EuroNcap testi yapılmadı. İnternette Jncap testine ait çarpışma videoları mevcut. Önceki kasa içinde aynı durum geçerli. 2002 öncesi kasa güvenlikte zayıftı. Zaten o kasa Türkiye'de yok. 2002 sonrası kasa ise 4 yıldızlı bir kasa çarpışma test değerleri standartlarda.
Bu videoda da Lancer'lara ait bol sayıda çeşitli çarpışma görüntüleri mevcut.
Bende bir önceki kasa Lancer var. Şİmdiye kadar problem yaşamadım. Aracım 36000 km'de 10000 bakımı 90ytl 20000 bakımı 110 ytl 30000 bakımı 120 ytl'ye yapıldı sonradan polen filtresinide 30 ytl'ye değiştirttim. Servislerin çok pahalı olduğunu söylenemez bu durumda. Servislerin elinde yedek parça stoğu mevcut diye biliyorum. Kayışlar, buji, yağ filtresi, hava filtresi, balata vs. malzemeler zaten her zaman mevcut. Diğer parçalar hakkında bilgim yok. İkinci el tam bir muamma zaten. Hangi aracı aldığını ve kontağı çevirdiğiniz anda %10 dan fazla değer kaybetmiyor ki? Her aracın bir alıcı kitlesi vardır. Mİsal Ben 2007 model aracımı 26500liraya almıştım. 28000 kmde kapıda gören biri 23000 lira verdi satmadım. Demek istediğim Mitsubishi'ninde bir alıcı kitlesi mutlaka var. Ancak sıkıştım deyip gelericiye giderseniz o zaman zarar edersiniz. Ucuza alıyorsunuz ucuza biniyorsunuz satarkende bir miktar ucuza gidebilir. Evet klima ekranı yok ama otomatik bu nasıl oluyor? Bu şöyle oluyor. Klimayı ayarladığınız sıcaklığı sadece ekranda görmüyorsunuz. Çevirmeli düğmede içerisini 20 dereceye ayarlarsanız bir daha yolculuk boyunca klima kontrollerine dokunmuyorsunuz. İçerisinin mevcut sıcaklığına göre içeriye girecek hava miktarını ve derecesini kendisi ayarlıyor.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
bu yıldızlar otomotiv nerdedir nasıl ulaşırız bunun hakkındada bilgi verebilecek varmı acaba sivastaki bayisinde bu fiyatlar geçerlimidir acaba ?
quote:
Orjinalden alıntı: SLMVER
bu yıldızlar otomotiv nerdedir nasıl ulaşırız bunun hakkındada bilgi verebilecek varmı acaba sivastaki bayisinde bu fiyatlar geçerlimidir acaba ?
Murat KARA Satış Şefi Mitsubishi Yıldızlar Otomotiv Halkalı Küçükçekmeceİstanbul 533 463 57 88 murat.kara@temorg.com
Sivasta şubesi var mı yok mu bilemiyorum...iyi çalışmalar...
quote:
Orjinalden alıntı: bacey
quote:
Orjinalden alıntı: SLMVER
Murat KARA Satış Şefi Mitsubishi Yıldızlar Otomotiv Halkalı Küçükçekmeceİstanbul 533 463 57 88 murat.kara@temorg.com
Sivasta şubesi var mı yok mu bilemiyorum...iyi çalışmalar...
teşk.ederim hocam saolasın sivastada mitsubishi bayiisi varda fiyatlar budada geçerlimi bilemiyorum en yakın zamanda gideceğim
Son verilen fiyat seçeneklerine göre güzel bir otomobil. Fakat dizel seçeneğini de getirseler iyi olur. Hyundai ve Kia gibi iyi satış rakamları yakalayabilir uygun bir dizel ile. Web sitesinde 1.8 motor için 9,5 saniyede 0-100'ün olduğu bir animasyon vardı. O herhalde manuel vites seçeneği için geçerli bir süre. Yoksa 143 beygir için 11 saniye gerçekten iyi değil. 10 saniye olsa yine bir nebze.
lancer a 1.5 czt motoru lazım:)
yeni lanceri az önce bende test ettim bende görüşlerimi yazayım. öncelikle daha öncede bir çok yerde görüşlerimi paylaştığım gibi aracın görüntüsüne diyecek bir şey yok. gerçekten şu anda sınıfının en güzeli bence.iç dizaynıda eski lancer gibi değil. iç dizayn olayınıda bu lancerda çözmüşler.ancak yine klasik japon araclarındaki sert malzeme kullanılmış araçta. boyuta gelecek olursak araç gerçekten boyut olarak büyük, iç hacim olarak geniş, yeterli bir bagaj var ancak yinede bu boyutlardaki bir sedan için bagaj dahada büyük olabilirdi. donanım konusunda söylenecek bir sey yok invite donanım seçeneği son derece dolu. neyse gelelim test sürüşüne aracı çalıştırdım ve yola çıktım vites son derece kemikli ve sert hayatımda kullandığım en sert vitesli araç hayrete düşürdü beni. bazen vitesi geçirmek için uğraştığım bile oldu ama neyse belki ilerde alışılır. direksiyon güzel tepkileri yerinde araç yola son derece iyi basıyor zaten esp de araçta var biraz zorlamak istediysemde (aşırı zorlamadım tabi) devreye girmesine gerek kalmadı.frenler abs devreye girmeyince iyi ancak abs devereye çok erken giriyordu sanırım üzerindeki lastikler iyi lastikler değildi (birde kışlık lastik değillerdiyse test sürüşünü 1 derecede yaptık) ama indikten sonra bakmayı unuttum. motor bence yeterli performansı sunuyor ancak aracın görüntüsüne göre yetersiz. yani ben bir spor sedan alıp onuda spor bir şekilde kullanırım diyorsanız yanlış yaparsınız. Ancak çoğu sınıftaşıylada rahat rahat boy ölçüşebilecek bir motor.Gelelim en beğenmediğim tarafına araçta colttada rastladığımız motor gürültüsü insanı rahatsız edecek düzeyde mitsubishi yine yapmış yapacağını ve bu araçtada motor sesini tamamen es geçmiş. bu yılda yeni kasa yeni dizayn yeni tasarım bir araçta bu olmamalı. görevliye bunu söyleyince ama kimiside sırf bu ses için alıyor bu aracı dedi. valla kimisini bilmemde bende sırf bu ses için almam bu aracı.Bence hiç hoş değil biz test sürüşümüzü bayağı bir uzun tuttuk ve yarısını şehir dışında şehir içinde gerçekleştirdik 120 km gibi hızlarda araçta müziği ne kadara açarsanız açın motor sesini bastırmanız mümkün değil.(tabiki insanın müzik dinleyebileceği bir ses aralığından bahsediyorum yoksa müziği sonuna kadar açmak değil kast ettiğim) son söz (düz vites için konuşuyorum) buradaki bayi fiyatı invite düz 33.000 ytl dedi bu fiyatı bu arabaya kesinlikle vermem (tercih meselesi) ancak 29,500 ytl'ye istanbul daki fiyat düşünülebilinir. saygılarımla...
quote:
Orjinalden alıntı: otomobilci_x
yeni lanceri az önce bende test ettim bende görüşlerimi yazayım. öncelikle daha öncede bir çok yerde görüşlerimi paylaştığım gibi aracın görüntüsüne diyecek bir şey yok. gerçekten şu anda sınıfının en güzeli bence.iç dizaynıda eski lancer gibi değil. iç dizayn olayınıda bu lancerda çözmüşler.ancak yine klasik japon araclarındaki sert malzeme kullanılmış araçta. boyuta gelecek olursak araç gerçekten boyut olarak büyük, iç hacim olarak geniş, yeterli bir bagaj var ancak yinede bu boyutlardaki bir sedan için bagaj dahada büyük olabilirdi. donanım konusunda söylenecek bir sey yok invite donanım seçeneği son derece dolu. neyse gelelim test sürüşüne aracı çalıştırdım ve yola çıktım vites son derece kemikli ve sert hayatımda kullandığım en sert vitesli araç hayrete düşürdü beni. bazen vitesi geçirmek için uğraştığım bile oldu ama neyse belki ilerde alışılır. direksiyon güzel tepkileri yerinde araç yola son derece iyi basıyor zaten esp de araçta var biraz zorlamak istediysemde (aşırı zorlamadım tabi) devreye girmesine gerek kalmadı.frenler abs devreye girmeyince iyi ancak abs devereye çok erken giriyordu sanırım üzerindeki lastikler iyi lastikler değildi (birde kışlık lastik değillerdiyse test sürüşünü 1 derecede yaptık) ama indikten sonra bakmayı unuttum. motor bence yeterli performansı sunuyor ancak aracın görüntüsüne göre yetersiz. yani ben bir spor sedan alıp onuda spor bir şekilde kullanırım diyorsanız yanlış yaparsınız. Ancak çoğu sınıftaşıylada rahat rahat boy ölçüşebilecek bir motor.Gelelim en beğenmediğim tarafına araçta colttada rastladığımız motor gürültüsü insanı rahatsız edecek düzeyde mitsubishi yine yapmış yapacağını ve bu araçtada motor sesini tamamen es geçmiş. bu yılda yeni kasa yeni dizayn yeni tasarım bir araçta bu olmamalı. görevliye bunu söyleyince ama kimiside sırf bu ses için alıyor bu aracı dedi. valla kimisini bilmemde bende sırf bu ses için almam bu aracı.Bence hiç hoş değil biz test sürüşümüzü bayağı bir uzun tuttuk ve yarısını şehir dışında şehir içinde gerçekleştirdik 120 km gibi hızlarda araçta müziği ne kadara açarsanız açın motor sesini bastırmanız mümkün değil.(tabiki insanın müzik dinleyebileceği bir ses aralığından bahsediyorum yoksa müziği sonuna kadar açmak değil kast ettiğim) son söz (düz vites için konuşuyorum) buradaki bayi fiyatı invite düz 33.000 ytl dedi bu fiyatı bu arabaya kesinlikle vermem (tercih meselesi) ancak 29,500 ytl'ye istanbul daki fiyat düşünülebilinir. saygılarımla...
İzlenimler için teşekkürler.
Bu fiyata bu araba çok iyi. Kabindeki ses de Japonların klasik sıkıntısı.
Bence iyi lastikler ve Ziebart'ta yalıtım ile sorun bir nebze de olsa çözülebilir.
Test edilen araç 1.5 mi yoksa 1.8'miydi? Aydınlatırsanız sevinirim. Bir de sportif bir ses mi yoksa kötü akordlanmış bir enstruman gibi miydi? Çünkü bizim Alfa'larında motor sesi epey iyi akortlanmış bir şekilde içeriye sportif olarak gelir. Benzer bir ses ise adamın dediği doğru. Bu ses için araca düşkün olanlar var. Ama kamyon sesi gibiyse o zaman gerçekten ilginç bir durum var demek.
test edilen araç 1,5 invite düz vites. ses bence kesinlikle sportif bir ses değil. beni bu arabadan soğutan bir ses. test edin göreceksiniz. ama dedim ya satış görevlisi bu ses için bu arabayı alanlar bile var dedi. onlarda ayrıca tanışmak isterim.
27500 ytl fiyatı 1.5 109 hp kesinlikle çok iyi bir fiyat mitsubishi lancer 0 km alıyorsunuz
quote:
test edilen araç 1,5 invite düz vites. ses bence kesinlikle sportif bir ses değil. beni bu arabadan soğutan bir ses. test edin göreceksiniz. ama dedim ya satış görevlisi bu ses için bu arabayı alanlar bile var dedi. onlarda ayrıca tanışmak isterim.
sizin test ettiğiniz lancer 2008 modelmiydi? yoksa 2009 modelmiydi?
benimde yaptığım testlerde - egzost sesi (motor sesi diyemem) - yol sesi - ve kasisli yollarda süspansiyondan gelen vuruntu sesi gibi sesler vardı aradan bir süre geçtikten sonra benim açımdan sorun olan bu şeyleri mitsubishi bayileri ve temsa satışta çok iyi yerdeki kişiler ile konuştuğumda bu üç sorunun "gelen şikayetler üzerine" 2 faz halinde yapılan çalışmalar sonunda giderildiği ve "2009 model lancer'larda" olmadığını söylediler ancak test ettiğim lancer'lar hep 2008 modeldi ve 2009 model bir lancer test etme şansım olmadı...bu konuda nasıl bir değişim olduğunu bende merak ediyorum
eğer dedikleri gibi bu üç sorunu bu kadar kısa bir süre içinde gidermişler ise bence takdir edilecek bir durum
2008 modeldi muhtemelen çünkü 15000 km deydi test aracı.ancak tamamen motor sesiydi benim dediğim.
quote:
2008 modeldi muhtemelen çünkü 15000 km deydi test aracı.ancak tamamen motor sesiydi benim dediğim.
İzmit Çamlıca'da test ettiyseniz aracı oradaki test araçları 2008 modeldi yenisinin geldiğini sanmıyorum. 2009 modellerdeki yalıtım iyileştirmesinin hangi düzeyde olduğunu merak ediyorum.
@pascuu
hayır su an konyadayım konyada test sürüşü yaptım. ama araç muhtemelen 2008 model çünkü dediğim gibi 15000 km idi araç.
quote:
Orjinalden alıntı: pascuu
lancer a 1.5 czt motoru lazım:)
hazır ellerinde de varken neden kullnmıyorlar anlamak zor.
tsi gibi olacak ne güzel
1.5 150 hp.
quote:
Orjinalden alıntı: caramurat
1.5 ile 1.8 arasında kalanlar için kısa bir yorum yapmak istiyorum. 1.5 aracı alabileceğiniz fiyata 1.8 araç alma fırsatı doğmuşken, eğer araç alımındada sizi zorlamayacaksa, aksesuar ve ek özellikleri size hitap ediyorsa 1.8 almanızı tavsiye ederim. belki biraz daha fazla ücret ödersiniz ama satarkende bir yıl daha geç araç değiştirerek bir üst segmentteki aracı kullanmış olursunuz ve daha çok zevk alırsınız. Hızlanması için gelen yorumlara ise; araçta ASTC olduğu için aracı max tutunma ve en güvenli hızlanma ile 10 sn üzeri hızlanma sunuyor. daha hızlı ivmelenmek isteyenlere ASTC'yi kapayıp magnezyum kulakçıklarla yada triptonik seçenekte istediğiniz performansı yakalayabileceğinize inanıyorum. İnanılmaz yol tutuşunu denemenizi tavsiye ederim.
selamlar,
verilen numarayı dün akşam aradık. arkadaş bayram tatilinde olduğunu büyük ihtimalle fiyatın aynı olduğunu ama kesin bilgi için pazartesi aramamız gerektiğini söyledi.
fiyatlar hala devam ediyor mu arkadaşlar bilen var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: ronin23
quote:
Orjinalden alıntı: caramurat
1.5 ile 1.8 arasında kalanlar için kısa bir yorum yapmak istiyorum. 1.5 aracı alabileceğiniz fiyata 1.8 araç alma fırsatı doğmuşken, eğer araç alımındada sizi zorlamayacaksa, aksesuar ve ek özellikleri size hitap ediyorsa 1.8 almanızı tavsiye ederim. belki biraz daha fazla ücret ödersiniz ama satarkende bir yıl daha geç araç değiştirerek bir üst segmentteki aracı kullanmış olursunuz ve daha çok zevk alırsınız. Hızlanması için gelen yorumlara ise; araçta ASTC olduğu için aracı max tutunma ve en güvenli hızlanma ile 10 sn üzeri hızlanma sunuyor. daha hızlı ivmelenmek isteyenlere ASTC'yi kapayıp magnezyum kulakçıklarla yada triptonik seçenekte istediğiniz performansı yakalayabileceğinize inanıyorum. İnanılmaz yol tutuşunu denemenizi tavsiye ederim.
selamlar,
verilen numarayı dün akşam aradık. arkadaş bayram tatilinde olduğunu büyük ihtimalle fiyatın aynı olduğunu ama kesin bilgi için pazartesi aramamız gerektiğini söyledi.
fiyatlar hala devam ediyor mu arkadaşlar bilen var mı?
aralık ayı sonuna kadar geçerli olduğu söylenmişti...
saygılar...
Az önce aradım. cuma günü yeni listeler gelmiş fiyatlara 2000 ytl civarı zam gelmiş dedi yıldızlar otomotivdeki arkadaş. 32.500, Invite AT icin güzel fiyattı, verebilselerdi bu haftaarası ilk mitsubishimize sahip olabilirdik.kısmet değilmiş.