Şimdi Ara

Yeni İPad ışık sensörüm çalışmıyor sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Bugün bir deneme yapayım dedim ve Odadaki en küçük ışığı kapatip cok güçlü ışıldağı İPad ımin sensörlerine tuttum. Ekran parlaklığı en kısık sekilde. Ve otomatik parlaklığın açık olduğuna eminim. Başka önerebileceğiniz test var mı? Ya da ne yapabilirim? Teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 27 Ağustos 2012; 2:58:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen iphonedo inceleme yapmıştı ios 6 beta ile otomatik parlaklıkta ekran parlaklığı artarken alttaki gösterge de ilerliyordu ben deneyim dedim ne ekran parlaklığı azaldı ne gösterge kıpırdadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

aynen iphonedo inceleme yapmıştı ios 6 beta ile otomatik parlaklıkta ekran parlaklığı artarken alttaki gösterge de ilerliyordu ben deneyim dedim ne ekran parlaklığı azaldı ne gösterge kıpırdadı

Ama Apple bunu sus olsun diye koymaz sanırım ben cihazımda sorun olduğunu düşünüyorum

ARKADASLAR BAŞKA YARDIM EDECEK YOKMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 27 Ağustos 2012; 3:08:15 >
  • iphone'da yapınca oluyordu ama ipad'de hiç denemedim eve gidince denerim

tuşu kilitleyin ve parmağınızı sensöre koyun kilidi açın 5 6 saniye sonra parmağınızı kaldırın
  • Şimdi şöyle oluyor.
    Eğer karanlıktan ışığa çıkarsan otomatik olarak ışık artıyor.
    Fakat ışıklı bir ortamdan karanlığa girersen ışık otomatik düşmüyor.
    En azından GameOver arkadaşın dediği gibi Telefonu kitleyip açman gerekiyor o zaman ışık düşüyor..
    Neden ikiside otomatik olmuyor bilmiyorum :)
    Bu bir sorunsa bile herkeste aynı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.