Şimdi Ara

Yeni Joomla teması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.turktekno.net adresine yeni tema yaptık. Üretici CNYT dir.
    Logo'yu düzenleyeceğiz, bir o kaldı. 1-2 de css eksiği bizim gördüğümüz kadarıyla.

Ustalardan da görüş ve yorum almak isterim doğrusu

• güzel ama normal...
  • pijaje akrepli olan banner bence en güzeliydi, keşke değiştirmeseydin.

banner aşağısı güzel. zaten bu tarz tasarımlar çok moda. örneğin wordpress blog unun temaları seninkine benziyor ve ben çok beğeniyorum.

banner hariç güzel olmuş, sitenin hitleri nasıl abi? merak ettim
  • Banner değişecek dediğim gibi. O konuda hemfikiriz.

Yanlız etmeyin eylemeyin ya akrepli banner nereye koyacaktık onu? 860x 100 pixel mi neydi. Baya fanı var bu forumda 3 dür konu açıyorum onu söylüyorlar.

Bu tarz ülkemizde olmasa da yurt dışına favori. Özelliklede bilişim sitelerinde. Şu aşamada banner dahl 3-4 CSS sorunu var. İnşallah çözünce daha hoş olacak.
    Hit konusunda pek ahım şahım değil. Ama mp3 film vs. gibi içerikler vermeyen bir yere göre fena değil. Bu kadarını söyliyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 22 Ocak 2006 4:52:43 >
  • _KoLCu_ ilk banner ve ilk tema daha güzeldi bence

dh nın bu yönünü seviyorum her topicte illa bi beğenmiyen çıkıcak
  • Hakan gayet hos olmusda ben zamanında bir kez daha söylemiştim.HAberleri cok tuttugun için(yada uzun oluyor) sağ menu cok bos kalıyor oda hiç güzel gözükmüyr bence orayı bi modulle yada bi reklam türü bişeyle kapatırsan dahada hos oalcaktır.
  • Çok hoş olmuş... Renk uyumu güzel... Ayrıca konuya yakışır bi tasarım olmuş... Bir de şu ortadaki dik imaj'ı border'larınkiyle aynı yapmasaydın daha hoş olurdu.. Hem daha ince, hemde daha açık bi renkle birşeyler yapılabilirdi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (Anlatım)Ubuntu'ya Tema Kurmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @absolut_master
    Senin tarz düşünen var gerçekten yanlız değilsin ama elden bişe gelmiyor artık başladık işe dönmek olmaz. O temanın bize ait olmadığını da eklemeliyim. Yani düzenleme bir temaydı, bu da özgünlük problemi çıkartıyordu.
    @SchzophreniC demek istediğini anladım. O dahil şu üstteki 3lü bloğa el atmayı düşünüyoruz. Bakalım "kervan yolda düzelir" derler ya artık zamanla düzelicek inşallah...
    @ReiSeM koyacağım da ne koysam diye düşünüyorum. Yakında yazar sistemi olacak. Onunla kapatırız belki o kısımı..
    Sağolun yorumlar için..
  • Evet o olabilir bende düşündüm onu 4-5 yazar kapatır o arayı bence cokda güzel olur.
  • dostum buda olmamış...
    hani daha önce vardı ya bi tane...
    ha... işte o
    ona benzer bir şeyler yap...
  • Haber baslıkların ustune gelince kahveringiye donusuyor.Bence rengi değiştir.
  • Son eklenenler"

Ana menu düzenlendi
    Ortadaki blok çizgisi inceldildi batuhanın dediğinden sonra..
    Arama, login kısımları üst tarafa alındı.
    Link rengine bakayım şimdi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.