Şimdi Ara

Yeni İşlemci Aldım Sistem Açılmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: msavas1989

quote:

Orijinalden alıntı: FurkaN190707

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ATX61

soket yapılarında bir problem yok mimarilerindede ama power ısıgı yanmıyor derken jumperleri bir kontrol edin 2 pinli ramlerinizi kontrol edin sonra işlemci sogutucunu falan tak sıkı şekilde takıldıgından emin olun

bu dediklerinin hepsini yaptım tek ihtimal bios güncellemede ancak ömrümde bios güncellemedim ve hiç bir şekilde çakmıyorum usb den yapmak için usb ye boot indirmem gerekiyormuş msı ın kendi video sunda öyle gösteriliyor win 7 ultimate için bulabildim xp için bulamıyorum

@http://www.msi.com/product/mb/G41M-P33-Combo.html#/?div=Detail

http://www.msi.com/service/download/utility-19766.html

burdaki linkte msi live update 5 programı var
    bununla windows üzerinde otomatik güncelleme yapabiliyor olmanız gerekiyor
    bir kontrol edin

http://www.msi.com/service/download/bios-22417.html burdakide bios sürümünüz ama anakartı dikkatlice kontrol edin yanlış model olmasın.

sürücüleri bulduğum link burdahttp://www.msi.com/product/mb/G41M-P33-Combo.html#/?div=BIOS

şuan dediginiz işlemi yapıyor bir takım güncellemeler yapıyor sonunda biosum en güncel sürümündemi olacak ?

live update programı ile biosu güncelleyebiliyorsun diye biliyorum programı kurup bir bak neleri güncelleyebildiğine
    günceleme bitince zaten bios yükseltillmiş olucak

Bios Güncellendi hepsi güncellendi ancak çalışmıyor hala aynı sorun devam ediyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ATX61

soket yapılarında bir problem yok mimarilerindede ama power ısıgı yanmıyor derken jumperleri bir kontrol edin 2 pinli ramlerinizi kontrol edin sonra işlemci sogutucunu falan tak sıkı şekilde takıldıgından emin olun

bu dediklerinin hepsini yaptım tek ihtimal bios güncellemede ancak ömrümde bios güncellemedim ve hiç bir şekilde çakmıyorum usb den yapmak için usb ye boot indirmem gerekiyormuş msı ın kendi video sunda öyle gösteriliyor win 7 ultimate için bulabildim xp için bulamıyorum

@http://www.msi.com/product/mb/G41M-P33-Combo.html#/?div=Detail

http://www.msi.com/service/download/utility-19766.html

burdaki linkte msi live update 5 programı var
    bununla windows üzerinde otomatik güncelleme yapabiliyor olmanız gerekiyor
    bir kontrol edin

http://www.msi.com/service/download/bios-22417.html burdakide bios sürümünüz ama anakartı dikkatlice kontrol edin yanlış model olmasın.

sürücüleri bulduğum link burdahttp://www.msi.com/product/mb/G41M-P33-Combo.html#/?div=BIOS

şuan dediginiz işlemi yapıyor bir takım güncellemeler yapıyor sonunda biosum en güncel sürümündemi olacak ?

live update programı ile biosu güncelleyebiliyorsun diye biliyorum programı kurup bir bak neleri güncelleyebildiğine
    günceleme bitince zaten bios yükseltillmiş olucak

Bios Güncellendi hepsi güncellendi ancak çalışmıyor hala aynı sorun devam ediyor

Ozman işlemcide sorun var yada anakart desteklimoyor diyelim...

• Herkeze Teşekkür ederim işlemciyi aldığım yere götürcem neler olacak bakacağız herkeze iyi günler konu kapatılabilir
  • quote:

Herkeze Teşekkür ederim işlemciyi aldığım yere götürcem neler olacak bakacağız herkeze iyi günler konu kapatılabilir

ilginç bir durum aslında anakart modeli desteklediğini söylüyor
    belki anakart sendeki işlemci mimarisini desteklemiyordur veyahut işlemci arızalıdır.
    @
    * COUGAR MX410 MESH-G RGB 4x120mm ARGB FANLI 650W 80 PLUS USB3.0 GAMING KASA
    * NOCTUA NH-D15 chromax.black Fanlı Sessiz Intel AMD Uyumlu Cpu Soğutucu
  • quote:

quote:

Herkeze Teşekkür ederim işlemciyi aldığım yere götürcem neler olacak bakacağız herkeze iyi günler konu kapatılabilir

belki anakart sendeki işlemci mimarisini desteklemiyordur veyahut işlemci arızalıdır.
    @

Mimarisini derken burada işlemcinin neyinden bahsediyoruz ?

quote:

quote:

@

üzerindeki pin sayıları ve kenarısındakı kertiklerde bahsetmiş dotumuz..

• Belki garip gelebilir 7300 işlemci aldım, çalışmadı , tekrar eski işlemciyi taktım çalıştı , sorun güç kaynağındaymış . Yeni güç kaynağı aldım , işlemci sorunsuz çalıştı.
    Çalışan sisteme dokunmayın.Bir program açılmıyorsa,bilgisayar hata veriyorsa,kapatıp yeniden başlatın,programı kaldırın,tekrar kurun. Kablolarını kontrol edin , çıkarıp tekrar takın .Yine de sorun çözülmüyorsa,bir bilgisayarcıya gösterin.Eğer bütçeniz yeni bir bilgisayar almaya uygunsa ,önce sorunla ilgili internette araştırın,daha sonra da bilgisayara girişin.Boza yapa, kendi sorunlarınızı çözecek kadar en azından bilgisayarcı olursunuz.
  • quote:

quote:

quote:

@

@
    anakart modeli tam olarak nedir ?
    m41 diye arattığımızda G41M-P33 Combo çıkıyor doğru anakartmı?
    anakart üzerinde hangi ram takılı ?
    * COUGAR MX410 MESH-G RGB 4x120mm ARGB FANLI 650W 80 PLUS USB3.0 GAMING KASA
    * NOCTUA NH-D15 chromax.black Fanlı Sessiz Intel AMD Uyumlu Cpu Soğutucu

• ddr3 ram ddr2 ram bir anakart

ram uyumsuzluguda olabilir . zaten bios güncellemeleri yarısı ramle ilgili . improved memory compatibility.

işlemcinin calışıp calışmadıgını şöyle anlayabilirsin . fanı sök . işlemci üzerindeyken makineyi ac parmakla dokun cpu ısınıyorsa calışıyordur. yüzde 1 işlemci sorunlu olması
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.