Şimdi Ara

yeni kız arkadaşımı çookk eski kankası ile sarmaş dolaş gördüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • keşke ss de alsaydım daha güzel bir konu olurdu.Kız arkadaşım saatin 1de 11kere aramama rağmen teline bakmayıp(bu aradığım vakitte çook eski kankasının elinden kahve içiyordu)beni çıldırttı.Onlar benim çok eski kankam onlarda art niyet aramam dedi bu forumda ya da dünya da bu duruma sinirlenmeyecek kadar geniş kim var onu merak ediyorum ve üstüne üstlük beni de çagırmadı.Ben de velhasıl kelam iş daha ciddiye binmeden bitirme kararı aldım madem kankalarıyla bu kadar mutlu böyle davam etsin şu an snirden ölüyorum yani gidip o adamları lime lime etsem sinirim ancak geçer fakat suç onlarda değil ki bizim kız da cuma gecesi olmasa şu am fondip fondip gidiyordum Allah bu şeytan kızlardan hepimizi korusun

• Kardeş kız ve erkekten kanka olmaz bunu öğren. Bu iş en sonunda sevgili yoluna gider. Tecrübeyle sabittir.
  • Amin,en kısa sürede yol ver.Eğer seni kandırmasına müsade edersen bu saatten sonra (şöyleydi böyleydi,ağlama zırlama) daha beter olmayı hak ediyorsun demektir.
  • İşte bu kadar. Taviz vermeyeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekollollo

Kardeş kız ve erkekten kanka olmaz bunu öğren. Bu iş en sonunda sevgili yoluna gider. Tecrübeyle sabittir.

ve kendisi de biliyor o çocugun ona ilgisi olduğunu ki var gerçekten gitmiş küpe almış ve gözümün önünde verdi abi kardeşim dürüst ol ya ben bırakıyorum seni de sevmiyorum de insanı üzme ulan her iyi niyetle baktığımız kızın niyeti kötü çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wildmill Clutch

İşte bu kadar. Taviz vermeyeceksin.

• boşuna demiyorlar işte kanka ayağı g.. ayağı diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Undisputed Champion -- 14 Eylül 2012; 2:07:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

boşuna demiyorlar işte kanka ayağı g.. ayağı diye

bencede aynen doğru
  • Sizin daha gidecek çoook yolunuz var. Böyle bir kızdan ayrılmayı bırak kararı aldıktan sonra 1 saniye bile düşünmeyeceksin. Unutacaksın gidecek eğer hala düşünüyorsan hiç bir karar almamışsın demektir. Kız yarın gelir iki yavşar az gülümser biraz tatlı tatlı ağlar sen bu halinle tav olursun.

Eylemlerinizde değil kafanızda bitireceksiniz az acımasız olun lan erkek olun biraz en ufak taviz vermeyin. Üzülmeyin düşünmeyin. Düşünmek bile Ona yapılan bir iyiliktir bu kadarını bile vermeyin onlara.

Öğreneceksiniz zamanla nasıl olması gerektiğini birileri size söylemeden anlayacaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.