Şimdi Ara

Yeni iPhone 5s de 3g sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün Turkcell'den 5s aldım. Elimdeki 4s i değiştirmek istedim. Çalıştığım ve bulunduğum yerde 4s 3G konusunda sorun yaşamıyordu. Ama şimdi 5s nerdeyse 3G ye bağlanmıyor gibi. Sabit tutsamda. Açıp kapasamda bir zaman sonra 3G gidiyor cebir daha gelmiyor. Takı ayrlardan 3G yi kapatıp açıncaya kadar. Devamlı böylemi olacak. 3G sinyalini arttıracak bir program varmı iPhone d ? Yada benim kartım eski idi. Ana bayide çocuk kesti nano yoptı. Acaba eski kart diye sorun olurmu. Ana bayiden nano sim kart alsam faydası olurmu ? Nano nun küçüklüğü hariç faydası olucaksa en iyisinden almaya hazırım. Para sorun değil. Yardımcı olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesik kartla sorun yaşayanlar var, denemekten zarar gelmez. Yazılımınız güncelmi ?

• Kesik sim kullandım bende uzun zaman bu görüşmeyi kapatınca yada arama yaparken bir donma tepkisizleşme oluyordu o geçti.3G bağlantı olayını çok etkiliyeceğini sanmıyorum ama değiş kafanda soru işaret kalmasın.
  • En kısa sürede değişmek lazım o halde. Şansımızı denemek lazım. Hiç bir çözüm bulmazsak geri vericem telefonu garantiye.
    Peki arkadaşlar nano kartlar nasıl. Eski kartlar gibi 65kb 128kb gibi seçenekleri varmı. Ekstra özellikleri varmı bilgisi olan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: artexalp

En kısa sürede değişmek lazım o halde. Şansımızı denemek lazım. Hiç bir çözüm bulmazsak geri vericem telefonu garantiye.
    Peki arkadaşlar nano kartlar nasıl. Eski kartlar gibi 65kb 128kb gibi seçenekleri varmı. Ekstra özellikleri varmı bilgisi olan ?

Hocam nano sim aldınız mı? Sorunlar düzeldi mi bi bilgi verseniz.

• Nano sim i aldım ama aynı. Sorun iş yerindeki çekim alanı. Şehir içinde çekiyor telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: artexalp

Nano sim i aldım ama aynı. Sorun iş yerindeki çekim alanı. Şehir içinde çekiyor telefon

O zaman yapabilecek bir şey yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hat Avea mı

• Hayır. Hat turkcell. Bulunduğum yer biraz dağ başı. Turkcel en fazla 3 kademe 3G çekiyor. Oda bazı yerlerde. Avea hiç çekmiyor 3G yi. Kullanan arkadaşlar var

• Dostum telefonun çekip çekmemesiyle alakalı bi durum zannedersem , 3g baglantısı kopup E ye geçtiğinde denetim merkezinden uçak moduna alıp geri normale al telefonu , ayarlardan uğraşmana gerek yok 3g tek olsa dahi açılıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.