Şimdi Ara

Yeni JETTA tasarımı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • VW nin sitesindeki o ufacık resimde farlar sanki mercekli gibi duruyor yani şimdi ızgara ve farlar değiştimi değişmedimi anlamadım ben açıkcası

Orjinalden alıntı: terese14

Arkadaşlar Jetta'nın yeni tasarımı çıkmış.Yalnız tek değişiklik öndeki ızgara değişmiş.Hani çizgi çizgi idi ya kare kare olmuş.Merak ederseniz girin linki vereyim:
    www.vw.com.tr
    Siteye girin 'binek artaç' a tıklayın.İmlecinizi 'Modeller' in üzerine tıklayıp Jetta'yı seçin çıkar oradan.

İyi günler...

Ne kötü bir web sayfası, modelde bir tasarım değişikliği yapıldı mı yapılmadı mı anlaşılmıyor.

• Vw İngiltere ye özenilmiş belli ama tasarımlar ingilterede çok daha başarılı

Orjinalden alıntı: M@rvellous

Vw İngiltere ye özenilmiş belli ama tasarımlar ingilterede çok daha başarılı

"VW ingiltere" derken neyi kastediyorsunuz? Bildiğim kadarıyla JETTAlar Meksika'da üretiliyor. İngilizler daha başarılı ne tasarım üretecek ve de kim onlara özenip başka bir tasarım uygulayacak? Modifikasyonları değil orijinal resmi VW tasarımlarını değerlendirmiyor muyuz?

http://binekarac.vw.com.tr/#/binek/model/jetta/detay

bu da ingiltere sitesi
    http://www.volkswagen.co.uk/#/new/jetta/

• quote:

Orjinalden alıntı: sirxanthos

quote:

Orjinalden alıntı: M@rvellous

Vw İngiltere ye özenilmiş belli ama tasarımlar ingilterede çok daha başarılı

"VW ingiltere" derken neyi kastediyorsunuz? Bildiğim kadarıyla JETTAlar Meksika'da üretiliyor. İngilizler daha başarılı ne tasarım üretecek ve de kim onlara özenip başka bir tasarım uygulayacak? Modifikasyonları değil orijinal resmi VW tasarımlarını değerlendirmiyor muyuz?

ingilteredeki web sitesinden bahsetmiştim

Orjinalden alıntı: asderty

ingiltereye özenilmiş derken sanırım internet sayfasından bahsetmiş arkadaş.
    bizim sayfadaki jetta resmine bakan hemen anlar ne demek istediğimizi (bi sürü flashlı site gördüm böylesini görmedim, plakada jetta yazmasa heralde hangi araba olduğunu anlayamazdık :) ).

http://binekarac.vw.com.tr/#/binek/model/jetta/detay

bu da ingiltere sitesi
    http://www.volkswagen.co.uk/#/new/jetta/

Anlaşıldı tamam :)

Fakat her iki sitedeki resimlere dikkatli bakınca sanki aradaki tek fark ızgaradaki dikey dilimlerin TR sitesinde daha fazla parladığı için kareli/ekose bir görünüm arz ediyor olması gibi geldi bana, siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirxanthos -- 13 Aralık 2008; 11:30:43 >

• Satılan araçların aynı olduğu zaten belli.
    Şimdi siz sorunca resimlere bikaç defa baktım. Hakikaten fazla fark yokmuş aslında. Panjur dışında farlar da benim gözüme battı gibi sanki. Belki dün onun için öyle düşündüm. Fakat bizim internet hızından dolayı sayfa geç açılmasın diye ayrıntılara önem verememiş olabilirler. Yapamayacağım bişey için tasarımcının arkasından atmayım şimdi.
    Ama koyu lacivert doğru renk seçimi olmuş. Resme derinlik katmış. (dayanamadım giderayak çaktım yine lafı )

jetta 1.4 tsı 122 dsg refleks gümüş
    n95 8 gb
    ps3
    toshiba a300 15b
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.