Şimdi Ara

:..YENİ JETTA KULLANICILARI VE SEVENLERİ TOPLULUĞU..: (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.849
Cevap
76
Favori
578.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdinc4455

quote:

Orijinalden alıntı: kuzey07

quote:

Orijinalden alıntı: argold27

şu resminide değişsen seni daha çok sevecem nereden buldun kazmanın resmini bilmiyomki içim karardı hayata küsüyorum bu resmi görünce :)

Jetta' yı alınca onun resmi ile değiştireceğim. Ama bu fotoğraf da garip şekilde sempatik geldi bana.

Bu benim resmim diye espiri yapasaydın be kardeşim

:))
    Aklıma gelmedi ne yazık ki..
    O ben olsaydım üslup da biraz farklı olurdu herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysn_033

quote:

Bu arada tavsiyelere ihtiyacım var,
    Araç 1.2 highline
    1. Boya koruma tavsiye eder misiniz, autoking iç dış 300tl
    Fiyat verdi.
    2. Kaput koruma filmi için vw servisi 25 cm için 250tl
    Autoking 45 cm için 400 tl fiyat verdi.
    3. Rns 310 için sd card kapasite sınırı var mı?
    4. Doğuşun kauçuk paspas ve havuz koruması yeterli mi yoksa orjinal mi almalıyım.
    5. Egzoz uç jetta için yoktu, yan sanayi var mıdır acaba?
    6. Gözümden kaçan ama faydalı bulduğunuz aksesuar var mı?

Bu arada zar zor yüzde bir indirim alabildim, hatta neredeyse vazgeçecektim. Söylediklerine göre ancak üzerime kayıtlı 2007 model üstü vw varsa daimi müşteri indirimi yapabiliyorlarmış. Diğer modellerde daha esnek olabileceklerini ama özellikle jetta highline çok zor bulunduğu için bir şey yapamadıklarını söylüyorlar.
    Sizce daha ısrarcı olmalı mıyım, pzt işlemler başlayacak.

Biraz uzun oldu, cvp için şimdiden tşk. ederim.

yüzde bir indirim verebiliyolar demek.. Ben parayı ödedim ama en azından hediye alabileceğim şeyler üzerinde durayım.. Bu kaputa film olayını alabilirsem süper olur..

Daha fazla alanlar da var forumda hatırladığım kadarıyla.
    Ya onlar daha becerikli yada gerçekten şu an araç temin etmekte zorlanıyorlar.
    Yani rest çeksem zaten müşterisi hazır.

Ben liste fiyatından 800 lira indirim aldım. Anahtar teslim fiyatı 48500 lira şeklinde anlaştık. Umarım temmuz ayında zam gelmez liste fiyatlarına.
    Önümüzde tek engel kaldı, onu da zamsız atlatırsak tamamdır.

• Jettanın abisinden bir kaç kare :)

:..YENİ JETTA KULLANICILARI VE  SEVENLERİ TOPLULUĞU..:

• Aramızda 1.2 TSI Jettasına serviste turbosuna pul taktıran ve yeni yazılım yükleten oldu mu acaba performansta azalma gibi bir şikayetiniz oldu mu çok merak ediyorum bu konuyu ?
  • quote:

Araç 1.2 highline
    Fiyat verdi.
    4. Doğuşun kauçuk paspas ve havuz koruması yeterli mi yoksa orjinal mi almalıyım.

Bu arada zar zor yüzde bir indirim alabildim, hatta neredeyse vazgeçecektim. Söylediklerine göre ancak üzerime kayıtlı 2007 model üstü vw varsa daimi müşteri indirimi yapabiliyorlarmış. Diğer modellerde daha esnek olabileceklerini ama özellikle jetta highline çok zor bulunduğu için bir şey yapamadıklarını söylüyorlar.

Merhabalar , öncelikle aracınız hayırlı olsun

1-Boya koruma dedikleri işlem bence para tuzağı ben yaklaşık 4 senedir passata kendi bakımını kendim yapıyorum çok daha ucuza geliyor eğer yeriniz uygun ise kendiniz yapmanızı tavsiye ederim...Cila olarak Finishkare veya Collinite markalar oldukça kalitelidir bu konuda detaylı bilgi almak isterseniz size passat forumunun linkini atarım orda çok detaylı şekilde anlattım herşeyi buraya link vermek yasak ne yazık ki :(

2-Kaput koruma filmleri hiç tavsiye etmiyorum hem orda oluşan iz benim sinirimi bozuyor hem ne olcak 2-3 taş gelsin canınızı sıkmayın nazarlık olsun çok göze batarsa rötüş ile hallolur onun için 250-400 TL çok para bence

3-RNS-315 var bizde 4 gb taktım ama sınır ne kadar bilmiyorum

4-Doğuşun verdiği kauçuk paspas bence yeterli

5-Yan sanayi olarak uç çok rahat bulabilirsiniz

6-Bagaj havuzu varsa öneririm çok faydalı

Fiyatta indirim için baskı uygulayın %1-2 gibi indirim yapma hakları var

• @passenger
    Çok iyi bence, % 2 ye falan tekabül ediyor, sanırım daimi müşteri kapsamında verdiler.
    Benim şanssızlığım doğuş otonun kendi bayisinden almamam oldu (başaran antalya)

• Şu yazı kafamı çok karıştırıyor yaptırmasak birşey olur mu şu pul olayını :)

"Normalde 1.2 TSI'lar biraz fazla basıyor basıncı, 24V9 aksiyonundan sonra zaten anlarsınız aracın performansında düşüşlük.

Stock halde 175 NM tork yazıyor teknik verilerde ama 24V9 aksiyonundan önce ölçtüğümde 195 NM'leri görüyordum tork değerlerinde, 24V9'dan sonra bu da düştü tabi.

Problem olacak bir durum değil.Basit bir işlem gibi düşünün."
  • @srcn09
    Görüşleriniz için tşk. ederim
    Bu arada diğer forumlardan da takip ediyorum, buradaki bir çok üye gibi üşenmeden uzun paylaşımlarda bulunuyorsunuz, gerçek bir otomobil sever imajı uyandı bende.
    Salih üstad'a da buradan saygılar, bakalım referans tüketimlerine biz de ulaşabilecek miyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

Aramızda 1.2 TSI Jettasına serviste turbosuna pul taktıran ve yeni yazılım yükleten oldu mu acaba performansta azalma gibi bir şikayetiniz oldu mu çok merak ediyorum bu konuyu ?

15 gün önce biz taktırdık 15000 bakımına götürdüğümüzde farkeldi pul olmadığı ve 1 hafta sonraya gün verdiler garantiden takıldı görevli arkadaşın söylediğine göre yakıtı azaltacak bu pul dedi performansta herhangi bir değişiklik yok aynı bana göre yakıttada bir değişiklik farketmedim yani varlığı ile yokluğu bir bana göre :D
  • quote:

@passenger
    Çok iyi bence, % 2 ye falan tekabül ediyor, sanırım daimi müşteri kapsamında verdiler.
    Benim şanssızlığım doğuş otonun kendi bayisinden almamam oldu (başaran antalya)

Bayilerin aslında indirim felan yaptıkları yok.O günkü kura göre min fiyatını veriyor.Yani aslında kur ne ise ona göre fiyat verip kendi karlarından indirim yapmıyorlar.Hatta bu ara fiyat alan bir kişi 1ay öncesine göre daha düşük fiyat alır.Ayın 1 yani pazartesi günü listeler güncellenebilir.Eğer euro 2.25 seviyelerine inebilseydi liste fiyatları büyük ölçüde değişecekti.Bakalım yine ufakta olsa indirim olabilir.

Söyle örneklersek ben 1 ay önce yaklaşık 10 bayiye fiyat sorduğumda en iyi fiyat passat için 67300 almıştım.Bu fiyatın aynısını yaklaşık 3-4 bayi verdi.Fakat euro kuru biraz daha düştüğünden şuanda 67000TL fiyat alanlarda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 16 Haziran 2012; 22:58:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysn_033

quote:

Araç 1.2 highline
    Fiyat verdi.

yüzde bir indirim verebiliyolar demek.. Ben parayı ödedim ama en azından hediye alabileceğim şeyler üzerinde durayım.. Bu kaputa film olayını alabilirsem süper olur..

Daha fazla alanlar da var forumda hatırladığım kadarıyla.
    Ya onlar daha becerikli yada gerçekten şu an araç temin etmekte zorlanıyorlar.
    Yani rest çeksem zaten müşterisi hazır.

Ben liste fiyatından 800 lira indirim aldım. Anahtar teslim fiyatı 48500 lira şeklinde anlaştık. Umarım temmuz ayında zam gelmez liste fiyatlarına.
    Önümüzde tek engel kaldı, onu da zamsız atlatırsak tamamdır.

Bu formun en güzel yanı bu sanırım.. Ben satış temsilcisi şahıstan paspas ı aldım ama dahasıni da verme imkânı varmış. Çünkü paspas ve başka yerden aldığım rcd 510 un servis tarafından takılması olayına hiç itiraz etmedi.. Araç tesliminde sınırları zorlamak lazım.. :)

• Benimde haftaya opak siyah renk mısır püskülü döşeme 1.4 confort 122 geliyor aslında sadece plaka kaldı arabayı bu gün gördüm 3 hafta önce bir tanıdık aracılığı ile sipaqriş verdim umarım en geç çarşambaya elimize geçer kullanıcı arkadaşlara forumda yazdıkları için teşekkürler çok bilgilendim hatta test sürüşünü gittiğim satış elamanından daha bilgiliydim ve adamın bilgisizliği ve ilgisizliği yüzünden başka bir yerdem aldım. yaklaşık 47800 e geldi.
  • Arkadaşlar selam valla arabayi sürmeye doyamiyorum. 300 km civari yol yaptim

Yol tutuşu cok iyi ama keskin köşelere hızlı girince burunda bi hantallik var ama esp devreye girip aracı toparladigi için çözemedim

Kapi plastik işçiliği kötü ama inanın hic ama hic umursamiyorsunuz gözünüz gormuyo

(-) aracı calistirdin önde bi engel bar park sensoru algılama yapmiyor düğmeye basma ihtiyacı duyuyorsunuz ama geri vitese takınca otomatik olarak algilama yapiyor.

(-) kol dayama gerçekten cok geride ve arka koltukda ortada oturAn icin sikintili

diger ayrintilaru videoda yayinlayacagim

Bugun cok rüzgâr vardi cekemedim vidwoyu yarin insallah

Cepten bu kadar kafanıza takılan bişey varsa sorun cevapliyim

Bu arada benim araba 1.6 higline dizel şehir ici keyifli kullanın 5.5 - 6 arası yakiyo trafige takilirsam 7 ye kadar cikiyor

• bende jetta tdi trendline sahibiyim. uzerındekı radyoyu navigasyonlu bir radyo ile değiştirmeyi düşünüyorum fikirleriniz nedir...
  • Arkadaşlar hepinize günaydınlar ve hepinizin kandili mübarek olsun.
    Uzun zamandır foruma giremedim. Uzun soluklu bir işimiz vardı hamdolsun onu hallettik neticesi de çok güzel oldu.
    Forumu bıraktıgım sayfadan okuyup kendimce sorulara cevap vermeye çalışacagım.
    Yeni üyelerimizi de sırası ile ekleyecegim.
    Hamdolsun arabam iyi kapının önünde yatıyor binmeye fırsatım olmadı ama ben her ayyın 8 i gibi depoyu fullerim (kredi kartımın hesap kesim tarihi) tam 600.5 km de benzin aldım 159 tl de pompa attı ve ben pompa attıktan sonra asla zorlatmam (opetten 4.34 ten almıştım). Arabam 6500 e dayandı gibi şuanki yakıt tüketimimi söylesem herkes yokuş aşagı gittin diyecen ama Allah şahit mübarek bir geceden çıktık ve size foto da eklerim 200 küsür km oldı ve yanılmıyorsam 5.2 civarında ve ben bu arabayı bitliste kullanıyorum. O gün bitlisin Ahlat ilçesine gittim orada bir işim vardı Klima yer yer açık araçta 3 kişi ortalama hızım 90-110 arası gidip geldim 4.2 yazdı. Ahlata giderken genelde yokuş çıkarsınız. Ahlattan bitlise dönüşü yazmak istemiyorum çünkü nazar degecek. Bir ara yol bilgisayarı mı bozuk diye düşündüm ama pompa degerleri yol bilgisayarı ile 0.1 lik sapmayı ya buldu ya bulmadı. bu araba hakikaten kokluyor Eskiden dizele inat derdim şimdi onu da söylemek istemiyorum çünkü o gün dizelci arkadaşım arabama bindi morali bozuldu ve gitti :)
    Bu arada tainim Adana iline çıkktı. İnşallah kısmat olursa passenger ile mersnde bir buluşma yaparız. Bana dua edin bir işim var o olursa işimden istifa edecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

bende jetta tdi trendline sahibiyim. uzerındekı radyoyu navigasyonlu bir radyo ile değiştirmeyi düşünüyorum fikirleriniz nedir...

Kesinlikle çok dogru yaparsınız. aracın içi değişiyor. BEnim elim dar olmasa ben rns 310 mu 315 mi artık ne ise onu söktürüp bende geniş ekran alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

Jettanın abisinden bir kaç kare :)

srcn 09 foruma ayrı bir hava katmışınız size çok teşekkür ederim.
    Bu arabanın trendi bende vardı 2011 model 1.6 mpı. Cok tatlı bir araba ama hantaldı. O zaman ev aldık onu bahane ederek satmıştım arabamaı. Ama passatın tadı başka ve damagımda kalmadı değil. Bir işim var inşallah onu halledersem ya CC alıcam veya B8 kasa passatı bekleyeceğim (Allah ömür verirse)

• quote:

Orijinalden alıntı: eraksoy

Arkadaşlar selam valla arabayi sürmeye doyamiyorum. 300 km civari yol yaptim

Yol tutuşu cok iyi ama keskin köşelere hızlı girince burunda bi hantallik var ama esp devreye girip aracı toparladigi için çözemedim

Kapi plastik işçiliği kötü ama inanın hic ama hic umursamiyorsunuz gözünüz gormuyo

(-) aracı calistirdin önde bi engel bar park sensoru algılama yapmiyor düğmeye basma ihtiyacı duyuyorsunuz ama geri vitese takınca otomatik olarak algilama yapiyor.

(-) kol dayama gerçekten cok geride ve arka koltukda ortada oturAn icin sikintili

diger ayrintilaru videoda yayinlayacagim

Bugun cok rüzgâr vardi cekemedim vidwoyu yarin insallah

Cepten bu kadar kafanıza takılan bişey varsa sorun cevapliyim

Bu arada benim araba 1.6 higline dizel şehir ici keyifli kullanın 5.5 - 6 arası yakiyo trafige takilirsam 7 ye kadar cikiyor

Aracınız hayırlı olsun.
    Ön park sesörü her zaman aktif değildir onun aktif hale gelebilmesi için ya vitesi geri takacaksınız veya vitesin oradaki park sesörü dügmesine basacaksınız. Sürat 15 km dedimi tekrardan devreden çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: 0zan

Merhaba,

2 gün önce 1.2 trendline jetta sahibi oldum.

Aracın turbo doluncaya kadarki performans yetersizliği beni cidden rahatsız etti. Şehir içi kullanım ağırlıklı olacak bir araçta düşük devirlerin bu kadar zayıf olabilmesine hala anlam veremiyorum. Araçtan yüksek performans beklentim hiç olmadı ancak alt devirde hiç güç üretmiyor. Orjinalinden daha büyük turbo takılmış spor arabalarda görülen turbolag hadisesi fazlasıyla var. 2 bin devir civarına kadar araç neredeyse hiç gitmiyor ve sonra aniden sert bir şekilde turbo devreye giriyor.

Sizlerden sorum şu; araç yeni olduğu için bu kadar isteksiz gidiyor olabilir mi? şuan 130km de, alt devirleri canlandırmak için yapılacak bir şey var mıdır?

Aracınız hayırlı olsun.
    Bu motor 1550 devirden sonra mak torku veriyor ve o banttan sonra çekişi çok rahat hissedebiliyorsunuz.
    Düşük devir derken siz arabayı rölantide mi kullanmaya çalışıyorsunuz ben onu hakikaten anlamadım. tamam 2000 devirden sonra araba tadından yenmez hale geliyor onu arkadaşlarım da çok sefer yazdı ama bence siz arabayı boguyorsunuz. Bu araç 6500 devir çevirebiliyor ve 1500 devirde de gidebiliyor bu süper bir durum. bence siz kullnaım tarzınızı bir gözden geçiriniz. Ben aracımı 1500-2200 devir arasında kullanıyorum ve gayet başarılı (Bana göre)

• Salih hocam artik listeye bizide eklerseniz sevinirim 55 nolu uye olarak

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.