Şimdi Ara

Yeni iPad ile iPhone takas edilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Anladığım kadarıyla ipad var sende. Neye ihtiyacın varsa ona göre davran tablet lazımsa ipad kalsın iphone istiyosan takasla gitsin. Bende ipadde iphone da var iphone vazgeçilmezim ama ipad olmasada olur günlerce kullanmadığım oluyo her işimi iphonda hallediyorum zaten.Bence et iphone hayatı kolaylaştırıyo her eve lazım.
  • Dediğin doğru da yani mantık olarak kim iPhone 4s'i ipad ile takas eder ki ? O yüzden soruyorum
  • Üstüne bir miktar para alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyaca göre hocam benim tanıdığım biri var telefonu renksiz ekran ama evinde her odasında pc var bütün konsollardan var tek dediği telefon sadece konuşmak için alınır asıl olan diğerleri sende kararlaştır hangisi beni görür ona göre al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi arasında tabiki de Iphone 4s tercih edilir.
  • 4s ile takas etmek isteyen olsa vericem hemen telefona ihtiyacım var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum ben ipad kullanıyorum, hayatta gidip iphone 4 gibi bir telefona o kadar para vermem(ya da o degerde takas yapmam), ekranı kucuk bence. Ipad aldıgımdan beri torrent haricinde bilgisayara ihtiyac duymuyorum. Bana sorarsan yapma. Tabi herkesin kendi gorusu, ilk mesaj atan arkadas da tam tersini dusunuyor. Ihtiyaca gore yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim nederse desin iyi bir pc'nin tadı hiç birşeye değişilmez..Bende de ipad mini var biton oyun paralı vede dj remix diğer tüm uygulamaları kullandım abi insan belli bir sora sıkılıyor kasıyor ipad pc bile ipaddan daha eğlenceli bana sorarsan nacizane görüşüm takas konusunda eğer kullandığın ipad 1,2,mini ise kimse 4s iphoneyi takas etmez fakat 3,4,retina +4g+32gb'ise 4s takas yap derim tel herzaman daha kullanışlı..
  • ipadin 3g li ise takasa verme..büyük ekran güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: PeleriNx

dostum ben ipad kullanıyorum, hayatta gidip iphone 4 gibi bir telefona o kadar para vermem(ya da o degerde takas yapmam), ekranı kucuk bence. Ipad aldıgımdan beri torrent haricinde bilgisayara ihtiyac duymuyorum. Bana sorarsan yapma. Tabi herkesin kendi gorusu, ilk mesaj atan arkadas da tam tersini dusunuyor. Ihtiyaca gore yani

yanlış düşünce.Sen büyük ekran ipade alışmışsın o yüzden bunu diyorsun.İphone her şartta yanınızdadır ipadi her an cebinizden şak diye çıkartma gibi bir durum yok ama iphoneda var istediğin yerde istediğini yap ipad ev için işte ne biliyim keyif için alınır ikisini bir tutmayın bana sorarsanız ikisi arasında iphone daha mantıklıdır.

Ama tarayıcı keyfini film izleme keyfi açısından tabiki ipad daha iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.