Şimdi Ara

Yeni logitech Z506 Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
6
Favori
56.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Frederick Charles Krueger

hocam ben sana daha önce resimlede gösterdim mixer bölümünden yapacaksın hop kontrolünü..
    alacağın harici kartta da aynı menü var aynı ayarlar var. mixer advanced denen yerden ayarlanıyor creativelerde.
    senin anakart üstündeki ses kartında yukarda gösterdiğim mixer yeri yokmu ?

sizin kullandığınız sanırım windows xp için. windows 7 için olan program daha farklı.

ayrıca bahsedilen boğulma yine öncedende hoparlör doldurmada bahsettiğim olayla aynı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delisinek

quote:

hocam ben sana daha önce resimlede gösterdim mixer bölümünden yapacaksın hop kontrolünü..
    alacağın harici kartta da aynı menü var aynı ayarlar var. mixer advanced denen yerden ayarlanıyor creativelerde.
    senin anakart üstündeki ses kartında yukarda gösterdiğim mixer yeri yokmu ?

sizin kullandığınız sanırım windows xp için. windows 7 için olan program daha farklı.

ayrıca bahsedilen boğulma yine öncedende hoparlör doldurmada bahsettiğim olayla aynı olabilir.

Masaüstünde Vista kullanıyorum hocam. Vistayla xp ayarları aynı zaten. O görüntüyüde netten buldum.7 birtek laptopda var. . Belirtmen iyi oldu. Masaüstünde 7 kullanmadigim için ayarların farklı olabileceği aklıma gelmedi. Tabi şimdi birde şöyle bir durum ortaya çıkıyor, söz konusu 2 creative kart 7de çalışmıyor bildiğim kadarıyla. O engelinde pax vs. Aşılması gerekecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• eski creativelerde bende öyle bir sorun okudum. ama yine çalıştırılabilen çok iyi kartlarda var test etmedim, bana öneren forumda test etmiş kişiler vardı. bence ses kartına yönelmektense elindekilerle durumu uzun süre bir değerlendirmeni öneririm.
  • Kaliteli bildiğiniz müzik yayını yapan site veya indirebilieceğim bi yer varmı varsa pmden atabilirmisiniz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixtiesto

Kaliteli bildiğiniz müzik yayını yapan site veya indirebilieceğim bi yer varmı varsa pmden atabilirmisiniz.?

pm gönderdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende onboard'dan bağlıyorum anakart imzamdaki ve youtube da 5+1 alıyorum Dfx audio enhancer kurarsanız çok daha net ses veriyo

şimdi bu sanal ses mi? gayet iyi ses olarak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mixtiesto

Kaliteli bildiğiniz müzik yayını yapan site veya indirebilieceğim bi yer varmı varsa pmden atabilirmisiniz.?

pm gönderdim

Teşekkür Ederim
  • youtubeden 5+1 ses nasıl alabildiğini sorabilirmiyim internette müzik yada film izlerken kesinlikle bütün kolonları çalıştıramadım

buna youtubede dahil.
  • ya işin garibi youtube dan 5+1 ses alıyorum ama gom player bs player media player film izlerken veya klip izlerken 2+1 ses alıyorum yok mu bunun ayarı???

ayrıca youtubeden 5+1 almam dfx ile alakalı olabilir ama tam bilmiyorum. Gerçi dfx kapalıykende 5+1 ses alıyodum. Belki sen flash videolarda alamıyo olabilirsin 1080p kliplerde dene mesela ben şu klipte 5+1 dinliyorum (hadise biz burdayız)
  • dfx audio enhancer ı araştırdım 5.1 i sanal olarak kullandırabiliyor sanırım henüz denemedim. yazılanlar o yönde ancak kullanmadan sesi o şekilde tek dağıtma yolu z506 nın arkasındaki rca girişi kullanmak ki bu şekildede surround ses almak mümkün değil. yani dfx audio enhancer olmadan youtubedan 5.1 ses almanız imkansız olmalı.
  • Eve Gidince İlk İşim Dfx kurmak olcak ses kartı almadanki son yöntemide deneyip sizede haber veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delisinek

dfx audio enhancer ı araştırdım 5.1 i sanal olarak kullandırabiliyor sanırım henüz denemedim. yazılanlar o yönde ancak kullanmadan sesi o şekilde tek dağıtma yolu z506 nın arkasındaki rca girişi kullanmak ki bu şekildede surround ses almak mümkün değil. yani dfx audio enhancer olmadan youtubedan 5.1 ses almanız imkansız olmalı.

Dfx Kapalıykende youtube dan 5+1 alıyorum imkansız değil yani o youtubeda izlediğim videoyu indirip gom player vs bs player da 2+1 açıyor. Ama sitede 5+1 dinliyorum anlamadım ben bu işi
  • dfx surrond özelliğini nasıl kullanabilirim ayrıca internetten 5+1 nasıl alıyorsun sen anlamış değilim sesnin dediğinin tam tersini ben alıyorum pc ye aldığım ses 5+1 ama internette 2+1 çalışıyo center bile çalışmıyor arkadaş.
  • gom player km player bs player hepsini denedim videolar 2+1 çalışıyor sadece mp3 aimp ile 5+1 alıyorum anlamış değilim problem benim sistemdemi yani (herkestemi açılmıyor 5+1 youtube da deneyin bakalım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esettt -- 30 Ağustos 2012; 18:38:46 >
  • z506 nın surround' u tam bi fiyaska z506 alanlar nasıl bi yöntem taktik program ve ses kartı kullanıyolar yardım edermisiniz bi pencereden aşağı atacam şimdi :
  • benim merkez hoparlörden bazı şarkılarda cızırdama geliyo (şarkı dinlerken) şarkı kapalıyken herhangi bir sorun yok ama bazı şarkıda geliyor. Patlak olsa hepsinde gelirdi herhalde Şarkının kalitesiyle alakalı olabilir mi? yani 128 kbps ile 320 kbps ile alakalı mı?
  • klite codec le kaliteli şekilde surround film izleyebiliyorum. her video surround destekli değildir, izlediğiniz filmin özelliklerine dikkat ediniz. merkez hoparlörden gelen sürekli bir cızırtıyı anlamlandıramadım ama patlak olsa hepsinde gelirdi diye bir şey yok tek başınada patlayabilir tabi basit kullanımda zor birşey bu. şarkının türü ve kalitesiyle ilgili olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esettt

benim merkez hoparlörden bazı şarkılarda cızırdama geliyo (şarkı dinlerken) şarkı kapalıyken herhangi bir sorun yok ama bazı şarkıda geliyor. Patlak olsa hepsinde gelirdi herhalde Şarkının kalitesiyle alakalı olabilir mi? yani 128 kbps ile 320 kbps ile alakalı mı?

ne 128 i ne 320 si bu sistemi en az 400 le filan dinlemeniz gerekiyor ben 1000 le dinliyorum süper ses çıkıyor jet audi ile düşük kalitedekiler hele 128 ve 320 sisteme zarar bile verebilir kanatindeyim.

Yukarıda 2 tane ses kartı yazdım 2 si arasında fark edebilieceğim bi kalite varmı

1 Creative SB 5.1 VX PCI Ses Kartı
    2 CREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 PCI SES KARTI

farkları nasıl acaba bilen varmı

Birde Hala Şu Cevabı İstiyorum Bütün Hop ların Seslerini Ayrı Ayrı Nasıl Ayarlayabilirim Acil Bu sorunun Cevabı Lazım.

• tabi 1000 kalitedekileri internetten indirmek 100 ile 200 mb arasında oluyo bağlantı hızımdan dolayı hopların seslerini ayrı ayrı ayarlayabilmem lazım son çare ses kartları
  • Led TV ya bağladığımda 5+1 olarak ses alabiliyormuyum peki...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.