Şimdi Ara

** YENİ LANCER ve COLT ALMAYI DÜŞÜNENLER BURAYA** (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: toşu

quote:

Orjinalden alıntı: CiGa95

quote:

Orjinalden alıntı: FIRETRAP

Teşekkürler fikrin için , forum başlangıcını okursan bende bundan bahsettim, yeterince tecrübeye sahibim, benim uzmanlık ve başarı alanım: Satınalma... İlgine teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: CiGa95

ford topic'inde 2009 MODEL FORD ALACAKLAR!İNDİRİMLİ ARAÇ İSTEYENLER KATILABİLİR başlığını baştan sona okuyun.Tecrübe edinirsiniz..Hepsi birleşerek,%50 indirim aldılar.Üstüne birde bir sürü bonus.

ben o forumdaydım,içimizde sizin gibi tecrübeliler vardı.Sonuç fos.Başarıya ulaşmanız koca bir sıfır.Firmalar filo Ticari satışlarda indirim yapıyorlar.En büyük indirimide genelde ford yapar.O bile biz 20 kişi bir araya geldik yine yapmadı.FİRETRAP Kardeş bu açtığın topiğin en sonuna şöyle yazacağım."Ben size demedimmi".Başarılar.

Daha son sözümü söylemedim.acele yok daha yıl sonuna cok var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiGa95 -- 3 Nisan 2009; 17:56:12 >

• CiGa95
    1 ay evveline kadar Ötv indirimi öncesi 31000 TL ye satılan bir aracı, aynı oranlar devam etseydi şuan 44000 TL ye almak sana mantıklı geliyorsa buyur al, bu organize olunamadığı anlamına gelmez , insanın Alışı ile alakalı bir durum... Anladığını ümit ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIRETRAP

CiGa95
    1 ay evveline kadar Ötv indirimi öncesi 31000 TL ye satılan bir aracı, aynı oranlar devam etseydi şuan 44000 TL ye almak sana mantıklı geliyorsa buyur al, bu organize olunamadığı anlamına gelmez , insanın Alışı ile alakalı bir durum... Anladığını ümit ediyorum

kardeş bu fiatlara tabiki alınmaz ayrıca Ben sizin organize olamayacağınızıda kasdetmedim.Kasdettiğim şey temsadan dişedokunur bir indirim alamayacağınız.Tecrübeyle sabit.
  • ben honda alıcam:D
  • Selamlar, ben de fiyat düşerse almayı düşünüyorum.

Model: Inform 1.5 M/T
    Renk: Beyaz/Kırmızı olabilir

Alper
    alperpost@gmail.com
  • şu topiğin sonuna bir şey yazamadım ama konuyu hortlattım.
  • Mitsubishi Lancer CVT 1.8 Gümüş Gri 12.000 km'de. Kazasız, sorunsuz ve hatasızdır. 10.000 km bakımı yetkili servisinde yapılmıştır.

+ Uzun/Kısa Philips Xenon Far [ Mitsubishi Serviste yapıldı 2 yıl garantili ve faturalı ]
    + LCD Ekranlı ön/arka Parkomat [ Mitsubishi Serviste yapıldı 2 yıl garantili ve faturalı ]
    + Güvenlik Filmi ( Hırsız camı kırsa dahi cam dökülmez kimse içeri giremez. ) [ DOĞUŞ Otomotion Maslakta yapıldı 2 yıl garantili ve faturalı ]
    + EVO X arka kanat. [ Mitsubishi Serviste yapıldı 2 yıl garantili ve faturalı ]

Aracımı satıyorum teklifleriniz için MSN mail ve telefonlarım aşağıdadır.

Telefon : 0544 550 41 41
    MSN/Mail: shark3434@msn.com
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.