Şimdi Ara

YENİ KANGOO ALDIM MODİFİYE NE YAPMALIYIM...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
17.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renault Kangoo 1.5 DCİ aldım.araç boş modifiye için ne önerirsiniz...yardımlarınızı bekliyorum...ilgilenenlere teşekkürler...

• motordamı düşünüyorsun yoksa sadece görünüşlemi alakalı
    dıştan yapilacak modifiyeler arakaya merdiven, ön, ve arkaya korumalık krom demir bide yan basamak taktırırsın camlara film spoiler taktırabilirsin ve en son şöyle 15-16 jant krom taktirdinmi tüm dikkatleri üzerine toplarsin
  • 15' cms çelik jant var bayağı gösterişli..diğer dediklerinde haklısın teşekkürler...
  • 65hp mi 80hp mi ve kaç model ?
  • bence dış sahasınıda sport yap alt amastörleri düşür cantlar falan parlasın siyah filim cek camlara mavi farlar . kahve rengi deri koltuk direksyon zincirden olsun.arkadada bufır olsun. mekanik kısımdada nitro olsun ultimate süper olur 4 eksoz taktırırsan birde ön kapudu deldirerek hava girmesini saglaki performansını artırsın arabanın.sispansiyon güzel olur yakışır.yarışa katılacagın zaman zorluk olmaz.
    BU DEDİKLERİMİ YAPARSAN BU MODİFİYEYİ YAPTIRMADAN ÖNCE GARAJ YAPTIR .ONDAN SONRA MODİF YE YAP ÇÜNKÜ CEVRENİN BAKMASI HEM NAZARA GELİR .HEMDE BİR YERİYLE OYNARLAR ARABABININ GICIKLIK OLSUN DİYE.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmemoş

bence dış sahasınıda sport yap alt amastörleri düşür cantlar falan parlasın siyah filim cek camlara mavi farlar . kahve rengi deri koltuk direksyon zincirden olsun.arkadada bufır olsun. mekanik kısımdada nitro olsun ultimate süper olur 4 eksoz taktırırsan birde ön kapudu deldirerek hava girmesini saglaki performansını artırsın arabanın.sispansiyon güzel olur yakışır.yarışa katılacagın zaman zorluk olmaz.
    BU DEDİKLERİMİ YAPARSAN BU MODİFİYEYİ YAPTIRMADAN ÖNCE GARAJ YAPTIR .ONDAN SONRA MODİF YE YAP ÇÜNKÜ CEVRENİN BAKMASI HEM NAZARA GELİR .HEMDE BİR YERİYLE OYNARLAR ARABABININ GICIKLIK OLSUN DİYE.

1.5 dizel kangoyamı yaptıracaksınız bunları kardeşim minivan değilmi bu kango yoksa benmi yanlış anladım.özellikle dizele nitro 4 eksoz kısmı çok komik olur.söylediklerin 3 tane daha kango alır.bide kanat takın uçsun.

• ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 65hp 2005 model

quote:

Orjinalden alıntı: renaultt

65hp mi 80hp mi ve kaç model ?

• bırak oldugu gibi kalsın sadelik en güzeli dostum .
  • yok yok bişeler yapayım öle boş olmaz
  • arkaya merdiven, yanlara basamak,ön ve arkaya body kit( tamponları kaplıyorlar biraz daha büyük ve şekilli),tavana cıta şeklindeki süs port bagaj (torosların tavanındakilerden),toplam 1000 liraya mal oluyordu geçen yıl connekt için sormuştuk.pahalı geldi yaptırmadık.tabi cangoya değermi o senin bileceğin bi şey.ben 1000 lira vermem 2 tampon 2 basamak ve 2 aliminyum çıtaya.içine güzel bi cd çalar ve 4 tane sesi iyi haparlör 200 lira ,camlara perde 40 lira,koltuk kılıfı 40 lirayada bunu halledersin sanırım.içine söylediklerim her arabaya yapılmalı.
  • Ankarada varmı bunları yapan
  • quote:

Orjinalden alıntı: mngurel

Ankarada varmı bunları yapan

benim söylediklerimi kast ediyorsan fethiyede 3-4 yerde yapıyorlar.koca ankarada yoksa ayıptır.mutlaka vardır.
  • kangoo ticari araba değilmiydi
  • şimdi 65 beygirden bişi bekleme dememi bekliyosun ama seni şaşırtayım.

geçenlerde 2007 sümbül dizel kullandım. araba müthiş seri ve çabuk hızlanıyo.

ruhsata baktım 65 hp yazıyo inanamadım.

bunlarda turbo yok sanırım. turbo koyup 80hp yapıyolar.

bide intercooler oldu sana 110 küsür.

ama fren, lastik vs ona göre iyileştirilmeli bence.

meşhur reklam.

kontrol edemediğin güç, güç değildir.

quote:

Orjinalden alıntı: *BordoMavi*

65hp 2005 model

quote:

• turbo war olmazı ya
    gerçektende symboller çok seri ve çabuk hızlanırlar
  • yok yok turbo var olmazmı ama mesela 75 hplik ve 90 hplik opel motorlarında turbo tipleri deişik güçlü olan değişken geometrili diye biliyorum.
    bu arada intercooler motora güç kazandırmaz hele dediğin gibi 30 hp hiç kazandırmaz anca sıcak çok sıcak havalarda çekişten düşmesini engeller.
    quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

şimdi 65 beygirden bişi bekleme dememi bekliyosun ama seni şaşırtayım.

geçenlerde 2007 sümbül dizel kullandım. araba müthiş seri ve çabuk hızlanıyo.

ruhsata baktım 65 hp yazıyo inanamadım.

bunlarda turbo yok sanırım. turbo koyup 80hp yapıyolar.

bide intercooler oldu sana 110 küsür.

ama fren, lastik vs ona göre iyileştirilmeli bence.

meşhur reklam.

kontrol edemediğin güç, güç değildir.

quote:

Orjinalden alıntı: *BordoMavi*

65hp 2005 model

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: mngurel

Ankarada varmı bunları yapan

Olmazmı, şaşmazda bir sürü var...
  • Jant tak film çek keyfine bak fazlası zarardan başka bişey olmaz
  • walla kardeş bende qeçen 2003 kango 1.9 dizel aldım . ticari olmayanlarından..önce aksesuar yapma qereği duymadım ..ama öylede çarşıya çıkınca aile arabası qibi kimse bakmıyor bile..biraz pahalıya patladı bana ama modifiye yaptırdım..zaten en önemli şey ses sistemi..özellikle o ilgi çekiyor..araba 100 metre ilerden kendini belli edecek yani.

pıoneer full set=1700ytl
    arka merdiven=350ytl
    ön arka korumalık=240ytl
    sağ sol basamak=100ytl
    camlara film=40ytl
    deri koltuk takımı=170ytl
    bagaj halıflex=25ytl

yani modifiyeye önem weriyorsan bunları qözden çıkaracaksın..dreksiyon + vites topuzu + ön göğüs deri döşemesi falan bi 3000ytl qider 1500 ytl de 17'' çelik jant desen bi 5000ytl qider
    ama sana tavsiyem o kadar lüxe kaçma değmez bence ..benim masrafım 2000ytl yi biraz qeçti bölede çok jix oldu arabam..jantlara da gösterişli bi kapak aldın mı tamamdır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.