Şimdi Ara

YENİ KASA HONDA ACCORD ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hyildiz2

Valla benim babam hic Laszlo araç almadı, çünkü hic arabası olmadı.

Benim mesajımda ironiydi zaten..
  • accord un su kasasindaki tip hicbir arabada yok, atmosferik motorun dezavantaji olabilir ama avantaji da lpg uyumu, bence pert kayitli olmayani alin, biraz da elden gectimi sifir gibi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel seçim.Pişman olmazsınız.Muadillerinden çok daha iyi bir araç bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirk Nowitzki -- 12 Temmuz 2014; 15:46:07 >
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Pert kaydı bazı durumlarda avantaj bence. Bu arkadaş arabayı alınca kullanacak. Satsa bile ucuz aldığı için ucuz satacak. İlla bulunacaktır kendi gibi düşünen birileri..

Turbolu araç kullanan biri olarak bence Atmosferik motor turbodan aha zevkli..
  • Size laf sokmak gibi niyetim yok yanlis anlaşılmasın. Babamın durumu orta halliydi ama ehliyeti 50 yaşında almisti. Sorun maddi değil yani :)

• O yan yatan aracı almayın pamuk tarlası fotoğrafları var mıymış?

Zaten kime sorsan ya karda yan yatıyor ya da başka bir şey.

Kimse de takla attık yan yattı demiyor.

Bu Honda Accord'u alan gazlamak için alıyor içine eski civic kullanan biri oturunca da takla attırması normal oluyor.

Ben değişen boyasız daha fazla km olanı tercih ederim satması zor olur ama temiz araba olur.

Birde 260.000km boyunca temiz kalmışsa araç sürücü aracı çok yorduğu düşünmüyorum yani zorlamamıştır aracı çok.

150.000 kmde olan alınacaksa detaylı ekspetize sokmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyildiz2

Size laf sokmak gibi niyetim yok yanlis anlaşılmasın. Babamın durumu orta halliydi ama ehliyeti 50 yaşında almisti. Sorun maddi değil yani :)

:) est.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

O yan yatan aracı almayın pamuk tarlası fotoğrafları var mıymış?

Zaten kime sorsan ya karda yan yatıyor ya da başka bir şey.

Kimse de takla attık yan yattı demiyor.

Bu Honda Accord'u alan gazlamak için alıyor içine eski civic kullanan biri oturunca da takla attırması normal oluyor.

Ben değişen boyasız daha fazla km olanı tercih ederim satması zor olur ama temiz araba olur.

Birde 260.000km boyunca temiz kalmışsa araç sürücü aracı çok yorduğu düşünmüyorum yani zorlamamıştır aracı çok.

150.000 kmde olan alınacaksa detaylı ekspetize sokmak lazım

Pamuk tarlası benim yorumum sadece. Adam şöyle oldu böyle oldu demiyor. Zaten galeride araba o yüzden fotoğraf falan söz konusu değil.

Hangisini alırsak alalım iyice inceletmeden aldırmam...

• quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Pert kaydı bazı durumlarda avantaj bence. Bu arkadaş arabayı alınca kullanacak. Satsa bile ucuz aldığı için ucuz satacak. İlla bulunacaktır kendi gibi düşünen birileri..

Turbolu araç kullanan biri olarak bence Atmosferik motor turbodan aha zevkli..

eger guzel fiyat farki olursa oyle ama 2-3 bin fark icin degmez bence

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.