corsair carbide 100r
    Kingston 2x8 2400 ram

Daha öncede alışverişlerim oldu laptop aldım aynı gün kargo oldu neden böyle dediniz anlamadım

Bana denk gelmişler demekki,bir ps4 aldım aynı gun kargo yazıyordu,ertesi gun arayıp urunu dun neden kargoya vermediklerini sordugumda gun içerisinde verileceğini söyleyip tabı o gunde kargoya verilmedi.ertesı gun aradım telefonlara bakan yok vs vs derken urun 8. Gununde elimde olmuştu.tabı bu yaşadıklarımın uzerinden 2 sene geçmiştir.çalışma sistemlerini duzelttıler ise ne mutlu.

Edit: kardeşim bu arada işlemci kabylake,anakart skylake
    Anakart bios guncellenmez ise kabylake işlemcini tanımıyacaktır bıle.anakart skylake bir işlemci takılarak bios u guncellenmeli.bunu aldığın firmaya belırtırsen guncellerler belki.yoksa iş sana kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snlthlk -- 28 Nisan 2017; 3:1:46 >

• quote:

quote:

quote:

Ryzen 1500x
    ASUS B350 Plus
    1 TB wd blue
    Corsair carbide 100r
    Kingston 2x8 2400 ram

Bana denk gelmişler demekki,bir ps4 aldım aynı gun kargo yazıyordu,ertesi gun arayıp urunu dun neden kargoya vermediklerini sordugumda gun içerisinde verileceğini söyleyip tabı o gunde kargoya verilmedi.ertesı gun aradım telefonlara bakan yok vs vs derken urun 8. Gununde elimde olmuştu.tabı bu yaşadıklarımın uzerinden 2 sene geçmiştir.çalışma sistemlerini duzelttıler ise ne mutlu.

Edit: kardeşim bu arada işlemci kabylake,anakart skylake
    Anakart bios guncellenmez ise kabylake işlemcini tanımıyacaktır bıle.anakart skylake bir işlemci takılarak bios u guncellenmeli.bunu aldığın firmaya belırtırsen guncellerler belki.yoksa iş sana kalacak.

Kardeşim asus sitesinden indirp biosu kendim güncellerim . Yapamazsam arkadaşım bilgisayarcı o yapar ınun için kutuyu açtırmadım sormadım bile

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.