Şimdi Ara

Yeni iphone almış birine tavsiyeler ? ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün elime geçti temel uygulamaları ( face twitter watsapp gibi.) indirdim acaba önerebileceğiniz oyun ve uygulama var mı acaba ? Yada bilmediğim kısayollarda olabilir ilk defa apple ürünü kullanıyorum s3ten geçtim bu telefona varsa önerileriniz alabilirim.



  • Keynote, Numbers, Pages, iBook, iMovie, iPhoto Applein yeni urunlere bedava sundugu birtakim ofis benzeri uygulamalar (iBooks hepsinde bedava Ekitap uygulamasi).

    Uygulamalar ihtiyaca göre degistigi icin kendin bakman gerkir.

    Bedava olan iyi oyunlara birkac isim vermek gerekirse; Fifa14, Asphalt8, StreetFighter vs Tekken, yuksek grafikli oyunlarda aklima gelenlerden birkaci.
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    sağol hocam valla genel insanların kullandığı uygulamalar :) fotoğraf ile ilgili olabilir ya da video, müzik indirme. arkadaş musicbox kullanıyodu ancak onun için jb gerekiyomuş galiba ben başka bakıyorum.
  • Fotograf icin iPhoto iyidir, muzik indirmek icin Tube Lader var onun icinde. Mp3 sitelerine girip yada linklerden JB siz indirip ayni programda dinleyebilirsin. JB zaten var istersen JB yap sinirlari as.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Keynote, Numbers, Pages, iBook, iMovie, iPhoto Applein yeni urunlere bedava sundugu birtakim ofis benzeri uygulamalar (iBooks hepsinde bedava Ekitap uygulamasi).

    Uygulamalar ihtiyaca göre degistigi icin kendin bakman gerkir.

    Bedava olan iyi oyunlara birkac isim vermek gerekirse; Fifa14, Asphalt8, StreetFighter vs Tekken, yuksek grafikli oyunlarda aklima gelenlerden birkaci.

    Hocam sizce bu uygulamalar gereklimi yani sırf ücretsiz diye tutuyorum telefonda ama dünyanın yerini kaplıyorlar, telefonda pek işlevsel değil gibiler
  • Uygulamalarin islevselligi kisisel ihtiyaca gore degisir orasini bilemem Mac kullananlar icin iPhonede bu uygulamalarin olmasi guzel birsey. Belki numbers page isinize yaramaz Maciniz yoksa ama imovie iphoto fena degil lazim degilse silin bosa yer kaplamasin.
    LS Addicts var furbolseverler icin buluaz nimet ucretsiz, uyanik tv tum turk kanallarinin oldugu guzel bir
    Program, Aztv var ampiyonlar ligi maclarinin canli verildigi turk takimlari dahil azeri kanal, dolpin beowser internet tarayicisi telefondan hem desktop modunda girme olanaginiz var hemde indirme yapabiliyor, chrome var yine internet tarayicisi, runtastic var sporyapanlar icin super uygulama...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 18 Ocak 2014; 0:29:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.