Şimdi Ara

Yeni iphone kullanıcısıyım bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İos6 yüklü 4s kullanıyorum telefonda yapamadıklarım var yardımcı olurmusunuz.

Titreşime alınca (yan taraftaki düğme ile) Android teki gibi yukarda saatin yanında titreşim simgesini nasıl çıkarıbilirim,veya bunun için bir uygulama varmı
    Rehbere yeni bir kişi ekleyince heralde direk telefona atıyor, bu kişileri ototmatik sim karta kaydetmeyi bulamadım nerden yapabilirim,
    Bir şarkıyı zil sesi yapmak istiyorum en basit yolu nedir.

• Jb yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu istediklerinizin hiçbiri doğrudan iPhone'da olmayan şeyler. Belki zil sesi ufak bir google araştırmasıyla rahatlıkla yapılabilir, diğerleri zor ama.
  • peki sim kartı başka telefonda kullanmak istersem kaydettim yeni kişiler iphone da kalıcak, bunun için bir yol yokmu
  • Arkadaşlar merhaba,

ben forumda yeniyim. Iphone ile ilgili birşey sormak istiyorum fakat nereye yazacağımı bilmediğim için buraya cevap olarak yazmak istedim. Iphone da tanımlı mail adresini nasıl etkisiz hale getirebiliriz? Şifresini hatırlamıyorum ve hotmailin şifre tanımlamak için sunduğu tüm imkanları tükettim. Telefonumla ilgili hiç bir düzeltme yapamiyor telefoncular çünkü mail şifrem isteniyor :( bu maili nasıl iptal edicem?
  • Sarah_ds S kullanıcısına yanıt
    Resimde izlediğim yolları izle. Ayarlar , mail kişiler takvimler , iCloud , ve hesabı sil tıkla.
     Yeni iphone kullanıcısıyım bakarmısınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereye bakıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.