Şimdi Ara

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
5
Favori
68.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
62 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: TurKoEren

Cevap için teşekkür ederim   Birinci ağızdan duymuş olduk leon dsg serilerinin indirimli gelmeyeceğini  

Ben genel olarak aracımdan memnunum ama o saydığınız iki özellik de önemli konular . Gündemi , araçları , fırsatları takip ediyorum . Arada sizi etiketliyorum bilgi için  

Rica ederim ne demek. Bildiklerimi, duyduklarımı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İslam ÇUPİ

• @207m Merhaba . Leon Fr için birazcık araştırma yaptım . Yeni 308 gelene kadar geçiş aracı kullanmak için almayı düşündüm .

• Stok sorunu var . Bayiler de yok .
    • Çok fazla kronik problemi var . Çözümleri de yokmuş üstelik . Sos yazılım hatası , mild hybrid akü alternatör problemi , süspansiyon sertliği gibi bir sürü yazılımsal hatalar mevcutmuş .
    • Daha önce konuştuğumuz için bilgilendirmek istedim Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

@207m Merhaba . Leon Fr için birazcık araştırma yaptım . Yeni 308 gelene kadar geçiş aracı kullanmak için almayı düşündüm .

• Stok sorunu var . Bayiler de yok .
    • Çok fazla kronik problemi var . Çözümleri de yokmuş üstelik . Sos yazılım hatası , mild hybrid akü alternatör problemi , süspansiyon sertliği gibi bir sürü yazılımsal hatalar mevcutmuş .
    • Daha önce konuştuğumuz için bilgilendirmek istedim  

İlginç. Ama VAG ürünü araçlarda son zamanlarda şikayetler arttı diyebilirim. Bu sorunlar direkt Leon ile değil sanki altyapı sorunlarıymış gibi duruyor.

İslam ÇUPİ

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

İlginç. Ama VAG ürünü araçlarda son zamanlarda şikayetler arttı diyebilirim. Bu sorunlar direkt Leon ile değil sanki altyapı sorunlarıymış gibi duruyor.

Alıntıları Göster

Evet dediğiniz doğru . Yeni platform kardeşlerinde özellikle 1,0 e tsi problemler de çok büyük arızalar mevcutmuş . Müşterilere çok açıklayıcı çözüm de sunulmuyormuş . Fazlaca donanımsal ve yazılımsal problemler mevcut . Yeni aslanı beklemeye devam Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

• Arkadaşlar aracın geliş tarihi, iki farklı kişiden aldığım ( biri Peugeot Türkiye’ den üst düzey yönetici, diğeri birçok markayla arası çok iyi olan, içli dışlı olan, ünlü bir otomobil gazetecisi ) bilgiler doğrultusunda netleşti gibi. 2022 Şubat-Mart...Daha önce söylediğim gibi ekim-kasıma yetiştirmeye çalışmışlar fakat Fransa ile anlaşamamışlar maalesef.

İslam ÇUPİ
  • 207m kullanıcısına yanıt
    Fiyat ile ilgili bir bilgi var mı hocam? 265 vergi diliminde gelme ihtimali var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Öncelikle bilgi için Teşekkürler . O tarihe kadar bizim ülke en az 3 defa kur şoku yaşar . Alınabilir seviyeler de olacağını düşünmüyorum özellikle üst paketlerin . Üzücü bir haber oldu benim açımdan Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

Orijinalden alıntı: zafer37

Fiyat ile ilgili bir bilgi var mı hocam? 265 vergi diliminde gelme ihtimali var mı?

Maalesef. Benzinli manuel gelirse, baz paket bahsettiğiniz fiyatlarda olacaktır.

İslam ÇUPİ
  • quote:

Öncelikle bilgi için Teşekkürler . O tarihe kadar bizim ülke en az 3 defa kur şoku yaşar . Alınabilir seviyeler de olacağını düşünmüyorum özellikle üst paketlerin . Üzücü bir haber oldu benim açımdan  

Rica ederim. Ben kurun yakın tarihte çok oynayacağını düşünmüyorum. Ortalama 10 TL bantlarında kalacaktır bence. Tabi gönül ister ki 9’ un altına insin.

İslam ÇUPİ

Umarım öyle olur . Ben başka araç beğenemiyorum . Ya bu arabayı alacağım ya da memnun olduğum kendi aracıma yıllarca bineceğim . Kısmetimizi bekleyip görelim .

@207m @BlackberryBB Selamlar hep soru soracak değiliz ya :) Keyifler nasıl ?

Gayet iyi, senden nbr bakalım ? ☺️

İslam ÇUPİ

Pandemi devam ediyor . Sağlık iyi durumda . Ekonomiyi takip ediyorum , otomobil youtube videoları izliyorum . Model araba koleksiyonum var onu biriktirmeye devam Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi Genel olarak iyi abi . Özel ve detay biraz daha karışık Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

Pandemi devam ediyor . Sağlık iyi durumda . Ekonomiyi takip ediyorum , otomobil youtube videoları izliyorum . Model araba koleksiyonum var onu biriktirmeye devam  Genel olarak iyi abi . Özel ve detay biraz daha karışık  

Bende yıllık izindeyim. Biraz tatil yaptım. Ankara’ ya bugün geldim. Bol bol 308 videoları izlemeye devam ediyorum :) izledikçe şu renge bakışım farklılaştı :) Zeytin yeşili diyordum ama sanırım alırsam vertigo mavi alacağım. T9 kasada bu renk uyumsuzdu ama yeni kasada mükemmel diyebilirim.

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi
    Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi

İslam ÇUPİ

izin iyidir dönüşü başka bir durum :) Abi sizin oralar İç Anadolu Ankara'da koyu renkler tercih ediliyor . Güneş ve toz çok etkili değil ama bizim buralar da Akdeniz Adana'da çok güneş , nem ve çok fazla toz var . Bazen mecbur kalıyoruz renk seçiminde .. Eski kasa da tekno gri , beyaz ve kırmızı sevdiğim renklerdi . Bu renk çok yakışmış . Üç boyutlu bakalım ne kadar beğeniriz bilemiyorum

Orijinalden alıntı: 207m

Bende yıllık izindeyim. Biraz tatil yaptım. Ankara’ ya bugün geldim. Bol bol 308 videoları izlemeye devam ediyorum :) izledikçe şu renge bakışım farklılaştı :) Zeytin yeşili diyordum ama sanırım alırsam vertigo mavi alacağım. T9 kasada bu renk uyumsuzdu ama yeni kasada mükemmel diyebilirim.

Alıntıları Göster

Siyah detaylar olayı değiştiriyor.Kromaj bu renge gitmiyor.Jantlar siyah yada karartılmış olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 6 Eylül 2021; 21:21:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Siyah detaylar olayı değiştiriyor.Kromaj bu renge gitmiyor.Jantlar siyah yada karartılmış olmalı.

Alıntıları Göster

Kombinasyon bu şekilde olmalı işte 👍🏻

İslam ÇUPİ
  • TurKoEren kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam teşekkür ederim. İyiyiz çok şükür hayat mücadelesi devam ediyor.

Durumlar ortada ev mi alsak (alabilirsek) yoksa arabayı mı yukseltsek (yükseltebilirsek) bıseyler yapmaya çalışıyoruz. Hayat sartları zorlastı alım gücü düştü heveste kalmadı konuya bıle gırmek ıstemıyorum o yuzden : /

Sizleri sormalı ?

Zevkler ve renkler tartısılmaz tabıkı ama cok mavi degıl mı Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

Orijinalden alıntı: BlackberryBB

Zevkler ve renkler tartısılmaz tabıkı ama cok mavi degıl mı  

Bu rengi sadece 208’ de yakıştırıyordum. T9 308, 2008, 3008 hiçbirinde beğenmiyordum. Yeni 308’ e de bence çok yakışmış. Araç sportif tasarımlı olduğu için aslında biraz zıpır renkler seçmek lazım 😀 ben monotonluğu hiç sevmeyen biriyim, devamlı bir farklılık ararım. Dediğiniz gibi zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ☺️

İslam ÇUPİ
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.