Şimdi Ara

Yeni kitaplar aldım. Görüşlerinizi merak ediyorum. (YENİ KİTAPLAR GELDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

George Orwell : Hayvan Çiftliği

Paulo Coelho : Simyacı

Sizce nasıl kitaplar bilgi verir misiniz? Seçimlerim iyi mi?

Edit: Arkadaşlar Tolstoy'un 2 kitabını daha aldım; DİRİLİŞ / SAVAŞ VE BARIŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Yengeç -- 7 Haziran 2014; 16:51:32 >

• Hayvan Çiftliği'ni okudum. Öyle çok iyi bir kitap değil. Ben beğendiğimi söyleyemem. Diliyle anlatımıyla biraz basit kaçmış ana konusuna göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muvensa

Hayvan Çiftliği'ni okudum. Öyle çok iyi bir kitap değil. Ben beğendiğimi söyleyemem. Diliyle anlatımıyla biraz basit kaçmış ana konusuna göre.

Hayvan çiftliği aslında çocuklar için yazılmış bir kitap gibi geçer ama derin ayrıntılarında hiç de öyle olmadığını görüyoruz.Dilinin basit olmasının sebebi de bu olsa gerek.
  • Hayırlı olsun.
    Mustafa Kutlu hariç okudum. Güzel ve anlamlı kitaplar seveceğini düşünüyorum. İyi okumalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

Orijinalden alıntı: muvensa

Hayvan Çiftliği'ni okudum. Öyle çok iyi bir kitap değil. Ben beğendiğimi söyleyemem. Diliyle anlatımıyla biraz basit kaçmış ana konusuna göre.

Hayvan çiftliği aslında çocuklar için yazılmış bir kitap gibi geçer ama derin ayrıntılarında hiç de öyle olmadığını görüyoruz.Dilinin basit olmasının sebebi de bu olsa gerek.

Ben de onu diyorum. Derin ayrıntıları olan, çocuklar için yazılmamış bir kitabın dilinin biraz daha etkileyici olması lazımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

Hayırlı olsun.
    Mustafa Kutlu hariç okudum. Güzel ve anlamlı kitaplar seveceğini düşünüyorum. İyi okumalar.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi seçimler özellikle Simyacı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Simyacı okuduğum en iyi kitplardan biridir. Hayvan Çiftliği de güzel bir yergi kitabı. Dili basit masalımsı bir anlatımı var ama anlamı çok daha derin.
  • hayvan çiftliğinde ben biraz sıkılmıştım...

simyacıyı merak etmekteyim ben de..kısa zamanda okumaya çalışacağım
  • Güzel kitaplar seçmişsiniz mustafa kutlu'nun Uzun Hikaye eseri güzeldir umarım beğenirsiniz. Iyi okumalar.

• Güzel kitaplar seçmişsiniz. Özellikle Simyacı'ya bayılırım. Bir bölümü vardır ki mükemmeldir.
  • Çok iyi seçim. Keyifli okumalar.
  • Hayvan Çiftliği'ni bir günde bitirdim. 9 yaşındaki çocuğa bile okutabilirsin ama derinde anlatmak istediği politik bir gönderme..Çok güzel bir kitap.

• Teşekkürler

• simyacı güzeldir sıkmaz ince zaten diğerlerini okumadım hayvan çiftliğini okumak istiyorum daha fırsat olmadı yazın okurum iyi okumalar
  • Simyacı'yı okudum tavsiye ederim güzeldi
  • İyi seçim keyifli okumalar
  • Simyacı çok övülür nedense ben beğenmedim, ama mesaj yüklü bir kitap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Detective W. -- 16 Mayıs 2014; 21:43:47 >
  • Biri disinda cop.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar allan poe

Biri disinda cop.

Yapma yavv
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.