Şimdi Ara

Yeni Macbook Pro ve Air'ı Haziranda Görecekmiyiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bence cikacak cunku eski urunlere 430$ ile 270$ arasinda guzel indirimler geldi. Eski urunlerin stogunu eritmeye bakiyorlar gibi duruyor.

    http://en.yibada.com/articles/122497/20160510/macbook-pro-2016-release-nears-as-2015-version-gets-430-discount-old-macbook-air-with-270-price-off.htm
  • Ben dayanamadım ve macbook pro aldım ve mbp alarak tablet ve telefondan sonra pc'dede apple camiasına katıldım.
    Yalnız şunu söyleyeyim hala gelip gelmeyeceği belli değil. Bana sorarsanız gelmeyecek. Çünkü borsayla uğraşan biriyim aynı zamanda ve apple'ın hisse değeri 90 dolar şuan.
    Bir önceki etkinlikten önce yanlış hatırlamıyorsam 94 dolar seviyesindeyken alış yapmıştım ve etkinliğe 3-4 hafta kala ufak ufak artışlar oluyordu. Etkinlikten sonrada 110 küsürlere kadar çıkmıştı ve satmıştım. Şimdi baktığımızda her gün ufak ufak düşüş içersinde hisse s. değerleri. Eğer yeni ürün tanıtımları kesin olsaydı ufak artışlar olurdu.
    Neyse inşallah yanılırımda yeni macbooklar tantılır, bekleyen arkadaşlarda rahatlar.
  • giogo G kullanıcısına yanıt
    Hisse alım satımı yaptığınız kurum hangisi hocam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook ProNun Yenileri çıkarsa fiyatları ne seviyede olur? Şimdiki modeller ucuzlar mı dersiniz? Yoksa fiyat aynı kalır yenileri daha pahalı mı olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onore O kullanıcısına yanıt
    Mevcut modellerde fiyatlar 4000 sınırına gelmeye başladı yavaştan zaten.

    Ama appledan bahsediyoruz eğer yeni açıklayacakları macbookun inovatif bir özelliği olursa 6000 den aşağıya başlatmazlar.

    Bu arada ben hala skylake işlemci güncellemesi yapıp bırakabileceklerini düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son çıkan mbp donanım olarak gerçekten vasat.Tasarım işiyle uğraşanları tatmin edicek düzeyde donanıma sahip değil.Umarım bu sefer son teknoloji işlemci ile erkan kartı olarak nvidia 1050 1070 serisini kullanırlar.Gtx 950 koyduktan sonra bir anlamı kalmıyor.
  • avb A kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar ince olması için 950M veya muadili bir kart koymak zorunda.970M veya 1070M gibi birşey konursa o kadar ince,hafif ve sessiz bir cihaz göremeyiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazıranı bekleyelim bakalım :)
    İyi bir şey çıkmazsa 2015 mbp alacagım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benimde 10 yıllık Toshiba notebookum ömrünü doldurmak üzere apple MacBook Air veya pro almayı düşünüyorum şöyle bir durum var. Kuzenim Amerika'da yaşıyor ve temmuz başında izne gelecek oradan aldırsam klavye ve işletim sistemi İngilizce olacak tuş takımı ve işletim sistemini Türkçe yapabilirmiyiz. iPhone 5s telefonumu da kendisi getirmişti fakat telefonu düşürünce kasanın kenarı hafif gevşedi servis Amerika ürünü diye garantiye sokmadı bende yaptırmadım MacBook lar içinde garanti geçmiyor mu. Telefon gibi MacBook'ta da pasaport kaydı yaptırmalı mıyız sonuçta sim kart yok ama seri numarası kaydı yapılır mı bagajda gelince gümrük vergisi alırlar mı son olarakta haziranda yeni model tanıtılırsa aynı gün satışa çıkıyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Laurin Klement

    Arkadaşlar benimde 10 yıllık Toshiba notebookum ömrünü doldurmak üzere apple MacBook Air veya pro almayı düşünüyorum şöyle bir durum var. Kuzenim Amerika'da yaşıyor ve temmuz başında izne gelecek oradan aldırsam klavye ve işletim sistemi İngilizce olacak tuş takımı ve işletim sistemini Türkçe yapabilirmiyiz. iPhone 5s telefonumu da kendisi getirmişti fakat telefonu düşürünce kasanın kenarı hafif gevşedi servis Amerika ürünü diye garantiye sokmadı bende yaptırmadım MacBook lar içinde garanti geçmiyor mu. Telefon gibi MacBook'ta da pasaport kaydı yaptırmalı mıyız sonuçta sim kart yok ama seri numarası kaydı yapılır mı bagajda gelince gümrük vergisi alırlar mı son olarakta haziranda yeni model tanıtılırsa aynı gün satışa çıkıyor mu

    Kayit diye birsey yok sim olmayan cihazlarda. Ayni gun cikmasa da 1 haftaya cikar herhalde. Turkce dili apple in tum dunyadaki cihazlarinda mevcut. 1 yil garanti geciyor burada. Gumruk vergisi de almazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de yeni seriyi bekliyorum. Bir ihtimal kasası yeni Macbook gibi olur, diğer ihtimal de işlemcileri güncellerler sadece. Takip.
  • lovelysy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim o zaman yenileri çıkınca bir tane isteyim buradaki fiyatlarla almak çok zor bagajda kendisininki dahil iki tane olur umarım vergiye girmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala takipteyim, yenisinin haziranda geleceğine dair hiçbir somut delil yok.
    Büyük ihtimal sene sonuna doğru çıkacak ve yeni macbook tasarımı, touch id, yeni bir ekran, yeni işlemci, yeni grafik birimi, yeni ssd gibi şeylerle birlikte gelecek ve en düşük depolama kapasiteside 256gb olacaktır .Ayrıca biraz daha incelen, hafifleyen kasa, yeni renk seçenekleriyle gelecektir. Özellik bu kadar fazla olunca Apple şuan hala güncel bir cihaz olan macbook proyu eskitmek istemiyip biraz daha bekleyecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onegogh

    Hocam o kadar ince olması için 950M veya muadili bir kart koymak zorunda.970M veya 1070M gibi birşey konursa o kadar ince,hafif ve sessiz bir cihaz göremeyiz.

    Eğer bu seferde 950m koyarlarsa tasarım işi olanlara kötülük yapmış olucaklar.Kaldıki yeni teknolojilerden bahsetmiyorum bile.
  • 3 yıldır MBP kullanıyorum, alet eskimedi gitti ama sıkıldığımdan yenisini almak istiyorum artık Yeni seri takipçisiyim ben de.

    Bu arada mac mini kullanan var mı arkadaşlar?
  • Macbook Air'i sattım yeni bir tasarım bekliyorum bu sefer Macbook Pro almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.