Şimdi Ara

Yeni Kia Sportage Alanlar ve Alacaklar (1228. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.257
Cevap
186
Favori
2.712.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12261227122812291230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iyi akşamlar sayın fatih kia spo 2012 model.mayıs 2014.de taktırdım. iyiki taktırmışım.
  • lebsan L kullanıcısına yanıt
    iyi akşamlar.demek istediğim lpg'nin markasıydı.ben bir yıl oldum taktıralı,prins marka,,yakıt çok iyi ama bazı sıkıntılar var halledemediler,ya sallıyolar yada beceremiyolar anlamadım.bazı lpg karşıtı arkadaşların dediği gibi aslında.benzin için yapılmış bi cihaza sonradan bişeyler uyduruyosun,sonrada uğraşıyosun..
  • Sayın lebsan, 2014 yılında hangi sistemi toplamda kaç liraya takdırdınız ? Bende benzinli alıp kendim tüp taktırmak istiyorumda. Malum forumu okudum çoğu kişi ilk çıktığı zamanlarda taktırmış ve 7000 tl ye bile taktıran olmuş.

    Sayın fatih, ne gibi sıkıntılar ile karşı karşıyasınız ? Bende alır almaz yaklaşık 4000 - 5000 km gibi bir mesafe yapacağımda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frmdls

    Sayın lebsan, 2014 yılında hangi sistemi toplamda kaç liraya takdırdınız ? Bende benzinli alıp kendim tüp taktırmak istiyorumda. Malum forumu okudum çoğu kişi ilk çıktığı zamanlarda taktırmış ve 7000 tl ye bile taktıran olmuş.

    Sayın fatih, ne gibi sıkıntılar ile karşı karşıyasınız ? Bende alır almaz yaklaşık 4000 - 5000 km gibi bir mesafe yapacağımda.

    benim araç 2014 ocak trsfiğe çıkışlı.daha binmeden 6000 tl.ye taktırmıştım.önceleri geç çalışma sorunu vardı.şimdi nadiren de olsa ilk marşta hiç çalışmıyor.bazen kendi kendine benzine geçiyor ve lpg bitti sinyali veriyor.3 defa başıma geldi;motor 3000 devri geçmiyor bikaç defa susturup çalıştırdığımda düzeliyor.izmirdeki servis halledemedi istanbuldan bir hafta içinde ekip gelcekmiş onlar bakacak.olmadı prins hollandaya direk yazacam artık.hadi şuan garantide gidip gelmekten başka sorun yok.garanti bittiğinde bunlar direk parça değişimine gider ve bu sisteminde parçalarıı kaç lira olur allah bilir.ha bide şunu söyleyeyim diğer kullanıcılarda nasıl oldu bilmiyorum ama bende ilk 5000 km.de hemen hemen aynı yaktı 5000 km.soonrası yakıt düzeldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih2671 -- 17 Şubat 2015; 11:09:03 >




  • beyler 2013 kia sportage plus cam tavanli 60 62 aeasi temiz az km li

    ford kuga trend x yani bosu 2013 temizi 60 65 arasi

    e sizce kuga bosmu mantikli
    sportage mi

    aralarinda gidip geliyorum

    ford seviyorum kaliteli buluyorum suan focus var zten on konsol cok hos yeni fordlarda

    sportage da kasa guzel gorunuyor ve en guzeli cam tavan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih2671 F kullanıcısına yanıt
    Sayın Fatih, çok heves ettiğim için ve lpg sistemi taktırmak için kafama takılanları buradan size soruyorum. İnşallah kafanızı ağrıtmıyorum. Forumda rastladım PRINS DLM sistemi için yazılanları da, size kesin okumuşsunuzdur. Aşağıdaki yaşananlar için fikriniz nedir ? Sizin tecrübeleriniz nedir bu konuda? Örneğin ; Prins Direct Liqui Max Lpg kiti takıldığı andan itibaren araç arkasında sanki bir iş makinası çalışıyormuş gibi bir sese alışmanız gerekiyor... böyle bir cümle



    1 Mayıs 2014
    Yorum yap
    Dikkat Direct LiquiMax Sistemini Satın Almamak İçin 10 Neden

    1) Evet sistemin Direct Liqui Max Sistemi yani: Prins firmasının çıkarmış olduğu Prins Direct Liqui Max Lpg kiti fiyatları bu sisteme istenilen 6300 Tl. lik rakam çok fahiş ve kazık bir fiyat birde ürünü kullanırken yaşayacağınız sorunlara kitin montajını yapan bilinçsiz yetkili prins servislerinin paralarını alana kadar yaptıkları şirinlikler ile vaadetikleri boş palavralarıda sorun yaşadığınız zaman, distiribütör firma olan ipragaz prins yetkilileride dahil olmak üzere, sorun halinde sizin yaklaşık olarak piyasada 70.000 Tl ye satılan bir araca üzerine 6300 TL ücret vermiş olmanız onları hiçte enterese etmiyor. Eee herşey köprüyü geçene kadar bu ülkede sizcede öyle değilmi..



    2) Taktik olrak Öncelikle sistemin pazarlanması tüketicinin aladatılarak : Kesinlikle hiç benzin kullanmadan bu sistemi kullanıyorsunuz safsatası peki araç hiç benzin kullanmıyorsa neden ben sürekli benzin almak zorunda kalıyorum ? 1 depo benzin uçuyormu kendi kendine her seferinde Zaten kullanma kılavuzunda da benzin ile çalıştırılması gerektiğini yazıyor ama kullanma kılavuzu sistem takıldıktan sonra verildiği için yapacak bir şey kalmıyor eliniz kolunuz bağlandı bir kere…Eğerki yetkili servislerin bu köylü kurnazı taktiklerine aladanarak aracı tamamıyla Hiç benzin almadan Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi ile kullanır iseniz çok kısa zamanda ortaya çıkacak astronomik pahalı tamir masraflarına katlanacaksınız. Aracın Garanti Dışı Olduğunu Unutmayın… Bu sistem benzin kullanmadan işe yaramıyor. Bu iddiaya inanmayanlar, Prins Direct Liqui Max Lpg kitini satın almadan önce kullanma kılavuzunu okumadan sakın satın almayın. ( Tabi yetkili servislerde bulabilirseniz) Sisteme 6.300 Tl istemeye gelince varlar ama sorun çıkınca yok oluyorlar. Onlar akıllı zaten ellerinde stok bulundurmuyorlar ” yok satmakta bir pazarlama taktiği ya ” Gidip sorduğunuzda şu an kit kalmadı çok yoğun talep var siparişle getiriyoruz zaten çok yoğun zor geliyor diyede ekliyorlarki iştahınız iyice artsın….

    3) Kia sportage Prins Direct Liqui Max Lpg kiti takıldığı andan itibaren araç arkasında sanki bir iş makinası çalışıyormuş gibi bir sese alışmanız gerekiyor sorduğunuzda lpg kitinin pompasın sesi olarak tanımlanıyor bu sese katlanabilirseniz ne ala… yada benim yaptığım gibi özel olarak ses izolasyonu yaparak kesmeye çalışacaksınız..



    4) Kia sportage aracınıza lpg sistemi taktığınız andan itibaren araç yeni bile olsa garanti dışı oluyor km. si ne olursa olsun adeta lastiğinden ses gelse servise gitseniz aracınıza yetkili servistekiler sanki araç vebalıymış gibi bakarak her ne sorun olursa olsun lpg kitinden dir diye sizi ya başından savıyorlar yada ısrar ederseniz sorunu hallederiz ama cebinizden parasını öderseniz halletmeye çalışırız diyorlar. Hem 70.000 TL. ver araç al hemde tüm kia yetkili servislerinde zenci muamelesi gör…



    5) Kia sportage 1.6 GDİ Araca Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi takıldığında kronik olarak hill holder denilen yokuş destek sistemi kısa sürede arıza veriyor artık derdinizi anlatın anlatabilecek muhattap bulabilirseniz tabiii bulsanızda derdinize derman olamayacaklarını o zaman görürsünüz.



    6) Kia sportage 1.6 GDİ Araca Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi takılıpta sigorta kutusu yanan araçların bile olduğunu biliyormuydunuz desem buda aklınızda bulunsun Kia sportage aracınızda Battal boy büyük bir yangın tüpü bulundurun ne olur ne olmaz .. nede olsa koca bir tankı tüp olarak taktırdık ikinci tüpün zararı olmaz.



    7) İyi olur umuduyla 6.300 TL. Para verilerek takılan bu sistemi bakmaya kıyamadığınız Kia sportage 1.6 GDİ arabanıza Prins Direct Liqui Max Lpg kiti takıldığında kaç yılda bu sistemin yakıt tasarrufu yaparak sistem doğru çalışsa bile ( zaten doğru çalışmıyor) kaç yılda amorti edeceğinizi bir hesaplayın isterseniz, pc kullanabldiğinize göre hesap makineside kullanabilirsiniz sanıyorum:)

    8) Montaj yapılan kia sportage 1.6 GDİ otomobillere Prins Direct Liqui Max Lpg takıldığında her ne kadar araç sıfır benzin tüketiyor iddiasına rağmen kısa zamanda benzin pompası yanıyor. Sizce hiç benzin tüketmeyen bir sistemin benzin pompası yakması normalmi ?

    9) Sonuçta çok zor kazanarak elde ettiğimiz birikimleri bu kadar kolay olarak adeta aracının başına para vererek bela satın almak isteyenler hiç durmasın hemen koşa koşa kia sportage aracına Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi taktırmakta geç kalmasın.

    10) İnsanları keriz yerine koyan zihniyet eninde sonunda hakettiği yere bilinçli tüketiciler sayesinde gelecektir. Aldanmayın aldatmayın insanları para kazanmak uğruna kandırmayın ben yandım siz yanmayın arkadaşlar … Sağlıcakla Kalın….

    1 Mayıs 2014
    1 Yorum
    Kia sportage “Prins Direct Liqui Max Lpg” Taktırmak İsteyenler Kesinlikle Okuyun

    Buraya kadar geldiğinize göre Kia sportage aracınız var yada almak üzeresiniz yada çoktan bir kia sportage 1.6 aldınız. Birde aracınızın yakıtı çok fazla olmasına rağmen hem araç tabiri caiz ise eşşek gibi gitmiyor üstüne üstlük deli gibi ocak söndüren cinsten yakıtı yakmıyor adeta yutuyor. Netten araştırdınız ve en sonunda Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi hakkında araştırma yapıyorsunuz. Şimdi size neden Prins Direct Liqui Max Lpg sistemini kesinlikle taktırıp kullanmamanız gerektiğini maddeler halinde yazacağım. ( he bu kadar şeye rağmen bende ilk başta netten araştırma yaparken sistemden çok memnun olan uyduruk hesaplar ile açılmış lpg sistemi takan firmaların yazdığı uyduruk fake hesaplarla yaptığı olumlu yorumlara inanarak bu sistemi taktırdım adeta tuzağa düşürüldüm. Eğer sizde onlara inanacaksanız gerisi size kalmış teklif var ısrar yok.)

    Bu kadarını nerdenmi biliyorum ? Benimde bir kia sportage aracım var ve ipragazın distribütörlüğünü yapmış olduğu: prins marka Prins Direct Liqui Max Lpg Kiti taktırdım tabi hiçbir tecrübe ucuz değil ben öğrendim bunu aşağıda yazılanları dikkatlice okuyunca zaten ne demek istediğimi anlayacaksınız.

    “Öncelikle şunu ifade edeyim bu yazıyı yazarken saat gece şu anda 3.00 göstermekte bir markayı yada bir aracı sırf kötülemek adına dünyadaki hiçbir güç bana gecenin bu saatinde bu yazıyı yazdıramaz, Fakat insanın canı yanınca başkalarının da canını yakmak isteyen zihniyete karşı duyarsız kalmak ne insanlığıma nede karekterime yakışmayacağı için bu blogu oluştumanın sosyal bir sorumluluk olacağı düşüncesiyle bu blogu oluşturdum.”

    1) Prins Direct Liqui Max Lpg kiti sistemine istenilen 6300 Tl. lik rakam çok fahiş ve kazık bir fiyat birde ürünü kullanırken yaşayacağınız sorunlara kitin montajını yapan yetkili prins servislerinin paralarını alana kadar yaptıkları şirinlikler ile vaadetikleri boş palavralarıda sorun yaşadığınız zaman, distiribütör firma olan ipragaz prins yetkilileride dahil olmak üzere, sorun halinde sizin yaklaşık olarak piyasada 70.000 Tl ye satılan bir araca üzerine 6300 TL ücret vermiş olmanız onları hiçte enterese etmiyor. Eee herşey köprüyü geçene kadar bu ülkede…



    2) Öncelikle sistemin pazarlanması tüketicinin aladatılarak : Kesinlikle hiç benzin kullanmadan bu sistemi kullanıyorsunuz safsatası peki araç hiç benzin kullanmıyorsa neden ben sürekli benzin almak zorunda kalıyorum ? 1 depo benzin uçuyormu kendi kendine her seferinde Zaten kullanma kılavuzunda da benzin ile çalıştırılması gerektiğini yazıyor ama kullanma kılavuzu sistem takıldıktan sonra verildiği için yapacak bir şey kalmıyor eliniz kolunuz bağlandı bir kere…Eğerki yetkili servislerin bu köylü kurnazı taktiklerine aladanarak aracı tamamıyla Hiç benzin almadan Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi ile kullanır iseniz çok kısa zamanda ortaya çıkacak astronomik pahalı tamir masraflarına katlanacaksınız. Aracın Garanti Dışı Olduğunu Unutmayın… Bu sistem benzin kullanmadan işe yaramıyor. Bu iddiaya inanmayanlar, Prins Direct Liqui Max Lpg kitini satın almadan önce kullanma kılavuzunu okumadan sakın satın almayın. ( Tabi yetkili servislerde bulabilirseniz) Sisteme 6.300 Tl istemeye gelince varlar ama sorun çıkınca yok oluyorlar. Onlar akıllı zaten ellerinde stok bulundurmuyorlar ” yok satmakta bir pazarlama taktiği ya ” Gidip sorduğunuzda şu an kit kalmadı çok yoğun talep var siparişle getiriyoruz zaten çok yoğun zor geliyor diyede ekliyorlarki iştahınız iyice artsın….

    3) Kia sportage Prins Direct Liqui Max Lpg kiti takıldığı andan itibaren araç arkasında sanki bir iş makinası çalışıyormuş gibi bir sese alışmanız gerekiyor sorduğunuzda lpg kitinin pompasın sesi olarak tanımlanıyor bu sese katlanabilirseniz ne ala… yada benim yaptığım gibi özel olarak ses izolasyonu yaparak kesmeye çalışacaksınız..



    4) Kia sportage aracınıza lpg sistemi taktığınız andan itibaren araç yeni bile olsa garanti dışı oluyor km. si ne olursa olsun adeta lastiğinden ses gelse servise gitseniz aracınıza yetkili servistekiler sanki araç vebalıymış gibi bakarak her ne sorun olursa olsun lpg kitinden dir diye sizi ya başından savıyorlar yada ısrar ederseniz sorunu hallederiz ama cebinizden parasını öderseniz halletmeye çalışırız diyorlar. Hem 70.000 TL. ver araç al hemde tüm kia yetkili servislerinde zenci muamelesi gör…



    5) Kia sportage 1.6 GDİ Araca Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi takıldığında kronik olarak hill holder denilen yokuş destek sistemi kısa sürede arıza veriyor artık derdinizi anlatın anlatabilecek muhattap bulabilirseniz tabiii bulsanızda derdinize derman olamayacaklarını o zaman görürsünüz.



    6) Kia sportage 1.6 GDİ Araca Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi takılıpta sigorta kutusu yanan araçların bile olduğunu biliyormuydunuz desem buda aklınızda bulunsun Kia sportage aracınızda Battal boy büyük bir yangın tüpü bulundurun ne olur ne olmaz .. nede olsa koca bir tankı tüp olarak taktırdık ikinci tüpün zararı olmaz.



    7) İyi olur umuduyla 6.300 TL. Para verilerek takılan bu sistemi bakmaya kıyamadığınız Kia sportage 1.6 GDİ arabanıza Prins Direct Liqui Max Lpg kiti takıldığında kaç yılda bu sistemin yakıt tasarrufu yaparak sistem doğru çalışsa bile ( zaten doğru çalışmıyor) kaç yılda amorti edeceğinizi bir hesaplayın isterseniz, pc kullanabldiğinize göre hesap makineside kullanabilirsiniz sanıyorum:)

    8) Montaj yapılan kia sportage 1.6 GDİ otomobillere Prins Direct Liqui Max Lpg takıldığında her ne kadar araç sıfır benzin tüketiyor iddiasına rağmen kısa zamanda benzin pompası yanıyor. Sizce hiç benzin tüketmeyen bir sistemin benzin pompası yakması normalmi ?

    9) Sonuçta çok zor kazanarak elde ettiğimiz birikimleri bu kadar kolay olarak adeta aracının başına para vererek bela satın almak isteyenler hiç durmasın hemen koşa koşa kia sportage aracına Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi taktırmakta geç kalmasın.

    10) İnsanları keriz yerine koyan zihniyet eninde sonunda hakettiği yere bilinçli tüketiciler sayesinde gelecektir. Aldanmayın aldatmayın insanları para kazanmak uğruna kandırmayın ben yandım siz yanmayın arkadaşlar … Sağlıcakla Kalın….




  • quote:

    Orijinalden alıntı: frmdls

    Sayın Fatih, çok heves ettiğim için ve lpg sistemi taktırmak için kafama takılanları buradan size soruyorum. İnşallah kafanızı ağrıtmıyorum. Forumda rastladım PRINS DLM sistemi için yazılanları da, size kesin okumuşsunuzdur. Aşağıdaki yaşananlar için fikriniz nedir ? Sizin tecrübeleriniz nedir bu konuda? Örneğin ; Prins Direct Liqui Max Lpg kiti takıldığı andan itibaren araç arkasında sanki bir iş makinası çalışıyormuş gibi bir sese alışmanız gerekiyor... böyle bir cümle



    1 Mayıs 2014
    Yorum yap
    Dikkat Direct LiquiMax Sistemini Satın Almamak İçin 10 Neden

    1) Evet sistemin Direct Liqui Max Sistemi yani: Prins firmasının çıkarmış olduğu Prins Direct Liqui Max Lpg kiti fiyatları bu sisteme istenilen 6300 Tl. lik rakam çok fahiş ve kazık bir fiyat birde ürünü kullanırken yaşayacağınız sorunlara kitin montajını yapan bilinçsiz yetkili prins servislerinin paralarını alana kadar yaptıkları şirinlikler ile vaadetikleri boş palavralarıda sorun yaşadığınız zaman, distiribütör firma olan ipragaz prins yetkilileride dahil olmak üzere, sorun halinde sizin yaklaşık olarak piyasada 70.000 Tl ye satılan bir araca üzerine 6300 TL ücret vermiş olmanız onları hiçte enterese etmiyor. Eee herşey köprüyü geçene kadar bu ülkede sizcede öyle değilmi..



    2) Taktik olrak Öncelikle sistemin pazarlanması tüketicinin aladatılarak : Kesinlikle hiç benzin kullanmadan bu sistemi kullanıyorsunuz safsatası peki araç hiç benzin kullanmıyorsa neden ben sürekli benzin almak zorunda kalıyorum ? 1 depo benzin uçuyormu kendi kendine her seferinde Zaten kullanma kılavuzunda da benzin ile çalıştırılması gerektiğini yazıyor ama kullanma kılavuzu sistem takıldıktan sonra verildiği için yapacak bir şey kalmıyor eliniz kolunuz bağlandı bir kere…Eğerki yetkili servislerin bu köylü kurnazı taktiklerine aladanarak aracı tamamıyla Hiç benzin almadan Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi ile kullanır iseniz çok kısa zamanda ortaya çıkacak astronomik pahalı tamir masraflarına katlanacaksınız. Aracın Garanti Dışı Olduğunu Unutmayın… Bu sistem benzin kullanmadan işe yaramıyor. Bu iddiaya inanmayanlar, Prins Direct Liqui Max Lpg kitini satın almadan önce kullanma kılavuzunu okumadan sakın satın almayın. ( Tabi yetkili servislerde bulabilirseniz) Sisteme 6.300 Tl istemeye gelince varlar ama sorun çıkınca yok oluyorlar. Onlar akıllı zaten ellerinde stok bulundurmuyorlar ” yok satmakta bir pazarlama taktiği ya ” Gidip sorduğunuzda şu an kit kalmadı çok yoğun talep var siparişle getiriyoruz zaten çok yoğun zor geliyor diyede ekliyorlarki iştahınız iyice artsın….

    3) Kia sportage Prins Direct Liqui Max Lpg kiti takıldığı andan itibaren araç arkasında sanki bir iş makinası çalışıyormuş gibi bir sese alışmanız gerekiyor sorduğunuzda lpg kitinin pompasın sesi olarak tanımlanıyor bu sese katlanabilirseniz ne ala… yada benim yaptığım gibi özel olarak ses izolasyonu yaparak kesmeye çalışacaksınız..



    4) Kia sportage aracınıza lpg sistemi taktığınız andan itibaren araç yeni bile olsa garanti dışı oluyor km. si ne olursa olsun adeta lastiğinden ses gelse servise gitseniz aracınıza yetkili servistekiler sanki araç vebalıymış gibi bakarak her ne sorun olursa olsun lpg kitinden dir diye sizi ya başından savıyorlar yada ısrar ederseniz sorunu hallederiz ama cebinizden parasını öderseniz halletmeye çalışırız diyorlar. Hem 70.000 TL. ver araç al hemde tüm kia yetkili servislerinde zenci muamelesi gör…



    5) Kia sportage 1.6 GDİ Araca Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi takıldığında kronik olarak hill holder denilen yokuş destek sistemi kısa sürede arıza veriyor artık derdinizi anlatın anlatabilecek muhattap bulabilirseniz tabiii bulsanızda derdinize derman olamayacaklarını o zaman görürsünüz.



    6) Kia sportage 1.6 GDİ Araca Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi takılıpta sigorta kutusu yanan araçların bile olduğunu biliyormuydunuz desem buda aklınızda bulunsun Kia sportage aracınızda Battal boy büyük bir yangın tüpü bulundurun ne olur ne olmaz .. nede olsa koca bir tankı tüp olarak taktırdık ikinci tüpün zararı olmaz.



    7) İyi olur umuduyla 6.300 TL. Para verilerek takılan bu sistemi bakmaya kıyamadığınız Kia sportage 1.6 GDİ arabanıza Prins Direct Liqui Max Lpg kiti takıldığında kaç yılda bu sistemin yakıt tasarrufu yaparak sistem doğru çalışsa bile ( zaten doğru çalışmıyor) kaç yılda amorti edeceğinizi bir hesaplayın isterseniz, pc kullanabldiğinize göre hesap makineside kullanabilirsiniz sanıyorum:)

    8) Montaj yapılan kia sportage 1.6 GDİ otomobillere Prins Direct Liqui Max Lpg takıldığında her ne kadar araç sıfır benzin tüketiyor iddiasına rağmen kısa zamanda benzin pompası yanıyor. Sizce hiç benzin tüketmeyen bir sistemin benzin pompası yakması normalmi ?

    9) Sonuçta çok zor kazanarak elde ettiğimiz birikimleri bu kadar kolay olarak adeta aracının başına para vererek bela satın almak isteyenler hiç durmasın hemen koşa koşa kia sportage aracına Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi taktırmakta geç kalmasın.

    10) İnsanları keriz yerine koyan zihniyet eninde sonunda hakettiği yere bilinçli tüketiciler sayesinde gelecektir. Aldanmayın aldatmayın insanları para kazanmak uğruna kandırmayın ben yandım siz yanmayın arkadaşlar … Sağlıcakla Kalın….

    1 Mayıs 2014
    1 Yorum
    Kia sportage “Prins Direct Liqui Max Lpg” Taktırmak İsteyenler Kesinlikle Okuyun

    Buraya kadar geldiğinize göre Kia sportage aracınız var yada almak üzeresiniz yada çoktan bir kia sportage 1.6 aldınız. Birde aracınızın yakıtı çok fazla olmasına rağmen hem araç tabiri caiz ise eşşek gibi gitmiyor üstüne üstlük deli gibi ocak söndüren cinsten yakıtı yakmıyor adeta yutuyor. Netten araştırdınız ve en sonunda Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi hakkında araştırma yapıyorsunuz. Şimdi size neden Prins Direct Liqui Max Lpg sistemini kesinlikle taktırıp kullanmamanız gerektiğini maddeler halinde yazacağım. ( he bu kadar şeye rağmen bende ilk başta netten araştırma yaparken sistemden çok memnun olan uyduruk hesaplar ile açılmış lpg sistemi takan firmaların yazdığı uyduruk fake hesaplarla yaptığı olumlu yorumlara inanarak bu sistemi taktırdım adeta tuzağa düşürüldüm. Eğer sizde onlara inanacaksanız gerisi size kalmış teklif var ısrar yok.)

    Bu kadarını nerdenmi biliyorum ? Benimde bir kia sportage aracım var ve ipragazın distribütörlüğünü yapmış olduğu: prins marka Prins Direct Liqui Max Lpg Kiti taktırdım tabi hiçbir tecrübe ucuz değil ben öğrendim bunu aşağıda yazılanları dikkatlice okuyunca zaten ne demek istediğimi anlayacaksınız.

    “Öncelikle şunu ifade edeyim bu yazıyı yazarken saat gece şu anda 3.00 göstermekte bir markayı yada bir aracı sırf kötülemek adına dünyadaki hiçbir güç bana gecenin bu saatinde bu yazıyı yazdıramaz, Fakat insanın canı yanınca başkalarının da canını yakmak isteyen zihniyete karşı duyarsız kalmak ne insanlığıma nede karekterime yakışmayacağı için bu blogu oluştumanın sosyal bir sorumluluk olacağı düşüncesiyle bu blogu oluşturdum.”

    1) Prins Direct Liqui Max Lpg kiti sistemine istenilen 6300 Tl. lik rakam çok fahiş ve kazık bir fiyat birde ürünü kullanırken yaşayacağınız sorunlara kitin montajını yapan yetkili prins servislerinin paralarını alana kadar yaptıkları şirinlikler ile vaadetikleri boş palavralarıda sorun yaşadığınız zaman, distiribütör firma olan ipragaz prins yetkilileride dahil olmak üzere, sorun halinde sizin yaklaşık olarak piyasada 70.000 Tl ye satılan bir araca üzerine 6300 TL ücret vermiş olmanız onları hiçte enterese etmiyor. Eee herşey köprüyü geçene kadar bu ülkede…



    2) Öncelikle sistemin pazarlanması tüketicinin aladatılarak : Kesinlikle hiç benzin kullanmadan bu sistemi kullanıyorsunuz safsatası peki araç hiç benzin kullanmıyorsa neden ben sürekli benzin almak zorunda kalıyorum ? 1 depo benzin uçuyormu kendi kendine her seferinde Zaten kullanma kılavuzunda da benzin ile çalıştırılması gerektiğini yazıyor ama kullanma kılavuzu sistem takıldıktan sonra verildiği için yapacak bir şey kalmıyor eliniz kolunuz bağlandı bir kere…Eğerki yetkili servislerin bu köylü kurnazı taktiklerine aladanarak aracı tamamıyla Hiç benzin almadan Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi ile kullanır iseniz çok kısa zamanda ortaya çıkacak astronomik pahalı tamir masraflarına katlanacaksınız. Aracın Garanti Dışı Olduğunu Unutmayın… Bu sistem benzin kullanmadan işe yaramıyor. Bu iddiaya inanmayanlar, Prins Direct Liqui Max Lpg kitini satın almadan önce kullanma kılavuzunu okumadan sakın satın almayın. ( Tabi yetkili servislerde bulabilirseniz) Sisteme 6.300 Tl istemeye gelince varlar ama sorun çıkınca yok oluyorlar. Onlar akıllı zaten ellerinde stok bulundurmuyorlar ” yok satmakta bir pazarlama taktiği ya ” Gidip sorduğunuzda şu an kit kalmadı çok yoğun talep var siparişle getiriyoruz zaten çok yoğun zor geliyor diyede ekliyorlarki iştahınız iyice artsın….

    3) Kia sportage Prins Direct Liqui Max Lpg kiti takıldığı andan itibaren araç arkasında sanki bir iş makinası çalışıyormuş gibi bir sese alışmanız gerekiyor sorduğunuzda lpg kitinin pompasın sesi olarak tanımlanıyor bu sese katlanabilirseniz ne ala… yada benim yaptığım gibi özel olarak ses izolasyonu yaparak kesmeye çalışacaksınız..



    4) Kia sportage aracınıza lpg sistemi taktığınız andan itibaren araç yeni bile olsa garanti dışı oluyor km. si ne olursa olsun adeta lastiğinden ses gelse servise gitseniz aracınıza yetkili servistekiler sanki araç vebalıymış gibi bakarak her ne sorun olursa olsun lpg kitinden dir diye sizi ya başından savıyorlar yada ısrar ederseniz sorunu hallederiz ama cebinizden parasını öderseniz halletmeye çalışırız diyorlar. Hem 70.000 TL. ver araç al hemde tüm kia yetkili servislerinde zenci muamelesi gör…



    5) Kia sportage 1.6 GDİ Araca Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi takıldığında kronik olarak hill holder denilen yokuş destek sistemi kısa sürede arıza veriyor artık derdinizi anlatın anlatabilecek muhattap bulabilirseniz tabiii bulsanızda derdinize derman olamayacaklarını o zaman görürsünüz.



    6) Kia sportage 1.6 GDİ Araca Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi takılıpta sigorta kutusu yanan araçların bile olduğunu biliyormuydunuz desem buda aklınızda bulunsun Kia sportage aracınızda Battal boy büyük bir yangın tüpü bulundurun ne olur ne olmaz .. nede olsa koca bir tankı tüp olarak taktırdık ikinci tüpün zararı olmaz.



    7) İyi olur umuduyla 6.300 TL. Para verilerek takılan bu sistemi bakmaya kıyamadığınız Kia sportage 1.6 GDİ arabanıza Prins Direct Liqui Max Lpg kiti takıldığında kaç yılda bu sistemin yakıt tasarrufu yaparak sistem doğru çalışsa bile ( zaten doğru çalışmıyor) kaç yılda amorti edeceğinizi bir hesaplayın isterseniz, pc kullanabldiğinize göre hesap makineside kullanabilirsiniz sanıyorum:)

    8) Montaj yapılan kia sportage 1.6 GDİ otomobillere Prins Direct Liqui Max Lpg takıldığında her ne kadar araç sıfır benzin tüketiyor iddiasına rağmen kısa zamanda benzin pompası yanıyor. Sizce hiç benzin tüketmeyen bir sistemin benzin pompası yakması normalmi ?

    9) Sonuçta çok zor kazanarak elde ettiğimiz birikimleri bu kadar kolay olarak adeta aracının başına para vererek bela satın almak isteyenler hiç durmasın hemen koşa koşa kia sportage aracına Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi taktırmakta geç kalmasın.

    10) İnsanları keriz yerine koyan zihniyet eninde sonunda hakettiği yere bilinçli tüketiciler sayesinde gelecektir. Aldanmayın aldatmayın insanları para kazanmak uğruna kandırmayın ben yandım siz yanmayın arkadaşlar … Sağlıcakla Kalın….

    öncelikle başımı ağrıtmıyosunuz onu söyliiim.ne de olsa emekliyim ve işim gücüm yok zaten.başımdan geçenleri iyisiyle kötüsüyle seve seve yazarım ilgilenen arkadaşlara yardımcı olması açısından.evet depodan devamlı bir ses geldiği doğrudur hatta araç çalışmadığı zamanlarda bile.nasıl anlatsam bu sesi bilemiyorum ama dönen iki metalin birbirine sürtmesi gibi bir ses.normalde aracı kullanırken bu sesi pek duymuyosunuz(ben dış sesleri içeri çok aldığından şikayetçi olduğum için bu sesleri bastıracak kadar çok değil)hatta ş.içinde beklerken bile duymuyosunuz o sesi.ama sessiz bir yere çektiniz ve araçta oturayım dediniz o zaman biraz rahatsız ediyo.benzin tüketimine gelince;doğrudur hiç benzin kullanmıyo.13 ay oldu ben aracı 3 defa 50 tl.lik benzin aldım oda gaz bitip aracı bazen benzinde kullanmak zorunda olduğumdan.o arkadaşın sisteminde belki bir arıza olabilir.garanti konusuna gelince;kia serviste konuştuğum ustaya göre yalnızca motor blok olarak ve içindeki parçalar,supap,piston,krank gibi garanti dışı kalıyor.onun dışında lpg ile ilgisi olmayan parçalar mesela marş motoru,şarj dinamosu vb.kia garantisi altında.garanti olarak bi sıkıntı çıkmayacak gibi görünüyo ama arıza teşhisi konusunda sıkıntı olacağı kesin gibi.daha öncede bahsetmiştim 3 defa 3000 devri aşamama arızası oldu kia servis cihaza bağladı aracı bizden değil tüpten dediler,prins servise gittiğimde onlarda bizden olmaz ama diyerek bakıp filtreli bir rekoru değiştirerek beni gönderdiler(bu rekor daha öncede değişmişti)prins'tekiler gerçekten çok ilgililer o konuda birşey diyemem ama ne kadar bilgililer onu bilemiyorum.o arkadaşın yazdığı sıkıntılar benim başıma gelmedi.benim yaşadıklarımın yukarda yazıyo.bakalım bu hafta içinde istanbuldan prins'in kendi elemanları gelip bakacak ne olcak görcez.olmadı dediğim gibi direk hollanda prins'e yazcam.şahsen ben yabancı firmalara güvenir ve piyasaya çıkardıkları bir ürünün arkasında durduklarına inanırım.afedersiniz ama ****liik bizimkilerde.ya beceremediklerinden ya birraz daha yolmaya çalıştıklarından yada uğraşmak istemediklerinden.durum bu umarım yardımcı olabildim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih2671 -- 18 Şubat 2015; 13:20:51 >




  • fatih2671 F kullanıcısına yanıt
    Sayın Fatih abim, çok teşekkür ederim. 2-3 ay süre içerisinde bende almayı kesinlikle düşündüğüm araç 2012 Sportage Plus Benzinli. Benzinli alıp kendim taktırmak istiyorum tüpü. Çünkü takılı olarak satan vatandaş zamanında 7000 tl ye taktırmış o fiyatı üzerine koyupta satıyor. Ayrıca almak için zaman çok yaklaştığında sizinle detaylı olarak konuşabilir miyim. Çünkü ben hayatımda ilk kez araba alacağım ve bazı sorunlar karşısında yardıma ihtiyacım var.
  • Selamlar Fatih Bey,
    Daha önce de LPG konusunda bu sayfada bir kaç kez yazışmıştık sanırım. Hatırlarsanız ben LPG karşıtıyım (yediğim kazıklar beni bu hale getirdi)
    Sizin de yazdığınız gibi, "kia serviste konuştuğum ustaya göre yalnızca motor blok olarak ve içindeki parçalar,supap,piston,krank gibi garanti dışı kalıyor", evet maalesef esasında aracın en önemli kısımları garanti dışında. Bunun yanı sıra LPG'nin neden olacağı sensör arızalarından bahsetmiyorlar bile çünkü işlerine gelmiyor. Her zaman yazdığım gibi, yılda 10bin km civarı yapıyorsanız LPG ekonomik gelebilir (LPG kiti için ödenecek olan 6-7bin TL'nin amorti edilmesi de ayrı husus esasında). Ben yaşadıklarımdan bildiğim için; LPG kaynaklı olarak ilk önce, süpaplar uzuyor bu yavaş yavaş üst kapağı yemeye başlıyor ve bu arada da motor bloğu ölmeye yüz tutuyor. Motorların malzemeleri Al, Mg; C, Fe vs gibi alaşımları ihtiva etmektedir (Çünkü bu malzemeler hafif, işlenmesi kolay, daha ucuz vs vs ). Keşke tüm parçalar çelik vb özellikte olsa ki, bu da ekonomik olmaz). İşin özeti bu. Tabi bu yazdıklarım 100bin km'lerin üzerinde gerçekleşiyor. Bence tercih tamamen kullanıcıya kalıyor. 70bin TL'lik sıfır araca bu kiti taktırıp ne kadar süre kullanacağına bağlı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10A157769 -- 18 Şubat 2015; 15:45:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: frmdls

    Sayın Fatih abim, çok teşekkür ederim. 2-3 ay süre içerisinde bende almayı kesinlikle düşündüğüm araç 2012 Sportage Plus Benzinli. Benzinli alıp kendim taktırmak istiyorum tüpü. Çünkü takılı olarak satan vatandaş zamanında 7000 tl ye taktırmış o fiyatı üzerine koyupta satıyor. Ayrıca almak için zaman çok yaklaştığında sizinle detaylı olarak konuşabilir miyim. Çünkü ben hayatımda ilk kez araba alacağım ve bazı sorunlar karşısında yardıma ihtiyacım var.

    ne zaman isttersen konuşabiliriz dostum ama lpg garantiyi 1000 km.yi geçmemiş araçlarda veriyor.yada ben taktırdığımda öyleydi değiştiyse bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: youdiditwellslowly

    Selamlar Fatih Bey,
    Daha önce de LPG konusunda bu sayfada bir kaç kez yazışmıştık sanırım. Hatırlarsanız ben LPG karşıtıyım (yediğim kazıklar beni bu hale getirdi)
    Sizin de yazdığınız gibi, "kia serviste konuştuğum ustaya göre yalnızca motor blok olarak ve içindeki parçalar,supap,piston,krank gibi garanti dışı kalıyor", evet maalesef esasında aracın en önemli kısımları garanti dışında. Bunun yanı sıra LPG'nin neden olacağı sensör arızalarından bahsetmiyorlar bile çünkü işlerine gelmiyor. Her zaman yazdığım gibi, yılda 10bin km civarı yapıyorsanız LPG ekonomik gelebilir (LPG kiti için ödenecek olan 6-7bin TL'nin amorti edilmesi de ayrı husus esasında). Ben yaşadıklarımdan bildiğim için; LPG kaynaklı olarak ilk önce, süpaplar uzuyor bu yavaş yavaş üst kapağı yemeye başlıyor ve bu arada da motor bloğu ölmeye yüz tutuyor. Motorların malzemeleri Al, Mg; C, Fe vs gibi alaşımları ihtiva etmektedir (Çünkü bu malzemeler hafif, işlenmesi kolay, daha ucuz vs vs ). Keşke tüm parçalar çelik vb özellikte olsa ki, bu da ekonomik olmaz). İşin özeti bu. Tabi bu yazdıklarım 100bin km'lerin üzerinde gerçekleşiyor. Bence tercih tamamen kullanıcıya kalıyor. 70bin TL'lik sıfır araca bu kiti taktırıp ne kadar süre kullanacağına bağlı.

    mrb.lar.yazdıklarımında lpg karşıtı arkadaşlar derken aslında sizi kasdediyorum))) haklısınız aslında.benzin kullanmak üzere imal edilmiş bir aracı lpg ile kullanmak çokta akıllıca değil.sizin kadar bu motorları bilmesemde bende jet motor teknisyeniyim.benim bu sisteme aklımın yatması sıralı sistemlerden farklı olarak bu sistemin gazı basınçla sıvaya dönüştürerek silindirlere püskürtmesi.ha illaki ikisinin yanma dereceleri, sıkıştırma oranları,yanma sonrası ısıları farklıdır.bundan önce bende mazda vardı ve lpg'liydi.hiç sorun yaşamamıştım o araçta.normal şartlarda böyle bir işe girmektense dizel bir araç almak çok daha mantıklı tabi.valla yaptık bi iş bakalım sonuçları nasıl olacak.şu an için ufak tefek sorunlar yaşasamda yakıt sarfiyatı konusunda çok memnunum.sanırım aynı kapasitede dizel araçlardan daha az yakıyor şu an.hesaplamadım ama 1 yılda 35000 km.yaptım,ne kadarını çıkardıysam artık verdiğim 6000 tl.nin.ama genel anlamda hemfikiriz,neticede aracın orjinalliğini bozuyoruz.




  • fatih2671 F kullanıcısına yanıt
    LPG karşıtlarından biri olarak beni de kast ettiğinizin farkındayım. Tabii ki şaka bir yana her zaman sizin gibi fikirlerini seviyeli olarak tartışanlarla yazışmayı seviyorum, teşekkürler. Dizel iyi ancak, onun da fiyatı fazla. Ben de artık 30 küsür senelik iş hayatımı tamamlamadan önce sıfır dizeli aldım ve kredi borcunu ödemeye devam ediyorum. Borçlar bitsin gerisi Allah kerim. Ben yakıt hesabını uzun yolda en son Eylül 2014'de yapmıştım. O dönemde şehir içi dışı karışık 33 krş yakmıştı (2000 km üzerinde yol). Bence 2.0 dizel ve de 2 tona yakın ağırlıktaki bir SUV araç için normal. 1.6 benzinli SUV'lar da çok yakmıyor, o gövdeye daha ne yakasınlar? Pahalı olan maalesef benzin ve de mazot.




  • tşk.ederim sizin inceliğiniz o.allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.aslında bu araç ve yakıt tercihi çok karışık iş.herkeze göre değişir.çünkü herkez kendi bilir sıfırmı alacak ikinci elmi,ne kadar binecek,kaç km.binecek,bakım masrafları vb.şuan 36 lt.lpg ile ş.içi 330-340 km.ş.arası enson 480 yapmayı becerdim.sarfiyat olarak iyi ama dediğiniz gibi ilerde ne olacak bilmiyorum.gerçi yüzbin km.yi görmem muhtemelen çünkü satmayı düşünmeye başladım.evet araçların çok yaktığından değil zaten sorun yakıtın pahalılığından.o yüzden millet ne yapacağını şaşırıp arayışlara giriyor malesef.
  • frmdls kullanıcısına yanıt
    slm.
    bunca youmdan sonra hala lpg dusunuyorsaniz bisey diyemem....
    lpg taktiracak kadar yol yapiyorsaniz ve illaki suv tarzi arac dusunuyorsaniz maalesef nerdeyse tek secenek olarak dizel qahqai kaliyor.ha param cok diyorsaniz tabii ki yeni kasa kuga da olabilir. onun eski kasasinda 1,5-1,6 dizel yok.
    bence spo'ya lpg taktirip gece uykularimi kaciracagima hic uyumam daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barantula -- 19 Şubat 2015; 10:03:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: catik

    beyler 2013 kia sportage plus cam tavanli 60 62 aeasi temiz az km li

    ford kuga trend x yani bosu 2013 temizi 60 65 arasi

    e sizce kuga bosmu mantikli
    sportage mi

    aralarinda gidip geliyorum

    ford seviyorum kaliteli buluyorum suan focus var zten on konsol cok hos yeni fordlarda

    sportage da kasa guzel gorunuyor ve en guzeli cam tavan

    bence hic dusunmeyin.
    bos kuga'yi full ve yakisiklo spo'ya alternatif olarak dusunuyorsaniz (!!??) bence ikisine de para vermeyin gidin dizel duster alin. paraniz cebinizde kalsin. o da bos bu da bos. en azindan kuga da 12-13 litre benzin yakacaginiza dizel dusterla 6-7 litre mazot yakarsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler benim taktırdığım marka zavoli 15000km. oldu daha sorun yaşamadım.6500.tl taktırmıştım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lebsan

    iyi günler benim taktırdığım marka **** 15000km. oldu daha sorun yaşamadım.6500.tl taktırmıştım

    Sayın lebsan, ne zaman taktırdınız şuan aldığım fiyat 6300 tl.
  • foruma bilgi yazan herkesin eline sağlık....
    son yazılar herkes için bilgilendirici...
    ve enönemlisi seviyeli ve saygılı...
    yazı okurken insan strese girmiyor....tşk.ler
  • mayıs 2014.de taktırdım.
  • O kadar çok PLUS olmayıpta plus olarak ilan vermiş olan var ki. İnsan ilanlara bakmaktan soğuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12261227122812291230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.