Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (226. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ohayyam

quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Orijinalden alıntı: Kastore

quote:

quote:

Bugün yetkili servise gittim. Park freni beyni arızalı çıktı. Fakat park freninde bir sorun bulunamadı.

Parçanın komple değişeği belirtildi. Sadece parça fiyatı: 2.066TL. İşçilik hariç.

Araçların beyin arızalarıyla uğraşan bir yer buldum. (Çoğunluğun tavsiye ettiği) Yoğunluktan dolayı Salı gününe kadar bakamayacağını söyledi. Bekleyelim bakalım.

Salı günü gidemedim. Bugün için randevu almıştım. Bugün belirtilen saatte araçların beyin arızaları ile uğraşan ustaya gittim. Sorunu çözdü.

50 TL ödedim. Serviste arıza tespiti yapmak için araç bilgisayara bağlanmıştı. Arıza tespiti bittikten sonra sistemden arıza tespiti işlemlerini kaldırmamışlar. Bundan dolayı

sorun çözülemedi. Daha sonra

araç akü kutup başı söküldü ve tekrar park freni arızası için müdahale edildi. Sorun çözüldü.

Hocam kimdir bu beyinden anlayan usta? Kimdir, nerededir? Bu aralar benim aracta surekli ariza veriyor bi baktiriim.

Ankara'da "Dr. Renault", Ordu'da "Gamma Elektronik"

Diğer illeri bilmiyorum.

Sen hangisine gidip yaptırdın ??? Kınarken yerden yere vurmaya bayılıyoruz da niye ÖVMEYİ, SAYGI DUYMAYI beceremiyoruz !!!!

Reklam amaçlı olmasın diye düşündüm ama bu konuda bildiğim iki firmayı burada paylaştım. "Google"dan aratıldığında telefon numaraları ve adresleri çıkyor.

Ordu'da Gamma Elektoronik sorunu çözdü. Gamma Elektorok çalışanı Özgür Bey'ye teşekkür. Ankara'daki ilgili yer de sorunu çözüyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kastore

quote:

quote:

Bugün yetkili servise gittim. Park freni beyni arızalı çıktı. Fakat park freninde bir sorun bulunamadı.

Parçanın komple değişeği belirtildi. Sadece parça fiyatı: 2.066TL. İşçilik hariç.

Araçların beyin arızalarıyla uğraşan bir yer buldum. (Çoğunluğun tavsiye ettiği) Yoğunluktan dolayı Salı gününe kadar bakamayacağını söyledi. Bekleyelim bakalım.

Salı günü gidemedim. Bugün için randevu almıştım. Bugün belirtilen saatte araçların beyin arızaları ile uğraşan ustaya gittim. Sorunu çözdü.

50 TL ödedim. Serviste arıza tespiti yapmak için araç bilgisayara bağlanmıştı. Arıza tespiti bittikten sonra sistemden arıza tespiti işlemlerini kaldırmamışlar. Bundan dolayı

sorun çözülemedi. Daha sonra

araç akü kutup başı söküldü ve tekrar park freni arızası için müdahale edildi. Sorun çözüldü.

Hocam kimdir bu beyinden anlayan usta? Kimdir, nerededir? Bu aralar benim aracta surekli ariza veriyor bi baktiriim.

Ankara'da "Dr. Renault", Ordu'da "Gamma Elektronik"

Diğer illeri bilmiyorum.

Sen hangisine gidip yaptırdın ??? Kınarken yerden yere vurmaya bayılıyoruz da niye ÖVMEYİ, SAYGI DUYMAYI beceremiyoruz !!!!

Reklam amaçlı olmasın diye düşündüm ama bu konuda bildiğim iki firmayı burada paylaştım. "Google"dan aratıldığında telefon numaraları ve adresleri çıkyor.

Ordu'da Gamma Elektoronik sorunu çözdü. Gamma Elektorok çalışanı Özgür Bey'ye teşekkür. Ankara'daki ilgili yer de sorunu çözüyor.

Teşekkürler

• 130 BİN km. Bu aralar yine sık sık "enjeksiyonu kontrol ettirin" yazısı çıkmaya başladı. Stop edip tekrar çalıştırınca yazı gidiyor.
  • Bendede ayni, dun baktirdim dizel enjektorlerinde sorun var gibi, cok tutar benimki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumleten mrb 2.0 dci otomatik almayı dusubuyorun maşallahiniz var tan 226 sayfayı hemen hemen okudum çok güzel bir forum sizi tebrik ederim. Aslında aklımda cruxe 2.0 dizel otomatik ve laguna 2.0 dizel otomatik arasındayim dusuk km laguna bulmak zor ortalama satılan araçlar 160 bin km civarında cruze da ortalama 80 bin civarında cevrem ikisini de alma diyor peki diyorum bana bu tarz araba önerin bu fiyatlara cevap yok al satıcı değilim eşim ile kullancaz benim için önemli olan güvenlik ve şanzıman sizce 170 binde 2.0 dci alınır mı tskler

• serkan_kt kullanıcısına yanıt
    Selam Hocam,
    Piyasa fiyatları malum, dizel otomatik deyince de fiyatlar iyice uçuk. Benim eski aracım düz vites Laguna 1.5 dizeldi, sahip olduğum araçlar içinde ailecek en yüksek derecede keyif aldığımız araçlardan biriydi. 3-4 ay önce sırf eşim acemiliğini atsın diye imzamdaki otomatik Civic aracı aldım, ilk başlarda Lagunadan sonra alışması zor oldu, hatta bir ara Civic i satmaya bile çalıştım. Laguna eşiniz acemiyse biraz sorun olabilir. Direksiyonu serttir, kasa geniştir. Ama eşiniz de beğenir ve kullanırım derse Laguna tam bir aile ve performans aracı kesinlikle tavsiye ederim. Şanzuman-Motor ve güvenlik konusunda şüpheniz olmasın zaten en iddialı olduğu konular.
  • Biz geniş aileyiz ondan dolayı hb arabalar bize gitmiyor otomatik olsun maşallah hanım kamyon bike sürer fiyatlar artık anormal derecede yüksek bakalım ne alacaz laguna mi olacak Cruze sedan mı kalbim lagunadsn yana

• Aslında Laguna da D segment bir hb, bu özelliği sayesinde kocaman bir çapa makinası hatta büyük bir kanepe bile taşıdım. Chevrolet mi Renault mu derseniz Renault un Laguna bile olsa parça temini ve işletim maliyeti her zaman daha uygun olacaktır. Ayrıca 2.0 Dci trigger zinciri kullanıyor ve 6 ileri tam otomatik şanzumanı problemsiz. Fiyat olarak galiba ikisi de birbirine yakın, 40-45 bin civarı bulunuyorlar.
  • Eli yüzü düzgün bir laguna 3 ne kadar eder?

• Infinity2nd kullanıcısına yanıt
    Şuan 45-50 arası değişiyor hocam. Piyasa yüksek..
    aracımı 3 hafta oldu alalı sana fikir vermesi açısından
    2010 executive 1.5 dci duman grisi
    132000kmde 1hasar kaydı görüyor çarpma diye fiyat görünmüyor.
    değişen yok sol ön kapıda lokal boya mevcut.
    45000 e aldım
    Yaklaşık 2 ay önce 270 bin km de kaza ve boyasiz 2009 dynamique paketli lagunayi 35 bine aldık

Edit : 1.5 dci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdarkx -- 1 Ağustos 2016; 18:41:55 >
  • teşekkürler 45 bin lira vermek gerek demek. ayrıca hocam o araç büyük ihtimal firma arabasıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebucendel

Arabanin teker inmis garajda. Oraya yanaşamadigim icin arabayi cikarmak zorunda kaldim. 5 metre geri geldim sonuç bu...
    2 tane bijon anahtarı bozdum vidalari da sökemedim. Moralim çok bozuldu, dağın başındayım napsam bilemedim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)

Aracımın ön lastiklerini değiştirdim. Bu jantta biraz çatlak ve yamukluk varmış. Lastik bir süre sonra yeniden iniyor. Jantı değiştirmelimiyim yoksa kaynak-düzeltme vb. yöntemlerle tamiri mümkün mü?

Değiştirmem gerekiyorsa orjinal 17" tek jant bulabilir miyim?

• Arabamın jantini kutahyada kaynak yaptirdim. Istanbula yola ciktim, 70 km hizi gecince direksiyon asiri derecede titremeye basladi. On takimlara zarar verecek diye stepneyi taktim oyle devam ettim. Kaynak yerini iyi zimparalamadi mi ki adam neden boyle oldu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ebucendel

Arabamın jantini kutahyada kaynak yaptirdim. Istanbula yola ciktim, 70 km hizi gecince direksiyon asiri derecede titremeye basladi. On takimlara zarar verecek diye stepneyi taktim oyle devam ettim. Kaynak yerini iyi zimparalamadi mi ki adam neden boyle oldu acaba?

Kaynaktan sonra jantını tornada kontrol edip sonra balans yapmadı mı ? Lastikleri taktıktan sonrada bir balans daha lazım. Kaynaklı jant ile riske girme bence.. git önlere iki yeni yada temiz çıkma jant al.
  • Merhaba arkadaşlar.
    Laguna 1'imi yaklaşık 4 yıl önce satmıştım.Arada bindiğim otomobillerle yaklaşık 4 yıl idare ettim.Tekrar Türkiye'nin en temiz Laguna 1'ini aradım.Ama malesef bulamadım.Laguna aşkından hiç vazgeçemedim.Ben de arayıp tarayıp
    çok temiz ve
    80.000km'de
    2010 model 1.5 dci laguna 3 executive aldım.
    Yaklaşık 4 aydır biniyorum.Bir araçta bulmak istediğim her şey var.
    Eski Laguna 1'imin plakasını da taktım.
    Yakında resimlerini çekip koyarım.
    Rabbim hepimizi kaza ve beladan korusun.
    SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmantürk -- 11 Temmuz 2016; 0:27:29 >
  • osmantürk kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız insallah. Aracınız hem full paket hem de km çok düşük fiyatı nedir acaba

• Teşekkürler kardeş.Daha uygun fiyatlı olanları olduğu halde ben bunu tercih ettim.50.000TL'ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmantürk

Teşekkürler kardeş.Daha uygun fiyatlı olanları olduğu halde ben bunu tercih ettim.50.000TL'ye aldım.

Güle güle kazasız keyifle kullan... Hoşgeldin aramıza...
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.