bu başlığı yeni kodiaq kullananlar aktif olarak kullanırsa ve yeni arkadaşların da katılımı ile verimli bir forum olacağını düşünüyorum. |
Bildirim
bu başlığı yeni kodiaq kullananlar aktif olarak kullanırsa ve yeni arkadaşların da katılımı ile verimli bir forum olacağını düşünüyorum. |
🤣🤣🤣 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberSage -- 15 Şubat 2025; 20:10:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Selamlar. Orasi kolayca kamera elektriği alabileceğiniz c tip bağlantı. Genelde Çin menşeli arabalarda olan, Skoda/Vw'nin bazı modellerinde de sunulan(zannedersem yaygın kamera kullanılan Rusya ve Doğu Avrupa ülkeleri için dusunulmus) güzel bir detay. Arabanin kendi yol takip kamerasına hafiza karti takilabilecegini zannetmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kindan -- 3 Temmuz 2025; 1:43:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benim araçta yüksek hızlara çıktığımda yolcu koltuğunun oradan trim sesine benzer titreme tarzında bir ses geliyor onu sebebini bilen var mı acaba neden olabilir ki? |