Evet tavan barlı ona dikkat etmedim cam açık gezdim bir ara ama şimdilik ses yok.Film de düşünüyorum bu aralar sadece arkadalara siyah mı önerirsinizi yoksa aynalı olan tiplerden mi.Koyuya gerek yok en fazla 2 numara veya 1.
Film için şeffaf olan güvenlik filmini öneririm.Camlar zaten yeşil olduğu için şeffaf film yeterli,şeffaf film kalınca, biraz açılı bakınca aynalı gibi görünüyo ama normalde içerisi görünüyo.Güvenlik filmi olarak geçiyor.
peki o tavsiye ettiğiniz güvenlik filmleri yıllık muayenede kabul ediliyor mu?
Çok bariz simsiyah değilse hafif kusurlu . Bu arada araç 700 km oldu şehir içi komple yol bilgisayarı 300 küsür daha gösteriyor ilk depoda 1000 km görücem herhalde:)yol sarıyer-bostancı arası.
85 ve 105 hp.lik kangooların uzun yolda sabit hızda 90 km.ile gidişteki anlık tüketim değerleri aynı.85 hp.lik versiyonun tek avantajı şehir içindeki 0.5 litre daha az yakması.6.vitesin ve +20 hp in tek ajavtajı son sürat fazlalığı ve 0-100 hızlanma değerleri.Araçların en full versiyonlarını incelediğimizde görsellik ve işlevsellik açısından tek fark 6.vites başka hiçbir fark yok aralarında.
quote:
Orjinalden alıntı: alperella
Benim araba 6500 falan oldu
Artık tüketimde rayına oturdu diyebilirm İlk zamanlara göre anlaşılır düzeyde fark var.
Düz yoldada 160 ı gördüm.
Etrafımdada 10 - 15 bini bulan tanıdıklarım var. Yeni bir modelde korkulan veya şüphe duyulan herhangi bir arıza sıkıntı yaşamadım henüz. Benden fazla km yapanlardada duymadım.
Bide arkadaşlar bu yakıt tüketim olayına fazla takılmayın bence
Nedenmi ?
Yeni Kangooyu soran birinin alternatifi ne olur ? Partner , Berlingo , Caddy , Connect
Kimse kusura bakmasın Renaultun 1,5 DCi si bunların hiçbirinden fazla yakmaz. Bunu herkes bilir. Bunu diğer araçları kullananlarada sorsanız aynısını onlarda söyler.
Bunu da açıklayabilirm...
Şöyleki
Böyle net ortramında falan araçtan tükektimden falan konuşurken helede konu bizim ticariler ise evet benimki biraz fazla yakıyo diyene rastladınızmı ben rastlamadım. Belki biraz daha araştırsam öyle dürüst birileri olabilir.
Ama kimi vatandaş Connect lerin diğerlerinden az yaktığını bile utanmadan söyleme cüretini Gösterebiliyo =)))
Kullanmasam bıraktım kullanmayı km km aldığım yakıtın litresine yaptığım yoluna kadar Görev kağıdını yazmışım.
Hadi ford u geçtik diğerlerine gelelim. Daha öncede demiştim bizim köylülerde ırsi. Hemen her evde araç vardır. %70 ide ticaridir. Bizimkilerin ( yani babamın akranı 50-55 yaş gurubunun ) bu nette yazan vatandaşlar gibi kaygıları olmadığından çatır çutur arabasının iyisini kötüsünü söyler.
Kısacası konu yakıt tüketimi , hemde ticari ise Reno nun eline diğerleri su dökemez.
Hepsini geçtim babam zamanında almışsa bir bildiği vardır :)))
(Araba alacağımız zaman Conenctler tip falan baya hoşuma giderdi . Ozaman askerliği yapmamışız tecrübe eksikliğide var tabi . Toyuz diyelim kısacası . Babama Connect te ok ısrar etmiştim. O da sen anlamazsın benim işime karışma Reno alıcaz demişti. )
O günler aklıma geldiğinde çok utanıyorum .
kangoooo
quote:
Orjinalden alıntı: alperella
Benim araba 6500 falan oldu
Artık tüketimde rayına oturdu diyebilirm İlk zamanlara göre anlaşılır düzeyde fark var.
Düz yoldada 160 ı gördüm.
Etrafımdada 10 - 15 bini bulan tanıdıklarım var. Yeni bir modelde korkulan veya şüphe duyulan herhangi bir arıza sıkıntı yaşamadım henüz. Benden fazla km yapanlardada duymadım.
Bide arkadaşlar bu yakıt tüketim olayına fazla takılmayın bence
Nedenmi ?
Yeni Kangooyu soran birinin alternatifi ne olur ? Partner , Berlingo , Caddy , Connect
Kimse kusura bakmasın Renaultun 1,5 DCi si bunların hiçbirinden fazla yakmaz. Bunu herkes bilir. Bunu diğer araçları kullananlarada sorsanız aynısını onlarda söyler.
Bunu da açıklayabilirm...
Şöyleki
Böyle net ortramında falan araçtan tükektimden falan konuşurken helede konu bizim ticariler ise evet benimki biraz fazla yakıyo diyene rastladınızmı ben rastlamadım. Belki biraz daha araştırsam öyle dürüst birileri olabilir.
Ama kimi vatandaş Connect lerin diğerlerinden az yaktığını bile utanmadan söyleme cüretini Gösterebiliyo =)))
Kullanmasam bıraktım kullanmayı km km aldığım yakıtın litresine yaptığım yoluna kadar Görev kağıdını yazmışım.
Hadi ford u geçtik diğerlerine gelelim. Daha öncede demiştim bizim köylülerde ırsi. Hemen her evde araç vardır. %70 ide ticaridir. Bizimkilerin ( yani babamın akranı 50-55 yaş gurubunun ) bu nette yazan vatandaşlar gibi kaygıları olmadığından çatır çutur arabasının iyisini kötüsünü söyler.
Kısacası konu yakıt tüketimi , hemde ticari ise Reno nun eline diğerleri su dökemez.
Hepsini geçtim babam zamanında almışsa bir bildiği vardır :)))
(Araba alacağımız zaman Conenctler tip falan baya hoşuma giderdi . Ozaman askerliği yapmamışız tecrübe eksikliğide var tabi . Toyuz diyelim kısacası . Babama Connect te ok ısrar etmiştim. O da sen anlamazsın benim işime karışma Reno alıcaz demişti. )
O günler aklıma geldiğinde çok utanıyorum .
+1
quote:
Orjinalden alıntı: eflatoon
peki o tavsiye ettiğiniz güvenlik filmleri yıllık muayenede kabul ediliyor mu?
Yasal olarak aracın içinin sanırım %80 görünecek bu durumda filim de olsa yasal.Bahsettiğim şeffaf filim içeriyi tamamen gösteriyo ama hafif açıda aynalı gibi duruyor ama yinede aracın içi görünüyor bunu daha çok amerikan filimlerinde görüyodum.Filim normal filimlerden baya bi kalın adı üstünde güvenlik filmi.Ve gayet kibar görünüyor.
Kangoo nun yürüyen aksamı.
Buda ön tarafın ama tüm renaultlarda olduğu gibi ön alt tamamen kapalı.Yani Renault larda motora yukarıdan bakınca yeri göremezsiniz.
Resimler için teşekkürler.Alt tarafına bakmıştım ama bu kadar detaylı görememiştim.
Karter muhafazasını diğer birçok firma satarken vermiyor bildiğim kadarıyla sonradan parayla alıyorsun ...
Evet Renault un iyiliği burada ortaya çıkıyor,ithal gelen araçların hepsinde karter muhafazası oluyor.
ama plastik :D
Eski kasada metaldi,bunu gördümde metalmi,plastikmi bakmadım doğrusu.Sabah bakarım.
Ben de merak ettim bak şimdi ...
Plastikmiş,ama sağlam duruyor ve ortada ne delik var nede başka şey.Tamamen kapatmışlar aracın altını.
plastikse delik olmaması pek bişey değiştirmez.. bi taşın üzerine bindirince o plastiği görürüz :)
Bende öyle düşünmüştüm.Dikkatli kullanmak lazım aracı.
bence o deliksiz tamamen kapatmanın en önemli 1. sebebi gürültünün dışarı çıkmasını engellemek. bi diğer deyişle ses izloasyonu. diğer sebepleride tos toprak girmesini engellemek olabilir.