Şimdi Ara

yeni koyu nerden indirebilirim beta olanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni maradonlu beta serverı nereden indirebilirim .... ayrıca şaunda beta server a.çıkmı şimdideden tşkler.. direk link verilirse sevinirim flashgetle çekmeyi düşünüyorum...

Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • acık da ındırsen napıcankı az kaldı ztn kapanmasına bence ugrasma derım
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • sitesinden indirebilirsin.www.knightonlineworld.com
  • Hiç indirme bu gün bitio zaten hem indirip kasan bile herkes 80 oldu bile ama şansına item dagıtanlar olabilir onlar item alabilirsin ben şahnsen bütün itemleri 2 gün önce dagıttım yaniezikler sevinsin die yanlış anlamayın ezik derken sadece beta da ezik olanlardan bahsediorum .

Orjinalden alıntı: ozgur2266

arkadaşlar yeni maradonlu beta serverı nereden indirebilirim .... ayrıca şaunda beta server a.çıkmı şimdideden tşkler.. direk link verilirse sevinirim flashgetle çekmeyi düşünüyorum...

bence urasma derim ama siteden indire bilirsin haberleri tıkla ordan buulursun eskilere bak biraz

Chardan Birkaç SS

Dh Üyeleri İçin Msn Adresim

sumitcaq@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koptum abicim ya

2. kapanma uyarısı yapıldı kapanmadı yarısı gün dendi Bugün kapanacak başlamayın öylelikle düne kadar gitti dünde dediler Bugün kapanacak başlamayın

Kapandı kapandı aferim size

Chardan Birkaç SS

Dh Üyeleri İçin Msn Adresim

sumitcaq@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.