Şimdi Ara

Yeni Kariyer / Crash Dump

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni kariyer açmaya çalıştığımda crash dump alıyorum neden olabilir? Kullanmak istediğim bir DB var ama onunla veya onsuz gene crash dump alıyorum.. Sizce neden? Birde kullandığım dosyalar var nerden indirdiğimi hatırlamıyorum ama bütün yüz paketleri, formalar ve logolar var... Sizce yenisini mi indirmeliyim. İndirmeliysem link verir misiniz?

• Oyunu yeniden kur, kariyer açarken böyle yapıyorsa bence dosyalarda sorun vardır.

CM4 zamanından beri oynarım şu mereti, bilgisayar dünyasında herşey çözüldü, ama şu Crash Dumps hatası CM-FM oyunlarından gitmedi. Eskisi kadar çok gelmiyor allaha şükür.
  • Oyunu format sonrası yeni kurdum.

Loading Dump File [C:\Users\Thi Tides\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\crash dumps\FM 2011 v11.2.1.164501 (2011.01.09 00.18.43).dmp]
    User Mini Dump File: Only registers, stack and portions of memory are available

Symbol search path is: *** Invalid ***
    ****************************************************************************
    * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. *
    * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. *
    * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. *
    ****************************************************************************
    Executable search path is:
    Windows 7 Version 7600 MP (2 procs) Free x86 compatible
    Product: WinNt, suite: SingleUserTS
    Machine Name:
    Debug session time: Sun Jan 9 00:18:43.000 2011 (UTC + 2:00)
    System Uptime: not available
    Process Uptime: 0 days 0:01:09.000
    ................................................................
    .................................
    This dump file has an exception of interest stored in it.
    The stored exception information can be accessed via .ecxr.
    (1538.16d8): Access violation - code c0000005 (first/second chance not available)
    eax=0012eb34 ebx=00000000 ecx=00000374 edx=647c79c8 esi=00000614 edi=00001538
    eip=76f164f4 esp=0012eb08 ebp=0012eb18 iopl=0 nv up ei pl zr na pe nc
    cs=001b ss=0023 ds=0023 es=0023 fs=003b gs=0000 efl=00000246
    *** ERROR: Symbol file could not be found. Defaulted to export symbols for ntdll.dll -
    ntdll!KiFastSystemCallRet:
    76f164f4 c3 ret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan* -- 9 Ocak 2011; 0:43:40 >

• o klasörü silmek sorunu çözüyordu bazen.

(Crashdumps klasörü)
  • Fazla lig açıp bilgisayar kasıyorsa olabilir bu hata.
    Kürekte sorun olabilir onu da değiştir.
  • Kürek kullanmıyorum, kurulum esnasında DVD yi seçtim .iso dosyasını seçip oyuna giriyorum. Fazla lig seçmiyorum sadece Türkiye seçince de atıyor, kayıtlı oyunu oynayabiliyorum ama yeni menajer açamıyorum.
  • O zaman bir arkadaşın kendi bilgisayarında kuracak oyunu. Sen alıp devam edeceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunu çözdüm, kullanmak istediğim datayı seçmesem bile bir bozukluk yapıyormuş, editör datayı silince düzeldi.
  • Editör data dediğin, senin editlediğin datayı mı sildin?

Ben bu sene FM 2011'e erken başlayamadım. Oyun çıktığında yükledim, mamafih beğenmediğimden patch gelene kadar oyunu oynama planımı askıya aldım. İki gün önce yamayla beraber oyunu kurdum ama arada sırada crash dump hatası veriyor, oyun kapanıyor. Bir de görev yöneticisinden izlediğim kadarıyla oyunun bellek kullanması sürekli çoğalıyor. Yani oyunda ilerlenildikçe bu normal ama 500-600 mb kullanan oyun beş altı gün içinde 1.300.000 falan kullanmaya başlıyor.
  • netten bi database indirdim, onun için belgelerimde editor data diye bi klasör açıp içine db yi atmam lazımdı sonra yeni oyun açarken db yi seçiyosun vs. vs. data sorunluymuş meğersem
  • Benim problemim custom database seçiminden kaynaklı değil. Ben oyunun kendi database'inde crash dump hatası alıyorum da ondan sorayım demiştim.
  • Bence bu sorunun çözümü bilgisayardan bilgisayara değişio.çünkü sorunu çözenlerin yöntemlerini denedim ama bi türlü çözemedim bu sorunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.