Şimdi Ara

Yeni Laptop Özellikleri Nasıl Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce bu Laptobu aldım sizce özellikleri nasıl?

HP Compaq Presario CQ60-FV615EA

İşletim Sistemi, İşlemci, Harddisk ve RAM:

Orjinal Windows® Vista Home Premium Sevice Pack 1 (32 Bit) İşletim Sistemi
    Intel® Core™ 2 Duo T5800 2.0 GHz İşlemci, 2 MB Önbellek (Çift Çekirdek)
    3 GB (3072 MB) 1x 1024 1x2048 Bellek (RAM)
    160 GB Sata Harddisk

Ekran Kartı ve Ekran:

Nvidia GeForce 9200 GE 256 MB En Çok 1533 MB Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği
    15.6'' Parlak Geniş Ekran TFT LCD Monitör

Diğer:

3x USB 2.0, Dahili Web Cam, 1xKulaklık 1xMikrofon Girişi, Bluetooth, Wireless, Mini Kart Okuyucu, DVD RW Light Scribe (Çift Katman Destekli)

Klavye:

Türkçe Q Klavye +Sayısal Tuş Takımı

Pil:

90 W AC Güç Adaptörü
    6 Hücre Pil (3 Saat Pil Ömrü)

Program:

Windows Media Player, Windows Fotoğraf Galerisi, DVD Play, Windows Movie Maker, Windows DVD Maker, Cyberlink DVD Suite, Windows Media Center

Puanlama:

İşlemci : 4,9
    Bellek (RAM) : 5,1
    Grafikler : 3,5
    Oyun Grafikleri : 4,7
    Birincil Sabit Disk: 5,4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpass -- 27 Mart 2009; 19:31:44 >

• benim eski laptopumla(dv6920) hemen hemen aynı özellikleri bence ii sayılabilecek bi laptop...
  • özellikleri günümüz için oldukça yeterli; ama aldığın fiyatıda yazarsan uygun olup olmadığı konusunda daha fazla bilgi alırsın.
  • Özellikleri ne olursa olsun bir hp sonuçta iş bilgisayarı olsa da hp bilmiyorum ama ben hp tavsiye etmiyorum.
  • HDD biraz az Tabi senin kullanımına bağlı.Oyun vs ile de uğraşmıyorsan ekran kartı da iyi
  • İşlemcisi düşük diyebilirim, Centrino 2 çıktı şu anda 1066 fsb var, yani fsbsi düşük seçtiğiniz pc nin aynı zamanda, ram miktari az diyebilirim. Windows7 çıktığında ram yetersiz kalabilir. Bunun yanında anakartın ne kadar ram destekleğini öğrenin. Ne kadar çok ise o kadar faydalı olacaktır ileriye dönük olarak.
  • windows 7 vistadan daha ağır bir işletim sistemi değilki. Windows 7 microsoftun xp yerine pazara sunduğu bir pazarlama stratejisidir. Ayrıca windows 7 nin 512 ramle bile rahatça çalışabildiğini biliyor muydunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce nasıl bir sistem
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.