Şimdi Ara

YENİ KORKU FİLMLERİNE DAİR:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Derinliği olmayan, psikolojisi olmayan, bilinci ve psikanalizi bilmeyen bir tarz gelişti. Otel filminin yönetmeni Eli Roth benim hayranımmış. Tanıştık arkadaş olduk Benim stilimi çok takip ettiğini düşünmüyorum. Bence sadece etkilenmiş. Sonradan iyice değişti. O tarz filmler hep sadistlerden bahsediyor.

Dario Argento

işte ne kadar yerinde bir tespit büyük ustadan

• alayı fason
    "teenage slasher" tarzı sadece efektlere dayalı senaryoları hep aynı olan filmler çıkıyor.sırf bu yüzden 90'ların ikinci yarısından sonra korku filmi izlemeyi bıraktım nerdeyse.
    bu ekolü başlatan wes craven isimli şahsiyete de burdan ayrıca bi
    (arada sırada 2-3 yılda bir gelen, klişelerin ve bu kalıpların dışına çıkabilen filmler kapsam dışı)
  • korku filmleri artık beni korkutmuyor yav ama din üzerinden yapılan bazı korku filmleri iyi oluyor

NOT= Şöyle scream serisi gibi filmler yok artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flym4n -- 22 Şubat 2009; 20:05:54 >
  • Bence Otel serisi korku başlığı altında verilmemeli.Çok farklı.Yukarıda da yazıldıgı gibi insan kesmeyle korkunun arasında dağlar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: flym4n

korku filmleri artık beni korkutmuyor yav ama din üzerinden yapılan bazı korku filmleri iyi oluyor

scream serisine de bunun sebebi o serinin başlaması zaten.farkında olmadan ya da olarak, işin suyu orda çıkmaya başladı.

bahsettiğin tarzdaki filmler de (dinsel içerikli) genelde gerilime ve dramaya döndürler işi.mesala; constantine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penkala -- 22 Şubat 2009; 20:21:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: penkala

quote:

korku filmleri artık beni korkutmuyor yav ama din üzerinden yapılan bazı korku filmleri iyi oluyor

scream serisine de bunun sebebi o serinin başlaması zaten.farkında olmadan ya da olarak, işin suyu orda çıkmaya başladı.

bahsettiğin tarzdaki filmler de (dinsel içerikli) genelde gerilime ve dramaya döndürler işi.mesala; constantine

yok ben scream den sonra öyle seri katilli bir film çıkmadı anlamında demiştim.Genelde hortlaklı adam kesmeli filmler var

• quote:

Orjinalden alıntı: Caglar.1903

Bence Otel serisi korku başlığı altında verilmemeli.Çok farklı.Yukarıda da yazıldıgı gibi insan kesmeyle korkunun arasında dağlar var

%100 katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Scream korku film değil ki,seri cinayetler işleyen bir ve/veya daha fazla psikopat barındıran saçma bir seri.Scream'den nefret edenlerdenim ama işin garibi hepsini de izlemişimdir.
  • Bu aralar çıkan korku filmleri adı altındaki filmler ya gerilim oluyor yada iğrençlik (otel , saw) eski filmler kalmadı
  • otel korku filmi değil bana göre.insanları kusturmak ve tiksindirmek en büyük amacı filmin
  • Evet Simdi Daha Cok Tiksindirci Filmler Yapıolar...!
  • Gerilim için ''1408'' çok başarılı bir örnektir,izlemeyenler mutlaka göz atsın.
  • Gerilim için 1408 güzel

Korku için '' Blair cadısı 1 '' izleyin
  • quote:

Scream serisini seviyorum ben, bence güzeldi.. o dönemlerde eskiden olan ama o önemlerde boşlanmış olan bir kavramı yeniden tetikledi bence ve yeni bir forma büründürdü.. Bir estetiklik vardı bi kere filmde.. Scream gibi I Know What You Did Last Summer serisini de severim.. Benim o kadarda sevmediklerim ise Saw Hostel vs tarzı gibi seriler..korku değil gereksiz kan ve vahşet gösterisi filmleri.. Gerçi Hostel1 in yeri ayrı o farklıydı o güzeldi yinede, kaçış sahneleri vs çok güzeldi..
  • Ben seviyorum ya yeni türeyen vahşet filmlerini...
  • 14 yaşımdn beri hiçbir korku filminden korkmuyorum desem yeridir atraksiyon olsun diye izliyorum arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Ben seviyorum ya yeni türeyen vahşet filmlerini...

sapık mısın arkadaşım sen
    t-bag hayranı seni
  • quote:

quote:

t-bag hayranı seni

Valla acayip hoşuma gidiyo bu tür filmler. İşte The Hills Have Eyes, Hostel, Frontiers, Inside, High Tension gibi fimler...

• quote:

quote:

quote:

t-bag hayranı seni

Valla acayip hoşuma gidiyo bu tür filmler. İşte The Hills Have Eyes, Hostel, Frontiers, Inside, High Tension gibi fimler...

ben sana bi film tavsiye edicem asıl onu izle:
    Cannibal Holocaust
    http://www.imdb.com/title/tt0078935/
    özellikle uncut versiyon var onu bulup izle

• Onu da izledim, kaçar mı ya?... Manyak filmdir, film demeye dilim varmıyo ama...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.