Şimdi Ara

##Yeni İttifak açıcak Olanlar ve Açmak İsteyenler Buraya## (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
1
Favori
52.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ittifak açıcam ama şu an bulunduğum ittifaktan çıkarsam yalıycaklar hemen yeni ittifağın kurulması lazım 26. evren gelmek isteyenler (1000 puan olsa yeter i leri de alıyoz) bana pm atsın.
  • Arkadaslar 14. evrende ittifak acacağım ama enasağı 10klık kisiler gelsin cvp yazın bulunduğum ittifag güclü ayrılacam hemen is bitsin
  • 1. evrende KILIT ittifakımız açılmıştır bütün herkes davetlidir 1. evrenin babası olmak isteyen herkes gelebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat-kahveci

1. evrende KILIT ittifakımız açılmıştır bütün herkes davetlidir 1. evrenin babası olmak isteyen herkes gelebilir

ben anasında kalmak istiyorum babasının puanı düşük
  • quote:

Orjinalden alıntı: hatayli

quote:

Orjinalden alıntı: nihat-kahveci

1. evrende KILIT ittifakımız açılmıştır bütün herkes davetlidir 1. evrenin babası olmak isteyen herkes gelebilir

ben anasında kalmak istiyorum babasının puanı düşük

oha yavaş yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilit18 -- 13 Temmuz 2006; 18:00:00 >
  • 19. Evrende yeni ittifak. İsim: DesTRuctioN Tag: DesTRuct

YENI KURULAN ITTIFAGIMIZ , YENI KOMUTANLARI BUNYESINE KATMAKTADIR.

1) 14.07.06 - 14.08.06 tarihleri arasindan itibaren aramiza katilanlar puan sirasina gore en yuksek rutbeden itibaren mevkiilendirilecektir. Ittifak bu tarihler arasinda herkese aciktir ve puan sinirlamasi yoktur.

2) Aramiza katilan her yeni uyeye , 1 hafta icerisinde, butun daha yuksek puanli uyeler, ittifak özel alan sayfasinda puanlara gore belirtilmis olan nakliye yardimini yapar.

3) Saldiriya ugrayan, tehdit altinda olan ya da maden sikintisina giren bir uyeye yardim etmek icin butun uyeler caba sarfetmelidir.

4) Uyeler, ozel mesajlari ve ittifak ozel alaninindaki kurallari, duyurulari ve stratejileri takip etmeliler.

5) Uzun süre online olmayan ya da kurallara uymayan üyelerin önce mevkiileri dusurulecek , sonra ittifaktan cikarilacaklardir.

6) Herkesi Bekliyoruz...

~ Council of DesTRuctioN ~

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soilwork -- 14 Temmuz 2006; 23:10:14 >

• millet ben iceman4. 28. ve 7. evrenlerde ice ske ittifak lari acilmistirkostura kostura ılerlıyoruz bıze katılın hepınızı beklerımpartı basladı

• liseden arkadaşım ile beraber açtığımız karabiji ittifağına puan sınırlaması olmadan herkesi beklerim.26.evren

tag Karabiji

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi condor07 -- 16 Temmuz 2006; 17:34:51 >
  • arkadaslar Kore serverinde (http://o-game.co.kr ) Dunya TURK OLsa isimli ittifagi Kurduk Tag D.T.O

hepinizi bekliriz
  • 8.Evren de

Epsilon ittifağını kurdum. Yeni bir ittifak ancak 8. Evren de oynayan tüm arkadaşarlı bekliyorum. Kafamda birçok proje var. Yüksek puanlı olan arkadaşlar ile bir yönetim kurulacak. İttifağın temel amacı dostluklar kurarak oyunu keyifli hale getirmek ve sadece iyi gün dostu olmayıp zor günlerde üyelere gereken yardımlarda bulunmaktır.

İttifak ismi : Epsilon
    İttifak tag : Epsilon

Şu an için herhangi bir puan sınırlaması yoktur ancak gelecekte ne olur bilinmez. Kapımız herkese açıktır.

TÜM OGAME cilere İYİ OYUNLAR.
  • 10. Evrende SAMPIYON isimli bir ittifak kurdum isteyenler katilabilir arkadaşalr girin bi bakın (istatistiğe) hızla yükseliyoruz sizide bekleriz gelin daha iyi olur yani
  • 28 evrende olanları Yeniceri ye bekleriz katilim puani 4000 ve uzeridir...sadece ciddi oyunculara acigiz
  • 11.evrende İTTİFAKİMİZA BEKLERİZ

TAG = ozelim
    İsim = ROTASIZ_81

TEKNİK BİLGİ =

1; ittifakımız puanda 93. sırada olup 12 kişiden oluşmaktadır ayrıca filoda 97 bilimsel araştırmada ise 69. dur

puan alt sınırı 5000 dir lütfen başvurucak olan varsa 5000 üzeri olup olmadığına baksın

saygilar

iyi oyunlar

girmek isteyenler pm atarsa daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 20 Temmuz 2006; 11:39:34 >
  • beyler ben 28. evrende ittifak actım adı Galactic Korsanlat tagi G.K. herkesi bekleriz yakında tüm evren bizim olacak
  • e23 OTTOMANS ittifağı..başvuru metninda referans kısmına ZOMBI yazın..ya da bana bi pmden mesaj atın...mutlaka alırım...herkesi bekliyorum..
  • 8.Evren de

Epsilon ittifağını kurdum. Yeni bir ittifak ancak 8. Evren de oynayan sohbet seven ve kafa dengi arkadaşları bekliyoruz.
    Başvuru yapan üyelerin belli bir yaş üstü olması gerek görülür.

İttifak ismi : Epsilon ITTIFAGI
    İttifak tag : Epsilon

Gereken Şartlar ;
    -50.000 puan üzeri olmak
    -Sohbet edebileceğimiz yaşta olması ( x>20 yaş )

Tüm OGAME cilere İYİ OYUNLAR.
  • 30. evren içn arkadaşlarla açmayı düşünüyorum kurucu bn olucm herkezi beklerm

• itifag ariyorumm 18.evernde ilk 100 de faln

msn den ulasın sergen_1721@hotmail.com
  • Arkadaşlar ben ve yaklaşık 10 kadar arkadaşım 30. evrende 1. liğe oynayacak bir ittifak kuruyoruz sizlerde diğer klasikleşmiş sıkıcı ittifaklardan sıkıldıysanız buyrun bize katılın lou, darbe, t.u.r.k. ,57. alay falan bunlar her evrende var ve sıkmaya başladılar biz farklı bir isimle nispeten benzer kurallarla bir ittifak kurcaz ittifak üyeleri herbiri oynadıkları tüm evrenlerde ilk 100 , ilk 50 ve hatta ilk 10 da yer almış kişiler den oluşuyor yani seçme bir kadro sizde aramıza kendinize güveniyorsanız katılın biz 30 da çok iddialı olacağız hedef elbetteki 1. lik ve yapacak bilgi deneyim mevcut ancak ittifakta tutunamayanlar elbetteki uzaklaştırılacaklar çünkü dediğim gibi seçme bir kadro ile başlıyoruz oyuna kendine güvenen herkesi bekliyorum
    ittifak ismi

Arkadaşlar önemli olduğundan üst konuya koymamıştım ancak neyse buyrun gelin 30. evren 25-07-2006 saat 13:00 gibi açılacak ve daha ilk saniyelerde ittifağımız kurulacak.

• ben ittifağımı kimseye sölemicem kimseyi almıcam ve 1 .benim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.