< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Bence siz biraz Almanlara karşı ön yargilisinız. 2.600'e çok rahat Audi , BMW veya mercedesden de SUV alinabilir. Bu araca göre çok daha albenili ve lüks çok fazla seçenek var . Zenginlerin sırf sorunsuz diye süslü toyota alacaklarını sanmıyorum . Genellikle alt kesim sorunsuzluga daha çok önem veriyor. Zengin bir arıza durumunda parası neyse verir çok rahat yaptirir zaten . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 13 Mayıs 2024; 21:55:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bu arabayla aynı fiyata alacağın Subaru forester 2.0 4x4 lbx in yedi sülalesinin içinden geçer,git başka yerde ağla. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 13 Mayıs 2024; 21:52:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Lexus benimde sevdiğim bir marka ama benim asıl sorunum lexus'un fiyat politikası . Bu araç Toyota Yaris cross temelli bir araç . Ama fiyatı ondan yaklaşık 1 milyon daha yüksek . 1 milyon TL fazla bu araca vermek için de bir sebep göremiyorum . 2.600'e full donanım Tucson , Sportage hatta Tiguan falan alabilirsiniz. Yine d SUV olarak 5008 , kodiaq vs alabilirsiniz. Keşke en full donanımı 2 milyon olsaydı da bizde Lexus tercih edebilseydik . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 13 Mayıs 2024; 22:16:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Dünyanın hiçbir yerinde forester parasına yaris motorlu lbx alacak bir kitle yok, Türkiye de de yok. Ayrıca halen vergi diye saçmalamaya devam ediyorsun Türkiye'de 1.6 motor ucuz,2.0 motor pahalı vergilendirilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 14 Mayıs 2024; 0:33:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
2 milyona da kimse Corolla cross Sportage Tucson falan varken t roc denen alman sosisini almıyor üstüne 300 bin TL verip kimsenin lbx almayacağı gibi. Lbx Türkiye'ye bulurlarsa 3 5 adam kaziklamak için getirilmiş Lexus geni taşımayan Yaris crossun yandan yemişi zırva bir araç özetle Esas komedi lbxten sonra sahibinden.com da millet 8 yaşında Lexus ıs ye 2 milyon falan istemeye başladı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
| _____________________________ |
|
Fiyatlandırmayı konu dışı bırakarak; Lexus ile VW yi bir tutmuyorsunuz inşallah ? Q2 ile karşılaştırsanız anlarım da T-Roc ne alaka bu araçla ? Koltuk kumaşından direksiyon derisine, tuş hissiyatından güneşliğine kadar bile fersah fersah üstündür T-Roc’tan.Şayet bir gün Lexus kullanacak olursanız ne dediğimi anlarsınız ki bunuda Audi sahibi olarak söylüyorum. Bu fiyata bu aracı alırmıydım ? Almazdım hatta büyük ihtimalle Tonale alır geçerdim lakin fiyatın pahalı olması aracı kötü yapmaz.Adam karısına araba alıyordur.Büyük olması istenilen bir durum değildir ve parası vardır alır geçer… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
size hak vermekle birlikte, Lexus un bu durumu başka ülkelerde uygulamadığına eminim. Türkiye pazarı yolunacak kaz pazarı mı? Buna ticaret bakanlığı neden muhalefet etmiyor onu da ayrıca anlamış değilim. Senin yurtdışı fiyatın bu koy kdv yi ÖTV yi sat ülkemizde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|