Şimdi Ara

Yeni Kıyafet Giyememe Sendromu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneler önce durumumuz iyi değildi. Bi pantolonu, tişörtü en az 1 hafta giyerdim. Bayramdan bayrama annem-babam üstüme başıma bişeyler alırdı. Bu durum beni çok etkilemiş olacakki şimdi yeni kıyafet alsam bile dolapta duruyor giyemiyorum. Nerde eski kıyafet varsa onu giyip paspal dolaşıyorum etrafta. Dolap ağzına kadar giyilmemiş sıfır kıyafet dolu. Şu an durumumuz gayet iyi ama benim psikolojide nasıl bir yer edindiyse o günler yeni kıyafet giyemiyorum arkadaş Nasıl kurtulurum bu durumdan. Benim gibi olan var mı aranızda yoksa ben seçilmiş insan mıyım ?

• Filler neden büyük, gri ve kırışıktır? Çünkü ufak, beyaz ve yuvarlak olsalardı aspirin olurlardı. Ufak bir fil hayalederek ona “ufak bir fil” diyebiliriz. Beyaz bir fil hayalederek ona “beyaz bir fil” diyebiliriz.Kırışıksız bir fil de“kırışıksız bir fil” olur. Başka bir deyişle büyüklük, grilik ve kırışıklılık,Aristoteles’in bir fili fil yapan şeyin ne olduğunu tanımlama sınavını geçemez. Çünkü aspirin gibi ufak, beyaz ve yuvarlak bir şey bir fil olamaz ve öyle bir nesneyle karşılaştığımızda aklımıza“Hey,ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden birfil mi?” diye sormak gelmez.
  • Bndede ayni durum Ama aldiktan1-2 hafta sonra giyiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyleyim.Hala daha 2 senede bir ayakkabı ve kıyafet alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 senedir aynı kotu giyiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Numara büyük ayakkabı giymek?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.