Bildirim
Yeni Iphone 6'dan beklentileriniz neler?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ebatların büyüyüp mobiliteden uzaklaşmaması. Phablet isteyenlere ayrı bir cihaz üretilmesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük ekran ve uzun ömürlü pil
Bataryayı 3000 yapsınlar ekran falan hepsi aynı kalsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: melihcskn
Bataryayı 3000 yapsınlar ekran falan hepsi aynı kalsın
Batarya dediğiniz gibi olabilir.Ama ekran için iki seçenek sunmalılar.4'' ve 4.7'' olarak alternatifler sunarlarsa daha iyi olur. -
4.7 olursa muhtemelen işlemci ve ram de artacak ve yine aynı kullanım süresi çıkacak ortaya korkum ondan.Ben 5s ten memnunum keşke 4" 3000 mah çıkartsalar
ana ekrana +1 sütun eklesinler, mecburen 1 tane büyük model çıkarsın, 5C tarzı serileri iptal etsin, ve iphone 6 falan olmasın, iphone air olsun adı.
Sonuc
2 farklı boyutta aynı özelliklerde telefon, +200 TL farklı fiyat gibi bişey olsun. 16gb 'ı kaldırsın min. 32gb standart olsun. 32-64-128 . 16gb eskiden 8gb olan versiyonun yerine geçsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Harpooner
ana ekrana +1 sütun eklesinler, mecburen 1 tane büyük model çıkarsın, 5C tarzı serileri iptal etsin, ve iphone 6 falan olmasın, iphone air olsun adı.
Sonuc
2 farklı boyutta aynı özelliklerde telefon, +200 TL farklı fiyat gibi bişey olsun. 16gb 'ı kaldırsın min. 32gb standart olsun. 32-64-128 . 16gb eskiden 8gb olan versiyonun yerine geçsin.
Aynen katiliyorum 16Gb i kaldirmak disinda.
Özünden kayıp olmaya yüz tutmuş, gelişmiş iPhone.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Peregrino
quote:
Orijinalden alıntı: Harpooner
Sonuc
2 farklı boyutta aynı özelliklerde telefon, +200 TL farklı fiyat gibi bişey olsun. 16gb 'ı kaldırsın min. 32gb standart olsun. 32-64-128 . 16gb eskiden 8gb olan versiyonun yerine geçsin.
Aynen katiliyorum 16Gb i kaldirmak disinda.
Hocam fiyat değişmeyecek, artık ucuzlamıştır teknoloji yeter yıllar oldu, 16gb fiyatına 32gb yani, istemez misin
-
Büyük ama çok büyük olmayan ekran
Canavar gibi bir işlemci ve geliştirilmiş ios 7 (8)
Uzun pil ömrü açıkçası iPhone 4 bozulana kadar şarjlı kılıf taşımaktan gına geldi
İşlemci 1,5 ghz olmalı en az
Max 1,5 GB RAM yeterli olacaktir ios 7 konsepti değişmeyecekse
Ağırlık kalınlık önemli değil 4/4s un cam kasası çok sağlamdı yine öyle olsa iyi olur ama Apple geri adim atmaz
Edit: 32 GB asla 2500 lirayı geçmemeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iseminoglu -- 13 Nisan 2014; 23:30:36 >
5 inç ekran
Ortalama 2 kat daha fazla pil (3000 mah civarı) -
1gb ram artık aşılmalı en azından 1,5gb olmalı
Kasası ovalleştirilmemeli
Çizilmeyen kasa -
Şu an standart 16 GB yeterli bence 128 GB çıksa bile 16 olmalı
Ekranın az şekilde büyümesi, pil ömrü.
Tasarımının güzel olacağından pek şüphem yok
benim beklentim
-şarj
-ekran boyutu
bunlar sağlandı mı tadından yenmez -
Ekranı büyütürken çerçevelerden yararlanılmalı G2 gibi. -
Alarm erteleme süresi 9 değilde 5 dk olsun
1 gb ram A8 işlemci olacak ios öyle birşey ki hala 1 gb ram ile kusursuz
Ekran,Ram ve Daha yüksek işlemci sanırım.
Hani ekran cıkmazsa artık cok geride kalmış olacaktır.Sırf daha büyük ekran icin akıllı telefon almadım.
Benzer içerikler
- iphone çift uygulama
- repo türkçe yama
- dopamine jailbreak
- iphone son aramalar görünmüyor
- yasal uyarı mesajı nedir
- jailbreak nedir
- android 9
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X