Şimdi Ara

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri... (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
893
Cevap
8
Favori
77.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: automovil

quote:

Orijinalden alıntı: ATAKSEVER

quote:

Orijinalden alıntı: automovil

quote:

Orijinalden alıntı: ATAKSEVER

Cümleten selam, 2010 yılı Aralık ayında 2011 1.6 dizel emotion plus (en full donanım) multijeti 34.500.-TLye almıştım. Fren mesafesi beni hiç tatmin etmediği için 2012 yılı mayıs ayında aynı fiyata sattım. Yokuş kalkış desteği, hız sabitleme vs. sizin de bildiğiniz özellikler bu fiyata çok uygun geldi. Ama dediğim gibi 4 tekerde frenler disk olduğu halde arabada hele de 5 kişi varsa gerçekten çok geç duruyordu. Böylesine performanslı arabada da takip mesafesini korumakta özellikle şehir içinde çok zorluk yaşadığımızdan, zaman zaman hem hanım hem ben öndeki araca hafif dokundurduğumuz da oldu. Bir de yalıtımı hiç yoktu desem yeriydi. Yeni kasada saydığım olumsuzluklar iyileştirilmiş mi?

Herşey aynı. 38 metre fren mesafesi var 100km hızla giderken. Şimdi ne aldınız?

Sıfır araçtan sonra biraz daha kaliteli olsun diye 2012 Mayıs ayında 45.000.-TLye arkadaşımdan 2006 model full BMW 3.16i aldım. Dizelden sonra LPGye geçmek biraz zor oldu ama alıştık zamanla Fren mesafesi ve yalıtımı Lineaya göre çok daha iyi geldi. Bundan sonra hiç sıfır araba almayacağım. Daha kalitelisine binmek varken. Yeni arabamızın Motorlu taşıtlar vergisi de çok daha düşük Fiat Lineadan. Ama kaskosuna Lineanın tam iki katı para ödedik. 6 aydır hanımla birlikte kullandığımız yeni arabamızın konforundan ve sürüş zevkinden çok memnunuz. Gelelim memnun olmadığımız özelliklerine. Birincisi araba çok alçak. Her kasise denk geldiğimizde endişeleniyoruz ve Lineamla çok daha hızlı geçtiğim kasislerden durma noktasına kadar yavaşlayıp geçiyoruz. En önemlisi LPGli olduğu için Yakıt istasyonundakilerle çok sık görüşüyoruz. Bir dahaki arabam kesinlikle yerden yüksek olacak. (Nasipse crossover)

Dikkat edin 320d 2006 modeli 38 metrede durmuşş. Bunlada çarpmayın

http://www.arabam.com/Test/BMW-320d/Detay-17

www.youtube.com/watch?v=4ds0yjAL8y8
    Haklısınız. Frenleme mesafeleri birbirine yakın. Ama nedense sanırım frenlerinin dozlaması daha iyi olduğu için çok daha fazla güven verdi yeni arabamızın frenleri. Fiat Linea ikinci arabamızdı. (İlki 2010 model sıfır hyundai i20 idi. 7000 kmde pert oldu) Hanım da ben de araba kullanmayı Lineada öğrendik. Bu bakımdan hakkını asla inkar edemem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATAKSEVER -- 13 Kasım 2012; 16:46:04 >

• Listeye beni de ekleyin! linea 1,6 longue aldım antalya birmot'tan!
  • Arkadaşlar hep yazdım..Gönlümde yatan araba Linea Lounge. 1600 CC dizel...Kim ne derse desin...Aynı donanım seviyesinde emsalleri diğer markalarda dizel ful donanım modelleri 59.000 - 65.000 Lira da geziyor..Akıl veren çok..Para veren yok. Her zaman KAÇ LİRA VERİYORUM ? NELER ALIYORUM ? HANGİ ŞARTLARLA ALIYORUM ? Hesabını ayrıntılı olarak yapın..Bu araba bu fiyata çok uygun..SERVİS BOL, PARÇA BOL, % 65 YERLİ daha ne olsun ? .Saygılarımla..
  • hocam boya durumu ne(çizik taş izi vs vs)
  • quote:

Orijinalden alıntı: red007

Listeye beni de ekleyin! linea 1,6 longue aldım antalya birmot'tan!

Hocam kaca aldiniz.pesin mi kredi ile mi aldiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Listeye beni de ekleyin! linea 1,6 longue aldım antalya birmot'tan!

Hayırlı olsun hocam. Kazasız belasız kullanın inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Arkadaşlar hep yazdım..Gönlümde yatan araba Linea Lounge. 1600 CC dizel...Kim ne derse desin...Aynı donanım seviyesinde emsalleri diğer markalarda dizel ful donanım modelleri 59.000 - 65.000 Lira da geziyor..Akıl veren çok..Para veren yok. Her zaman KAÇ LİRA VERİYORUM ? NELER ALIYORUM ? HANGİ ŞARTLARLA ALIYORUM ? Hesabını ayrıntılı olarak yapın..Bu araba bu fiyata çok uygun..SERVİS BOL, PARÇA BOL, % 65 YERLİ daha ne olsun ? .Saygılarımla..

Kesinlikle haklısınız hocam ama bizim insanımız her zaman markadan yanadır.
    Tek bir markayı tutmak, marka savunuculuğu yapmak bir insana sadece kaybettirir; ancak o insan kazanıyorum zanneder.

Otomobil dünyası büyük bir globalleşme sürecinde ama bunu çoğu insan bilmiyor.
    Eskiden bir Opel ve Fiat arasında tamam uçurum vardı ama günümüzde Astra ile Yeni Linea çok rahat karşılaştırılabilir genel anlamda.
    Araç teknolojileri, donanım ve güvenlikleri birbirine iyice yaklaştı her firmada.

Bazı firmalar ise zamanında yaptıkları isimle parseyi götürüyorlar. X markası mı, tamamdır deyip atlıyorlar ondan sonra elektronik arızası olsun, motor olsun, şanzıman olsun boğuşup duruyorlar. O markalar da bomboş araçları çok yüksek fiyatlara satıyorlar. Bizim gibi marka takıntısı olmayan insanlar ise fiyat / performans anlamında en iyisini kullanabilme şansını elde ediyorlar.

Bundan önceki aracım Hyundai idi, şimdi Fiat, 5 sene sonra başka marka olur. Hangisi bana en mantıklısı gelirse...

• Tesekkür ederim arkadaslar! Araci pesin 44.500 anahtar teslim kursun gri renk aldim! 3-4 gün sonra teslim edecekler!! Once lpg li honda civic alicaktim cok arastirdim vazgectim geri hem cebimde 10 bin lira kaldi hemde lpg ile ugrasmak zorunda degilim :))

Aracin rodajini basil yapmaliyim arkadaslar? Bilgisi olan yazarsa sevirim!!

• quote:

Tesekkür ederim arkadaslar! Araci pesin 44.500 anahtar teslim kursun gri renk aldim! 3-4 gün sonra teslim edecekler!! Once lpg li honda civic alicaktim cok arastirdim vazgectim geri hem cebimde 10 bin lira kaldi hemde lpg ile ugrasmak zorunda degilim :))

İlk 5 bin km çok fazla zorlamayın, ani hızlanmalar yapmayın derim. Onun haricinde turbo motorlu araç kullanma detaylarını okuyun muhakkak.
  • Allah yardım edene kat kat fazla verir her işte bir hayıruvardır tebrikler..

• quote:

Tesekkür ederim arkadaslar! Araci pesin 44.500 anahtar teslim kursun gri renk aldim! 3-4 gün sonra teslim edecekler!! Once lpg li honda civic alicaktim cok arastirdim vazgectim geri hem cebimde 10 bin lira kaldi hemde lpg ile ugrasmak zorunda degilim :))

dosya masrafı içinde mi.kredi ile mi aldınız peşin mi
  • Pesin aldim araci! Hediye olarak depoyu dolu verecek :))

• quote:

Pesin aldim araci! Hediye olarak depoyu dolu verecek :))

anladım yani kredili değil.dosya masrafı ve kasko size mi ait
  • quote:

Orijinalden alıntı: malt1

quote:

Kasko bana ait tabiki dosya +plaka hersey onlara ait!
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  • Tesekkür ederim! Arac elime geçİnce izlenimlerimi yazarım!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: malt1

quote:

Kasko bana ait tabiki dosya +plaka hersey onlara ait!

Dosya masrafi ne kadar ki normalde.ve plaka alip takma masrafi ne kadar

• Tam olarak bilmiyorum ama trafik sigortası 235 lira tuttu ve plaka baska sehirden çıkacagı için tahmini 200-300 lira gibi bi masraf olur! gerisini bilmiyorum artık!
  • plaka neden başka şehirden çıkacak.başka ilden mi aldınız siz.birde bu sıfır araçlara kasko zorunlu mu.mtvyi bayi zorunlu olarak ödüyor mu ödemiyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malt1 -- 22 Aralık 2012; 13:45:58 >
  • mrb bu linea 1.6 dizelin otomatiği ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı
    bravo da 1.6 120 bg var malum.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.