Şimdi Ara

Yeni Kia Sportage Alanlar ve Alacaklar (1350. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.259
Cevap
179
Favori
2.741.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13481349135013511352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    güncelleme işlemini serviste ücretsiz yaptırabilirsiniz periyodik bakımları yaptırırken.
    Avcılar ERSU-YURT ta yaptırıyorum ben sürekli

Ayrıca carplay yerine oncar yükleniyor artık, ancak benim xiaomi de çalışmıyor. App sorunu tahminim araçta sorun yok.
    çünkü serviste samsung bir telefondan açıp youtube izlediklerini gördüm ve bayıldım açıkçası

Sn.Carsever
    Ben Mart 2019 da 1 parça boyalı 11binde aracı 130bine almıştım, internet sitesinden alıyorum hep hani "ikinci yeni" araç satan.
    geçen hafta 2016 boyasız 40binde bir aracı 158 ya sattıklarını gördüm aynı sitede
    Dün biten ihalelerde ise 2016 boyasız 72binde bir arac 142 bine gitmiş.
  • Cengaver1 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba , bende serviste söyledim adam yaptık dedi ama 2016 nın sonunda yapılan bir tali yol çıkmıyor hala :/ :) bence güncellenmemiş gibi çoğu yeni açılan yollar yok Apple car olay de yok sanırım telefonu takıca iPod olarak görüp müzik çalıyor :) bu on car var iPhone la bağlantı kuramadım birtürlü ne işe yaradığını da bilmiyorum açıkçası :) forumda baya durgun bilgi alışverişi yönünden ne yazıkki .. bu arada tüplü mü benzinli mi kullanıyorsunuz hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cengaver1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Güncelleme olarak sistem güncellemesi yapıyorlar, bende de güncellediler ama sorduğumda haritanın güncellemesinin ücrete mukabil yapıldığını söylediler.
    Telefon bağlanırken bir iki defa kilitlenmişti, ona sebep güncellemişlerdi. İfade ettikleri bakımlarda güncelleme oluyor, ama harita değildi.
    Eğer o servis haritayı da güncelliyorsa gidebiliriz.

Bir de bizim araçlarda (Kia Sportage 2016 GtLine) telefon ekranı aktarımı ile ilgili net çözüme ulaşabilen yok mu arkadaşlar?
    Güvenilir bir şekilde çözebilen varsa paylaşılırsa güzel olur.

İyi hafta sonları...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha detaylı yazmak adına şöyle bir açıklama yazayım dedim.

Aracın altındaki MEDIA düğmesine tıkladığımızda sürüm güncellendiğinden ONCAR bağlantısı aktif, önceden CARLINK çıkıyordu.
     Yeni Kia Sportage Alanlar ve Alacaklar

Bu simgeye tıklayınca da Wi-fi bağlantı noktası isteniyor.

Telefondan kendi wi-fi paylaşım noktasını etkin hale getirip açtım.
    Görüntüdeki Note8

Şifre ekranında şifre girdim

Önce sistem wi-fi üzerinden kablosuz bağlanmaya çalışıyor.

Ancak kısa süre sonra şöyle bir mesaj veriyor.

Yanı ONCAR bağlanmak isterken,
    " Bağlantı başarısız oldu. Lütfen akıllı telefonunuzdaki "GPS yönlendirici bağlantısını" çalıştırın." şeklinde hata veriyor.

Bunu başaran veya stabil, bir farklı yolla başarabilen var mı?

• Merhaba arkadaşlar.
    2013-2015 model aralığında 2.0 crdi Sportage almayı düşünüyorum. Ancak şanzıman hakkında deneyimli arkadaşlardan destek istiyorum.
    Bu model araçlar tam otomatik mi yoksa tiptronik mi?
    Ayrıca premium ve plus modelleri arasındaki farklar nedir?
    Yardımcı olursanız memnun olurum.
  • s_mavus S kullanıcısına yanıt
    telefonunuz nedir hocam _?
  • Samsung Note8

• from_trabzon kullanıcısına yanıt
    Şanzıman tam otomatik tiptronik ise vitesi senin atmana izin veren özelliktir
    Plus eski model premium yeni model tavsiyem 2014 2015 alın

• s_mavus S kullanıcısına yanıt
    Hocam marketinizden oncar uygulamasını indiriyorsunuz, erişebilinirlikten birkaç izin istiyorsunuz ona göre bağlanıyor , bu şekilde yaptınız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearuq -- 29 Ekim 2019; 10:13:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Şanzıman tam otomatik tiptronik ise vitesi senin atmana izin veren özelliktir
    Plus eski model premium yeni model tavsiyem 2014 2015 alın
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. 2014 modeller otomatik ,2015'ler ise yarı otomatik. (sahibinden'de baktığım araçlara göre) Hangisi daha mantıklı bir tercih olur?
  • from_trabzon kullanıcısına yanıt
    Hepsinin şanzıman tam otomatik yarı otomatik denilen şanzıman otomatikleştirilmiş Manuel şanzıman demek buna tek ve çift kavrama şanzıman yarı otomatiktir. 2014 2015 Sportage 2.0 dizel de tam otomatiktir

• fearuq kullanıcısına yanıt
    s_mavus S kullanıcısına yanıt
    Sn. fearuq,
    benim araç benzinli, tüpsüz

sn. s_mavus,
    gördüğüm kadarıyla uygulama telefona göre seçiyor
    neden derseniz car link varken araç ekranında "gps yönlendirici" hatası veriyordu,
    şu an oncarda ise telefonda uygulamayı açınca bağlantı seçme ekranı gelmiyor.
    açıkası serviste kaç telefon denediler benimki dahil, sadece eski model, sizinkinden ucuz bir samsung da çalıştı.
    çok güzel bir özellik o yüzden yapmak istiyorum, uygulamanın geliştiricilerine de yazdım ancak ilgilenen olmadı.

Navigasyon konusunda da güncelledik dediler ama dediğiniz gibi ne kuzey marmara otobanı, ne osmangazi köprüsü ne de izmir otobanı var hala haritada.

Ancak aracın yazılımı hem performansa, hem de yakıt tüketimine çok etki ettiğini söyleyebilirim.
    sadece trafikte titreme sorunu hala devam ediyor, çok dur kalk yapınca frene basana kadar bazen titrek oluyor araç
    yaşayan var mı başka acaba?

• Evet o titreme sorunu alt devirlerde bende de oluyor. Çok yavaşladığımda, gaza veya frene basana kadar sanki stop edecek gibi oluyor. Acaba devir çok düştüğü için mi diye merak ediyorum lakin bu etki engellenmiş olmalı.
    Mesela yoğun trafikte gaza hiç basmadan otomatik vitesin kendi etkisiyle gitsin dediğimde de kısmen oluyor. Ya hafif gaza basmam veya frene dokunmam gerekiyor.

ONCAR uygulamasını da denedim ama olmadı ekran yansıtma olayı. Sonra sildim çünkü çok yetki isteyen ekran içeriklerini alan 3 parti bir yazılım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_mavus -- 30 Ekim 2019; 7:36:52 >
  • Hocam ben iPhone kullandığımdan bende oncar uygulaması bile yok deneylemiyorum maalesef ... bu özelliği kullanamıyorum da.. Kia bu gt line yapıp kenara atmış sanki .. güncelleme yok bilgi yok .. mesela benim aracın direksiyon sönümleyici ses çıkarıyoruz servisten istettik gelmesini bekliyoruz 58 binde erken bir sorun .. direksiyon lakalı, Arnavut kaldırımlı yollarda titreme yapıyor .. sizlerin bahsettiği motor titremesi bende kalkışlarda 1-2 arası çok kararsız .. o kalkış sırasında titreşim hissediyorum ama stop edecekmiş gibi değil, 900 km oldu alalı memnun muyum? değil miyim emin değilim açıkçası

• Arkadaşlar merhaba
    Yardımınıza ihtiyacım var. Ben Kia Sportage 1.5 DCI da iki farklı model arasında kaldım. Bu modellerden ilki 4x2 Prestige paketi ile 4x4 elegance paketidir. İkisi de aynı fiyat. Bildiğiniz üzere eğer 4x4 alırsam ön arka ısıtmalı koltuklar, elektrikli koltuklar, anahtarsız çalıştırma, ve led gündüz farlarından feragat etmiş olacağım. 4x4 istiyorum. Özellikle kış aylarında daha güvenli bir sürüş sağlayacağından ve esp ile birlikte ani durumlarda daha verimli olacağından tercih etmek istiyorum.
    1.Sizce 4x4 almak için bu özelliklerden feragat etmeye değer mi?
    2. Şanzıman 4x4 de daha mı fazla ısınır yoksa benzer midir?
    3. Bakım maliyetlerinde değişiklik olur mu?
    Değerli görüşlerinizi merak ediyorum.
    Vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kanahmet

Arkadaşlar merhaba
    Yardımınıza ihtiyacım var. Ben Kia Sportage 1.5 DCI da iki farklı model arasında kaldım. Bu modellerden ilki 4x2 Prestige paketi ile 4x4 elegance paketidir. İkisi de aynı fiyat. Bildiğiniz üzere eğer 4x4 alırsam ön arka ısıtmalı koltuklar, elektrikli koltuklar, anahtarsız çalıştırma, ve led gündüz farlarından feragat etmiş olacağım. 4x4 istiyorum. Özellikle kış aylarında daha güvenli bir sürüş sağlayacağından ve esp ile birlikte ani durumlarda daha verimli olacağından tercih etmek istiyorum.
    1.Sizce 4x4 almak için bu özelliklerden feragat etmeye değer mi?
    2. Şanzıman 4x4 de daha mı fazla ısınır yoksa benzer midir?
    3. Bakım maliyetlerinde değişiklik olur mu?
    Değerli görüşlerinizi merak ediyorum.
    Vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.
    Yasadiginiz yerde kar yagisindan dolayi simdiye kadar 2 ceker aracla sıkıntı yasadiniz mi? Eger cevabiniz evetse 4x4 olani tercih edin ama şunu da unutmayinki Sportagela derin karlara girerim, her türlü yürür giderim, öyle bisey beklemeyin.
    Capraz tekerler bosa ciktiginda 5-10 dakiakda ısınma uyarisi alabilirsiniz. Ama zaten bu dogru bir surus sekli degil.

• Carsever kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim.
    4x4 de şanzımanın sıkıntı çıkarma ihtimali daha mı yüksektir sizce.
    Bakım ücretleri arasında bir fark mıdır? Bilginiz var mı?

• 2019 1.6 dizel sportage 4x2 prestige kampanyali pesin fiyati 210bine cekmisler.
    2019 1.6dizel 4x4 elegance 208bintl
    2019 1.6 dizel 4x2 prestige dizayn 260bin tl
    Guncel..

• Arkadaşlar haftalardır bakıyorum bulamadım. Yilların DH kullanıcısı olarak buraya yazmak aklıma gelmemiş olması

2016 Gt Line Prestige almak üzereyim. Hiç bir yerde broşür bulamadım. 2010 model clionun bile broşürleri var ama bu aracın nelere sahip olup olmadığıyla ilgili tek resmi bilgi yok.

Elinde broşür olan ya da detaylı özelliklere sahip bir kaynağı olan var mi???

• Arkadaşlar merhaba, 2015 1.6 Gdi Concept Plus otomatik ile aranıza katıldım. 2. el aldığım için tekerler 50 bin km olmuş, değiştirmeyi düşünüyorum. Malum teker ölçüsü 225/60/17. İzmir'de yaşıyorum, o yüzden yazlık teker yeter sanırım. Aklımda 3-4 marka var, ayrıca başka ölçülerde de teker baktım, sizce hangisi uygundur?

1) 225/60/17 Goodyear EfficientGrip SUV
    2) 225/60/17 Michelin Primacy 3

3) 235/60/17 Continental PremiumContact 6 VOL
    4) 215/60/17 Falken Ziex ZE310 EcoRun
    5) 215/60/17 Bridgestone Turanza T005

Gönlümden geçen 235/60/17 Continental. Ölçü değiştirmek sıkıntı olur mu, vize de problem yaşatır mı? Aldığım tekeri aksilik olmadığı sürece 50 bin km kullanmayı planlıyorum, yılda 15 bin km yapıyorum.

Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 13481349135013511352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.