Şimdi Ara

Yeni Lancia Ypsilon'un hibrit versiyonu da satışa çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Lancia Ypsilon'un hibrit versiyonu da satışa çıkıyor
    Geçtiğimiz haftalarda %100 elektrikli güç aktarma sistemiyle tanıtılan yeni Lancia Ypsilon'un hibrit versiyonuyla ilgili detaylar da açıklandı. Siparişe açılan modelin İtalya'daki fiyatları 28 bin eurodan başlıyor.



    Lancia Ypsilon Hybrid, grubun alışıldık 1.2 litre üç silindirli benzinli motorunu 48V hafif hibrit sistemle bir araya getiriyor. 6 ileri e-DCT şanzımanla kombine edilen sistem toplamda 100 beygir güç üretiyor.



    Ypsilon Hybrid, bu motorla 0-100 km/s hızlanmasını 9,3 saniyede tamamlarken maksimum 190 km/s hıza çıkabiliyor. Birleşik yakıt tüketimi de 4,6 lt/100 km olarak açıklanan B segment modelin diğer hafif hibrit otomobiller gibi sadece kısa mesafelerde saf elektrik gücüyle hareket edebildiğini belirtelim.



    Yeni Lancia Ypsilon'un hibrit versiyonu da satışa çıkıyor
    Elektrikli versiyonda olduğu gibi hibrit model de ilk etapta Edizione Limitata Cassina donanım seviyesiyle tercih edilebiliyor. LED ışık imzası, mavi gövde rengi, 17 inç elmas kesim jantlar, ısıtmalı ön koltuklar, 10.25 inç dijital gösterge ve multimedya ekranlarının yanı sıra seviye 2 yarı otonom sürüş imkanı sağlayan adaptif hız sabitleyici, otomatik acil durum freni ve kör nokta görüntüleme sistemi gibi güvenlik teknolojileri de dikkat çeken standart donanımlar arasında.



    Ayrıca Bkz.Elektrikli Isuzu D-Max EV konsepti tanıtıldı



    Lancia Ypsilon'un hibrit versiyonu, daha önce de belirtildiği gibi çok fazla satışta kalmayacak. 2028 yılında tamamen elektrikli araç markası haline gelmeyi planlayan marka, bu kapsamda 2026'dan itibaren sadece elektrikli otomobil üretmeye başlayacak.









  • değişik. farklı tasarımlara ihtiyaç var, basma kalıp dışı bir iç tasarım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.