Şimdi Ara

Yeni Köpek Alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul-Avrupa Yakası'nda oturuyorum.Küçüklüğümden beri hep köpek beslemek istemişimdir ama apartman dairesinde oturduğumuz için bizimkiler hep karşı çıktı.Ancak şimdi biraz ikna oldular birazda zorladım.Neyse konumuza geçmek istiyorum.Bütün arkadaşlarıma sordum soruşturdum ama 1 tane bile sibirya kurdu besleyen ve yavru bekleyen arkadaş çıkmadı.Ben de mecbur petshoplara kaldım.Yeri sorun değil önemli olan düzgün güvenilir bi yer olması.Eminönü'nden alıp işimi allaha bırakmak son tercihim olur sanırım.Orada satılan çoğu hayvanın hastalıklı olduğu söyleniyor internette ve bu benim gözümü korkuttu açıkçası.Evet arkadaşlar önerisi olan var mı ?

• sahibinden.com a bak
  • bursada çiftlikleri mi ne varmış sanırsam ordan yolluyolar bi o ilanlar vardı.kalkıp bursaya gidip hayvan seçemem şimdi.forum istanbulda ki petshop a profilo avm dekine ve hemen onun karşısındaki bi petshopa insanlar iyi demiş yani sonuçta işletme ne kadar büyük olursa sorumluluklarıda o kadar artıyo bana hasta hayvan satıp kazıklayacaklarını sanmıyorum.yarın bi gidip bakıcam mecdiyeköydekilere.
  • Bugün Beşiktaş Çarşı ve Profilo AVM'nin içindeki pet shop a baktım.Profilo da sanırım 4-5 aylık bi husky e 900€ istiyolar hayvan ölü gibi cam kafesin içinde yatıyor.Beşiktaş Çarşı daki Pet Shop ta ise daha sıcak bi ortam vardı görevli kişiye husky almak istediğimi söyleyince hayan sıcaklarda eziyet çekiyor başka bi tür düşünmez misin falan dedi.Ben de hayalimdeki köpeğin husky olduğunu falan söyledim.O da bana yurt dışından getirdiklerini,şimdi talep edilmesi durumunda 1 hafta içinde geleceğini falan söyledi.Fiyat olarak 950 lira dedi tabi bu pazarlık falan olmadan ve ayrıca ben öyle 300-400 liraya yurt içinden bavullarla hayvan alıp satmam yazık hayvanlara da her türlü hastalık oluyo falan dedi.Dediğini ben de önceden uzun uzun düşünmüştüm Eminönü'nden alıcam hayvana da yazık olucak bana da hem bu suçu işleyenlerin cebine para giricek.Safkan husky acaba bu fiyat eder mi arkadaşlar iğnesi kontrolleri falan her şeyi tastamam ? (Ayrıca 1200$ da alman kurdunun fiyatı onu da sordum husky den başka düşünmez misin diyince.Ben değil ama belki buradaki bi arkadaş düşünüyodur fiyat açısından yardımcı olmak için yazdım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhancbn94 -- 28 Aralık 2011; 1:30:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.