Şimdi Ara

Yeni İphone aldım sorularım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün babama iphone 4s aldık.Aslında teknolojiden telefondan gayet iyi anlarım fakat sorularım var.Sorularım ise şunlar;

-Apple ıd aldım bilgisayardan.Telefondan bir şey indirmek isteyince gözden geçir diyip kredi kartı seçeneği çıkıyor.Hiçbirini işaretlemek istiyorum fakat öyle bir seçenke yok ne yapabilirim?
    -Telefonun şarjı bir kaç saate biter.8 saat kesintisiz şarj olayı falan var mı?Yoksa şimdi şarja taksam akşam Denizli'den İzmire dönücem.3-4 saat şarj olsa yolda oynasam problem olur mu?
    -100 mb paket hediye geldi Turkcell'den sadece akşamları telefon internete bağlıyken veya yolda falan borsa kullanımı için 100mb yeterli midir?

Sorularım bu kadar cevaplarsanız sevinirim

• bilgisayardan amerikaya bağlı olarak alabiliyorsun hiçbir seçenegini seçerek telefonu almışsınız telefondan appstore giriş yap oradan üye ol türkiyeyi seç oradan hiçbirini seçip devam edebilirsin

pil konusunda kafana göre takıl yeni nesil pillerde öyle şeyler kalmadı artık.. ama içindeki pili bitirip %100 yap derim yinede

internet paketi konusuna gelince senin kullanımına göre değişecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Rdv

bilgisayardan amerikaya bağlı olarak alabiliyorsun hiçbir seçenegini seçerek telefonu almışsınız telefondan appstore giriş yap oradan üye ol türkiyeyi seç oradan hiçbirini seçip devam edebilirsin

pil konusunda kafana göre takıl yeni nesil pillerde öyle şeyler kalmadı artık.. ama içindeki pili bitirip %100 yap derim yinede

internet paketi konusuna gelince senin kullanımına göre değişecektir.

Mecburen yeni hesap alıcaz artık.Aslında o email'i kullanmak istiyordu babam.Peki o üyeliği silip yeni ID alabilir miyiz?
  • o üyeliği silme işi yok diye biliyorum yeni bir e-mail yada gmail hesabı alın yada varsa onu kullanın telefondan hallederseniz türkiye de hiçbiri seçeneği çıkacaktır kredi kartı bölümünde
  • yeni email ile denicem az sonra.Yardımınız için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.