Şimdi Ara

Yeni Kimlikler ile Ilgili Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençlik ben şimdi yeni kimlik çıkartmam gerekiyor 17 temmuzda uçağım var Ukranyaya yeni kimlik lazımmış galiba, kaç güne gelir yarın başvursam? İşlemi hızlandırabiliyomuyuz sonuçta geciksin istemeyiz.

Eyw

• hiç yeni kimlik vermedim ama bir an önce başvur.internette bir sürü döküman var bununla ilgili ne yapacağını yazıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: transformers4

hiç yeni kimlik vermedim ama bir an önce başvur.internette bir sürü döküman var bununla ilgili ne yapacağını yazıyor .

eyw hocam baya araştırdımda başlarda 1 ay 2 ay sürüyor diyenler var, acaba şu haziranda alanlar varmı onu merak ediyorum ne kadar sürede gelmiş.
  • benim 15. günde gelmişti.2 ay olupta gelmeyen de olmuş.Riske girme derim
  • Ben Ygs için başvurmuştum 10 ocakda taa sınavdan sonra 20 mart gibi geldi tabi o zaman sınav yoğunluğu falan vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben eylüle bıraktım o zamana kadar yoğunluk falan bişey kalmaz heralde ? Merak ettim ben de son günlerde alan var mı ?
  • Ben YGS için gittim başvurdum, arkadaşlarım 1 aya felan geliyor diyordu benimki 4 gün sonra geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimki 5-6 haftada geldi.
  • Ben simdi kimlik yeniletmek istesem çipli mi olacak? Yoksa normal nufus cuzdani mi verecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bilgisi olan varmı pasaportla normal nufüs cüzdanıyla girebilirmiyiz ukraynaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.