Şimdi Ara

YENİ LAPTOP ALICAM YARDIM LUTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. hayatımda ilk defa laptop alıcam. hangi markaların ürünleri kalitelidir hangilerinin müşteri hizmetleri sağlamdır ve hangi markalarda daha az sorun çıkar gibi şeyleri bilmiyorum ve bu konuda yardım isityorum. iki gündür forumda bi kaç başlığa baktım ve anladığım kadarıyla Asus ve Sony bu konuda iyi. lenovo çok görüyorum fakat ismi bana yeni ve güvenemiyorum. Asus'un şu modelini beğendim sanırım isteklerimi karşılayabilecek gibi.

ASUS N53SN-SZ013V özellikleri:

İşlemci Teknolojisi: Intel® Core™ i7 2630QM 2.0GHz Turbo İle 2.93GHz
    İşlemci Ön Bellek: 6 MB
    RAM: 6 GB DDR3 1333 mhz
    Sabit Disk Kapasitesi: 640 GB 5400 rpm
    Ekran Kartı: nVidia GT550M 2GB Harici Bellek
    Ekran boyutu: 15.6'' 1920x1080 Full HD LED
    Optik Sürücü: Super Multi DVD-RW
    USB: 1 Adet USB 3.0+2 Adet USB 2.0
    Bluetooth 3.0
    Wireless 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n

aynı performnası asusun daha ucuz bi ürününde de bulabilirsin, bu bilgisayarın şöyle bir sorunu vardır yada bak şu da var gibi önerilere ve uyarılara açığım. bilgisayar önümüzdeki 4 -5 yıl falan kullanılcaktır.

karşılayabileceğim miktar 2500 tl ye kadar zorlayarak 3000 e çıkarım. benim için bilgisayar kullanırken önemli olan şeyler SESSİZ olması, ISINMA sorunu olmaması, makul bir PİL ömrü olması. bunların yanında daha da önemli bi durum var ki adı SKYRIM. skyrimi takılmadan sağlam bi kalitede oynamak istiyorum. ayrıca witcher 2 gibi oyunları falanda severim. bilgisayar okul ve oyun için kullanılcaktır. aklıma gelen kaprislerim bu kadar. daha da geldikçe yazarım eminim. şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OriginPatu -- 27 Eylül 2011; 22:28:39 >

• Asus istanbul teknik servisinin eline düşersen o markayı aldığına alacağına pişman olabilirsin o sebeple Asus harici başka marka bakmanı öneririm, örneğin Acer, Dell, Sony veya Samsung da olabilir

Orijinalden alıntı: x3po

Asus istanbul teknik servisinin eline düşersen o markayı aldığına alacağına pişman olabilirsin o sebeple Asus harici başka marka bakmanı öneririm, örneğin Acer, Dell, Sony veya Samsung da olabilir

ankarada yaşıyorum buradada teknik servis var istanbuldaki gibimidir bilmiyorum desktopta yaklaşık 6 senedir aynı asus anakartı kullanıyorum hiç bir sorun çıkarmadı açıkçası bu markaya birazda o yüzden güveniyorum. sonyler fiyat performans olarak çok pahalı geliyor diğerleriyle karşılaştırınca

Orijinalden alıntı: OriginPatu
    ankarada yaşıyorum buradada teknik servis var istanbuldaki gibimidir bilmiyorum desktopta yaklaşık 6 senedir aynı asus anakartı kullanıyorum hiç bir sorun çıkarmadı açıkçası bu markaya birazda o yüzden güveniyorum. sonyler fiyat performans olarak çok pahalı geliyor diğerleriyle karşılaştırınca

asus anakart eskiden kullanırdım zaten eski modelleri iyiydi artık öyle değil, o yüzden artık anakart olarak favorim Gigabyte. Asus notebook/netbook bu ara sıfır kutusundan çok arızalı çıkıyor (HP gibi, bilmeyen varsa söyleyeyim HP artık kişisel bilgisayar üretmeyecek o yüzden her yerde HP'leri satıp kurtulmaya çalışıyor bilgisayarcılar, hepsinde indirim filan var) zaten forumu iyice bir incelersen Asus hakkındaki şikayetleri görürsün, o yüzden riskli gruba giriyor. Sony'ler pahalıdır ama ekran çözünürlüğü vb. kalitesi bakımından tık demez, senelerce kullanırsın, tabii Dell de öyle. Benim bütün bilgisayarlarım Dell marka, hem SIFIR ÖLÜ PİKSEL garantisi var, hem de YERİNDE GARANTİ olayı var.

• kalite en iyi=asus
    arıza oranı azlığı en iyi=asus

kalite =dell,samsung,Lg,msi
    arıza oranı azlığı =dell,samsung,Lg,msi
    en iyi servis hizmeti=dell adamlar evinize gelip cihazı onarıyor daha ne olsun

kalitesi kötü =sony , hp,lenova
    arıza oranı çok =sony ,hp,lenova
    kötü servis :hp,lenova

kalitesi dahada kötü =acer, p.bell
    arıza oranı daha da çok =acer ,p.bell
    dahada kötü servis:acer,p.bell

bunlarında kötüsü :casper ,exper
    leptop tavsiyesi yardım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cce

kalite en iyi=asus
    arıza oranı azlığı en iyi=asus

kalite =dell,samsung,Lg,msi
    arıza oranı azlığı =dell,samsung,Lg,msi
    en iyi servis hizmeti=dell adamlar evinize gelip cihazı onarıyor daha ne olsun

kalitesi kötü =sony , hp,lenova
    arıza oranı çok =sony ,hp,lenova
    kötü servis :hp,lenova

kalitesi dahada kötü =acer, p.bell
    arıza oranı daha da çok =acer ,p.bell
    dahada kötü servis:acer,p.bell

bunlarında kötüsü :casper ,exper

kalite EN KÖTÜ= asus, msi
    arıza oranı EN FAZLA= asus, msi
    teknik servisi en kötü= asus, msi, acer (istanbul için)
    sıfır ölü piksel garantisi=HİÇBİR MARKADA YOK SADECE BİRİNDE VAR o da aşağıda yazıyor
    yerinde garanti özelliği=HİÇBİR MARKADA YOK SADECE BİRİNDE VAR o da aşağıda yazıyor

kalite EN İYİ= DELL, SONY, SAMSUNG, ACER
    arıza oranı EN AZ= DELL, SONY
    teknik servisi en iyi= DELL !!!
    sıfır ölü piksel garantisi= DELL !!!
    yerinde garanti özelliği= DELL !!!

türk marka bilgisayar kullanmadığım için casper ve exper için yorum yapmıyorum ama yukarıda belirttiğim tüm markaları son 20 YILDIR mutlaka en az bir kere kullandım !!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.